Марио Жардел се закани да вкарва много
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Марио Жардел се закани да вкарва много
Според това което знам като информация от хора близки до клуба, нищо все още не е решено по-въпроса. Нещата са 50 на 50 така да се каже. Затова нека изчакаме развитието и да не се ловим на всяка изтекла спекулация 

Незнам дали Марио ще приключи авантюрата си при нас зимата или ще изчака на лято, но едно е сигурно и показва че част от инфото е неверно. Там пише, че е заминал вече, а той не е. Аз не знам как някои журналисти изнасят в пространството така смело информации от рода, без да са се уверили в истинността. Ами вчера 26.11.10, по обед го видях на светофара на бившата девическа гимназия, сега музей, срещу стоматологията дето е. Седеше си пича спокойно, май чакаше светофара, бъркаше си в носа и никак не ми изглеждаше на човек, излежаващ се на плажовете на Копакабана, лекуващ контузия в Португалия или пък запътил се поне натам. Ухилих му се, той не пропусна да ми го върне, поздравихме се и отминах, че бързах, а и кво можем да си кажем.... с португалския съм на Вие, а и английски знам, колкото да си поискам или да ме набият някъде
. Не казвам, че няма да замине, може, ама вчера още не беше, а онея вече се изходили по въпроса, че заминал бил. Абе... шантава работа. Ай иди им вярвай!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Статията е лъжлива,но аз искам да изясня друго.Когато и да замине Жардел,той винаги ще остане в историята на А група,като най-титулувания играч играл в нея.При това играл за Черно Море.И на внуците си може да разказваме,че този велик футболист е вкарал победен гол за Черно Море.Цяла есен слушам и се мая как платената журналистическа кликичка обижда Супер Марио по най-вулгарен начин.На първо място е онова сайтче,дето по принцип хули Черно Море.Първо се заядаха с школата....смях,та ние сме 1-ви и 2-ри и слагаме тази академийка на техния хранител Гришата в малкото си джобченце ей така
,да не говорим къде слагаме сгурийните школи на ЦСКА или тази на Левски,която се крепи в челото на младшата благодарение на откраднат бивш играч на Черно Море-капитан.Но относно Марио те се Уляха...анонимкото Нифлор ли е голям нападател или Светльо тодоров от ниските дивизии на Англия?Те дори и обувките на Жардел да лъскат нямат право,камо ли да се сравняват с него.Постоянно го наричат дебелак и обиждат нагло.Никакво уважение към легендата.Ами то не са свикнали,какви ли легенди има там в анклавът на Гришата?Май най-големите им легенди са все съдиите.И ако Марио си замине,то той пак ще е златно име за футобла,винаги ще бъде,а там от покрития мост са все анонимници и никой няма да си ги спомня след време,докато Жардел винаги ще е нарицателно за световна голова машина

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Според "Оле.бг":
Бразилският нападател Марио Жардел е прекратил договора си с "Черно море“, признава самият ной пред португалския вестник "А Бола“. Кариоката изрази желание да заиграе отново в португалското футболно първенство. 37-годишният ветеран премина във варненския клуб през лятото и записа седем участия в "А" група като резерва. Той донесе победата над "Локомотив“ (София) с 1:0 в края на октомври, но това остана единственото му попадение със "зелено-белия" екип.
"Договорът ми с "Черно море“ изтече. От клуба искаха да преговаряме за нов контракт, но аз разбира се предпочетох да се завърна в Португалия, защото там в България скоро температурите ще паднат до 30 градуса под нулата", заяви Жардел. Нападателят беше на "Жозе Алваладе" в събота вечерта и изгледа равенство 1:1 от португалското първенство между два от бившите му отбори "Спортинг“ и "Порто“.
"В Португалия имам много приятели. Ако се отвори възможност да заиграя отново тук, със радост ще я приема", заяви Жардел.
Бразилският нападател Марио Жардел е прекратил договора си с "Черно море“, признава самият ной пред португалския вестник "А Бола“. Кариоката изрази желание да заиграе отново в португалското футболно първенство. 37-годишният ветеран премина във варненския клуб през лятото и записа седем участия в "А" група като резерва. Той донесе победата над "Локомотив“ (София) с 1:0 в края на октомври, но това остана единственото му попадение със "зелено-белия" екип.
"Договорът ми с "Черно море“ изтече. От клуба искаха да преговаряме за нов контракт, но аз разбира се предпочетох да се завърна в Португалия, защото там в България скоро температурите ще паднат до 30 градуса под нулата", заяви Жардел. Нападателят беше на "Жозе Алваладе" в събота вечерта и изгледа равенство 1:1 от португалското първенство между два от бившите му отбори "Спортинг“ и "Порто“.
"В Португалия имам много приятели. Ако се отвори възможност да заиграя отново тук, със радост ще я приема", заяви Жардел.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Марио Жардел приключи с Черно Море
За добро или за лошо Жардел прекратил договора си.Дали е вярно?
Re: Марио Жардел приключи с Черно Море
Май е вярно.Вчера същото беше обявено на първа страница на "Меридиан Мач".
Жардел отдавна е приключил с футбола,но много хора се заблуждаваха в обратното.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
-
- Контакти:
Налагайте си талантливи момчета от шолата . За какво ви е този Жардел ? Вярно ,че е голямо име в тази игра ,но вече май за нищо не става и само лежи на стари лаври .
Парите,които дадохте за този футболист можехте да ги инвестирате в школата или стадиона.100% щеше да е по-полезно.
-
- Контакти:
крайно време беше да се разделите с този пенсионер. да, спор няма, че е голямо име в този спорт, но вече е стар и ненужен !