Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"
Толкова много омраза на едно място, скоро не бях виждал.Искам да напомня на противниците на ЦСКА, че живота е кръговрат и утре те може да изпаднат в същото , че и по-лошо положение.Тогава не се изненадвайте на нашата реакция, която ще бъде значително по-унищожителна от вашата днес.Ще дойде видов ден и ние ще сме ви написали сметката..с лихвите и 8% надценка за обслужването и оркестъра 

- Lieutenant Randall
- Контакти:
TPAtkov написа:Толкова много омраза на едно място, скоро не бях виждал.Искам да напомня на противниците на ЦСКА, че живота е кръговрат и утре те може да изпаднат в същото , че и по-лошо положение.Тогава не се изненадвайте на нашата реакция, която ще бъде значително по-унищожителна от вашата днес.Ще дойде видов ден и ние ще сме ви написали сметката..с лихвите и 8% надценка за обслужването и оркестъра
А ле-ле-е-е!

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Yasso написа:А дали сините щяха да извършат всичките тези "подобрения" на "Герена", за които се тупат в гърдите - ако бяха наематели и трябваше да плащат завишен наем за един рушащ се стадион, както най-титулувания български клуб![]()
![]()
Дали ако "Герена" беше собственост на община София щеше да има табло, ново тревно покритие или не знам си още какво, а Баждеков да има пари да прави "скъп трансфер" с новия преди няколко сезона клубен автобус...![]()
Може би щеше и да има ( защото софийската община като собственик на много имоти все пак повечето ги поддържа в добър вид ), никой не знае със сигурност - но тогава със сигурност отбора на Баткоф също щеше да си плаща като поп, за да играе в "Подуяне" .
Знае се със сигурност какво щеше да стане, просто защото то си ставаше преди да им подарят Герена. На трибуните растяха тополи, шипки и магарешки бодли, а терена на практика целогодишно беше под педя вода. Ми така де, защо Левкси да прави ремонт преди някой да им подари стадиона безвъзмездно и безсрочно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
vaskonti написа:Yasso написа:А дали сините щяха да извършат всичките тези "подобрения" на "Герена", за които се тупат в гърдите - ако бяха наематели и трябваше да плащат завишен наем за един рушащ се стадион, както най-титулувания български клуб![]()
![]()
Дали ако "Герена" беше собственост на община София щеше да има табло, ново тревно покритие или не знам си още какво, а Баждеков да има пари да прави "скъп трансфер" с новия преди няколко сезона клубен автобус...![]()
Може би щеше и да има ( защото софийската община като собственик на много имоти все пак повечето ги поддържа в добър вид ), никой не знае със сигурност - но тогава със сигурност отбора на Баткоф също щеше да си плаща като поп, за да играе в "Подуяне" .
Знае се със сигурност какво щеше да стане, просто защото то си ставаше преди да им подарят Герена. На трибуните растяха тополи, шипки и магарешки бодли, а терена на практика целогодишно беше под педя вода. Ми така де, защо Левкси да прави ремонт преди някой да им подари стадиона безвъзмездно и безсрочно?
Вие не гледайте на Левски стадиона и на Левски в паничката-гледайте си вас!Дали ни е подарен,или не-това вас не ви бърка,нито ще ви помогне с нещо!Един пирон не сте забили на Армията,пък на отворени се правят!Ако не бяхте се ебавали с военните,и при вас щеше да е безсрочно и безвъзмездно,ама трябва и малко мозък,не само да лаеш!На всякакви унижения ги подлагахте тогава,а те са прави-ТЕ СЪЗДАДОХА ЦСКА!Те дадоха името,изградиха и поддържаха базата!Затова сега сте безродници,без име-защото името ви отдавна е загубило смисъл!Каквото сте надробили-това ще сърбате!Вината си е изцяло ваша-вие дори не знаете кои сте...Централен Спортен Клуб Атлантик,казват някои от вас...Пфу!

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Момчета пак ви пиша, стадион за МАРКАТА ЦСКА няма да има, прекалено много задължения към играчи, тренйори, клубове, всичко е на кредит на ПФК ЦСКА АД който остана без стадион, скоро обявяват несъстоятелност(след като ви осъдят всички) и айде с Ботев във В група.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Караджов написа:Гьоре ако продължава така скоро няма да бъде треньор!! Не може да оставяш най-добрият си вратар извън групата!! Дано г-н Борисов и г-н Иванов,както и бащата на Иван-му разяснят как стоят нещата в клуба!!! Извинявайте че не пиша по темата-обаче съм много ядосан!
Както каза поетът: " I am very mad"

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TPAtkov написа:Толкова много омраза на едно място, скоро не бях виждал.Искам да напомня на противниците на ЦСКА, че живота е кръговрат и утре те може да изпаднат в същото , че и по-лошо положение.Тогава не се изненадвайте на нашата реакция, която ще бъде значително по-унищожителна от вашата днес.Ще дойде видов ден и ние ще сме ви написали сметката..с лихвите и 8% надценка за обслужването и оркестъра
Ооо моля те, не намесвай кръговрата на живота

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:TPAtkov написа:Толкова много омраза на едно място, скоро не бях виждал.Искам да напомня на противниците на ЦСКА, че живота е кръговрат и утре те може да изпаднат в същото , че и по-лошо положение.Тогава не се изненадвайте на нашата реакция, която ще бъде значително по-унищожителна от вашата днес.Ще дойде видов ден и ние ще сме ви написали сметката..с лихвите и 8% надценка за обслужването и оркестъра
Ооо моля те, не намесвай кръговрата на животаИ за "Видьов" ден недей да говориш, че .... ще излезе Топ Новина: " Закриха Цска". Натам отиват нещата в близко бъдеще
Ооо моля те, не ми казвай по какъв начин да си изразявам мнението и какво да пиша !

- Синьо сърце
- Контакти:
Я виж ти,разни плъхове изпълзяли от дупките...След 1 август тишина и посиране,ама сега след влизането в групите на ЛЕ и две победи у нас как ни идва силата,вече сме и дистарикати!Ях-ярабим,както казват някои!!Леко с поразпран задник(ах тоз лош Гарра),ма нищо!Важното е да си отворен,квоотуй че отзад въздишаш?
Последна промяна от Синьо сърце на 30 авг 2010 09:06, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Yasso написа:А дали сините щяха да извършат всичките тези "подобрения" на "Герена", за които се тупат в гърдите - ако бяха наематели и трябваше да плащат завишен наем за един рушащ се стадион, както най-титулувания български клуб![]()
![]()
Вие не гледайте на Левски стадиона и на Левски в паничката-гледайте си вас!Дали ни е подарен,или не-това вас не ви бърка,нито ще ви помогне с нещо!Един пирон не сте забили на Армията,пък на отворени се правят!Ако не бяхте се ебавали с военните,и при вас щеше да е безсрочно и безвъзмездно,ама трябва и малко мозък,не само да лаеш!На всякакви унижения ги подлагахте тогава,а те са прави-ТЕ СЪЗДАДОХА ЦСКА!Те дадоха името,изградиха и поддържаха базата!Затова сега сте безродници,без име-защото името ви отдавна е загубило смисъл!Каквото сте надробили-това ще сърбате!Вината си е изцяло ваша-вие дори не знаете кои сте...Централен Спортен Клуб Атлантик,казват някои от вас...Пфу!![]()
Така ли, вие колко пирона забихте преди да ви ПОДАРЯТ Герена? Защо ЦСКА да забива пирони на Армията след като не така услужливо ПОДАРЕН на клуба? И защо ние да не гледаме вашата паничка, след като вие се надпреварвате да гледате в нашата и даже ни държите сметка?

[center]I'll be the savior of you all