Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Значи за да не сме черногледи трябва да приемаме с усмивка обещанията на поредните чисти българи които щели да сложат интереса на другите пред собствения си. Вярвайте си , вярвайте си колко искате.. лягайте си вечер с усмивка и си сънувайте българският Ноу Камп и как всичко ще стане в нашата нормална държава без вашата намеса.
от Кашчей на 26 Юни 2010 22:00
viroglav написа:
Кой закон го забранява ?
Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии.Както и ПУП на София.
Стадион Българска армия не се води в парка и има съвсем друг статут.Измисли нещо друго.Има две отворени теми за Дунав,защо ли не съм изненадан,че не си се разписал там

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:от Кашчей на 26 Юни 2010 22:00
viroglav написа:
Кой закон го забранява ?
Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии.Както и ПУП на София.
Стадион Българска армия не се води в парка и има съвсем друг статут.Измисли нещо друго.Има две отворени теми за Дунав,защо ли не съм изненадан,че не си се разписал там
Естествено, че не се води в парка..както и къпалнята Мария Луиза не е в парка.Интересно ми е, дали Черни връх е на Витоша, след като навсякъде около него е Витоша

Стадионът няма статут на паркова зона, което не го изважда от територията на парка.
Ако ти имаш имот, който е обграден от мой имот и решиш да строиш, но трябва да минеш през моят за целта... дали съм длъжен да се съглася?!?
Пп-когато от ГОНГ си оправят софтуера за началната страница.. сигурно ще виждам новите теми и след като се прибера от работа.Засега те нямат желание да го направят, затова и в началната страница стои форумът за ванкувър 2010, но го няма форумът за ЮАР 2010.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
от Кашчей на 26 Юни 2010 22:00
viroglav написа:
Кой закон го забранява ?
от Кашчей на 27 Юни 2010 22:08
Стадионът няма статут на паркова зона, което не го изважда от територията на парка.
Не разбрах как за обект,който няма статут на паркова зона,важи " Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии"!Въпросът ти за достъп до стадиона е уместен,но сега няма ли такъв.Нямам спомени феновете да са били спускани като парашутисти на стадиона преди мач и после изстрелвани с минохвъргачки след събитието

Ако ти имаш имот, който е обграден от мой имот и решиш да строиш, но трябва да минеш през моят за целта... дали съм длъжен да се съглася?!?
Провери чия собственост е стадион Българска армия и чия собственост е Борисовата градина.После ми кажи кой на кого трябва да даде разрешение за достъп

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Винаги ще има противници за каквато и да е идея.Важното за тях е просто да са против за да са интересни в собствените си очи. Идеята на петицията е да покажем на някакво си служебно лице че на нас не ни е безразлично неговото тъпоумие и да се размърда малко и да се почне работата!Стига са си правили каквото искат.Няма да мълчим повече за идиотизмите които вършат.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Old_death написа:от Кашчей на 26 Юни 2010 22:00
viroglav написа:
Кой закон го забранява ?
Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии.Както и ПУП на София.от Кашчей на 27 Юни 2010 22:08
Не разбрах как за обект,който няма статут на паркова зона,важи " Законът за устройство на територията, в частта му за право на строеж в паркове и защитени територии"!Въпросът ти за достъп до стадиона е уместен,но сега няма ли такъв.Нямам спомени феновете да са били спускани като парашутисти на стадиона преди мач и после изстрелвани с минохвъргачки след събитиетоПри един стриеж неминуемо ще има и поражения при достъпа на техниката.Това никой не може да отрече,но тук става въпрос само за елементарно разбиране.Всички по възрастни софианци помнят строежа на НДК.След строителството беше пустиня,но в рамките на една година се взеха мерки и се залеси и то с голями дървета.Отиди сега там и виж какво е положението в момента.Става въпрос за някакво такова споразумение.
Провери чия собственост е стадион Българска армия и чия собственост е Борисовата градина.После ми кажи кой на кого трябва да даде разрешение за достъп
Комплексът е собственост на МФВС, а паркът на Софийска община.Министерството може да обяви процедура за отдаване на концесия, но евентуалният проект трябва да бъде одобрен от отдел "Архитектура" в Общината.Дори за концесията трябва да има работещ проект, а не само картинка, както и доказателство, че въпросният концесионер може и разбира от управление на такъв вид дейност.
Нека не спорим по въпроса, дали 300-400 метра от комплекса до бул. Драган Цанков (които не влизат статута на зона за отдих и развлечения) са парк или не.... несериозно е да кажеш за тези зелени площи, че не са парк.
И за последен път казвам, че нямам нищо против нов стадион, с необходимите заведения за обществено хранене и магазин за фен артикули, ако е в Борисовата градина.Ако е там, където в нормалните държави се изграждат нови стадиони.. като искате и завод за монтаж на "Бентли" си постройте.
ПП-Заглавието на темата е неточно и непълно, защото петицията е за изграждане на нов стадион, но на точно определено място, а не по принцип

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Комплексът е собственост на МФВС, а паркът на Софийска община.Министерството може да обяви процедура за отдаване на концесия, но евентуалният проект трябва да бъде одобрен от отдел "Архитектура" в Общината.
Сега остава да се разберем дали тия две ведомства се намират в една и съща държава,или едното от тях е в окръг Колумбия.Според мен Спортното министерство и Софийска община са под една и съща шапка,в една и съща държава и действат по едни и същи закони.Всичко е въпрос на добра воля на държавата.Напълно ясна ми е позицията и основната причина на част от противниците на проекта.Тях ги боли,че ЦСКА има стадион в центъра на София,за разлика от други клубове.Има един дребен факт,който се изплъзва от вниманието на тия хора.На тоя терен има стадион от 1919 година,когато на това място са били покрайнините на града.Футболен клуб ЦСКА от основаването си през 1948 година играе мачовете си на тоя стадион,където е домът му.И ЦСКА е единствения клуб,който е изгонен от дома му.Борисов отиде в Пловдив и даде стадиона на Ботев в ръцете на една неустановена група от хора,кръстили се "Инициативен комитет за възраждане на Ботев",след това даде стадиона на една криминална групировка от Варна!В предизборната му програма е записано:
ПРИОРИТЕТ III - Изграждане на нови спортни обекти и съоръжения и модернизиране на наличните такива, с оглед привеждането им в съответствие с международните стандарти и изискванията
на Европейския съюз.
Действия за реализиране:
1. Определяне на минимални диференцирани размери на паричните средства, които се осигуряват от
държавния бюджет и от бюджета на общините за експлоатация и издръжка на закрити и открити
спортни обекти и съоръжения;
2. Възстановяване, модернизиране и изграждане на училищната спортна база в съответствие с
необходимите стандарти и създаване на публичен регистър на тази база;
3. Изграждане на многофункционална спортна зала за 10,000-15,000 места;
4. Насърчаване на публично-частното партньорство за инвестиции в строителството, реконструкцията и
модернизацията на спортните обекти и на обектите за социален туризъм, по съвременни технологии
за гарантиране на висока функционалност и максимална сигурност при тяхната експлоатация.
Аз не намирам нито логика,нито последователност в действията на кабинета.Не съм само аз и това със сигурност ще му коства следващия мандат!
Софийска община е независима и няма общо с правителството, абсолютно нищо.
Правителството ще падне, защото дойде с много надежда, а се оказаха пълни профани, а не защото не са разрешили на ТИТАН-АС да нарушат нещо, което можеше да се наруши лесно, ако не вдигахте толкова аларма.Сега вече сте под светлината на прожекторите и всяка ваша стъпка ще се следи.
Далаверите се правят на тъмно, а не като ги изкараш на светло.
И "Арсенал" са играли десетилетия на "Хайбъри", но си построиха нов стадион, на друго място в Лондон.. Шалке 04 също, Аякс също.... само вие държите да сте в центъра на София.Няма лошо, но не по този начин.Откъдето и да го погледнеш, един хотел и два-три спа центъра на такова място си е нелоялна конкуренция и нерегламентирана помощ от страна на Държавата към частна фирма.Ако е само стадион.. ох, изморих се да го повтарям това.
Правителството ще падне, защото дойде с много надежда, а се оказаха пълни профани, а не защото не са разрешили на ТИТАН-АС да нарушат нещо, което можеше да се наруши лесно, ако не вдигахте толкова аларма.Сега вече сте под светлината на прожекторите и всяка ваша стъпка ще се следи.
Далаверите се правят на тъмно, а не като ги изкараш на светло.
И "Арсенал" са играли десетилетия на "Хайбъри", но си построиха нов стадион, на друго място в Лондон.. Шалке 04 също, Аякс също.... само вие държите да сте в центъра на София.Няма лошо, но не по този начин.Откъдето и да го погледнеш, един хотел и два-три спа центъра на такова място си е нелоялна конкуренция и нерегламентирана помощ от страна на Държавата към частна фирма.Ако е само стадион.. ох, изморих се да го повтарям това.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Old_death , Кашчей е виждал София само на снимка ... той е от тези , които мразят ЦСКА и влизат в темите , за да ги осират и да не можем да си кажем две думи , по каквато и да е било тема ... В тази тема се прави на по - софиянец и от кореняците софиянци , а на практика не е виждал трамвай и метрото на живо , камо ли Борисовата градина и стадиона на ЦСКА ... Попитай го , и ако е поне малко честен ще потвърди думите ми. Болшинството от тези , които пишат и са против , са хора от провинцията. Седнал да говори от правна гледна точка , а сигурно е завършил зорлем 11 клас , може би. Чел недочел нещо в нета и се прави на отличник по право ... Жалка работа. Специално прочетох поустовете му в тази тема и толкова глупости е написал , че се чудя въобще дали да му обръщам сериозно внимание за в бъдеще ... Той е в тая тема само , за да дразни феновете на ЦСКА с преиначен диалог , дебилни овъртания и опит да казва на черното бяло ... Такива хора са ми адски отвратителни и гнусни .., а в реалния живот ги игнорирам и им показвам недвусмислено къде им е мястото. Може и да съм малко по - остър в думите си , но така ги виждам нещата ... 

viroglav написа:Old_death , Кашчей е виждал София само на снимка ... той е от тези , които мразят ЦСКА и влизат в темите , за да ги осират и да не можем да си кажем две думи , по каквато и да е било тема ... В тази тема се прави на по - софиянец и от кореняците софиянци , а на практика не е виждал трамвай и метрото на живо , камо ли Борисовата градина и стадиона на ЦСКА ... Попитай го , и ако е поне малко честен ще потвърди думите ми. Болшинството от тези , които пишат и са против , са хора от провинцията. Седнал да говори от правна гледна точка , а сигурно е завършил зорлем 11 клас , може би. Чел недочел нещо в нета и се прави на отличник по право ... Жалка работа. Специално прочетох поустовете му в тази тема и толкова глупости е написал , че се чудя въобще дали да му обръщам сериозно внимание за в бъдеще ... Той е в тая тема само , за да дразни феновете на ЦСКА с преиначен диалог , дебилни овъртания и опит да казва на черното бяло ... Такива хора са ми адски отвратителни и гнусни .., а в реалния живот ги игнорирам и им показвам недвусмислено къде им е мястото. Може и да съм малко по - остър в думите си , но така ги виждам нещата ...

Не давай мнение за хора, които не познаваш.. и пий по-малко, когато пишеш във форумите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":