Roger_Federer написа:1:1 незнам кой ще вкара за нас.
съдиата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Roger_Federer написа:1:1 незнам кой ще вкара за нас.
ros написа:3-1 ще е резултатът според мен. Трудно ще е да постигнем нещо без ясна визия за това какво искаме да постигнем. И наистина не е важен резултата в този мач. Идея за бъдещето искам да видя. За съжаление от близо година такава според мен няма. Извъртяха се 40 футболисти, а резултатите все същите.
pumpo написа:Вратари: Байи (Борусия М), Жилет (Бари), Прото (Андерлехт)
Защитници: Алдервейрелд (Аякс), Симан (Кортрайк), Дешахт (Андерлехт), Компани (Ман Сити), Ломбертс (Зенит), Ван Дам (Андерлехт)
Халфове: Буфел (Генк), Гонсалес (Стандарт), Де Брюн (Генк), Дефур (Стандарт), Азар (Лил), Легеар (Андерлехт), Льопоан (Ла Гантоаз), Тайс (Ла Гантоаз), Вертонген (Аякс)
Нападатели: Бентеке (Кортрай), Дембеле (Алкмаар), Лукаку (Андерлехт), Мирала (Сент Етиен)
Ето групата на Белгия ,незнам защо някой от Вас твърдят ,че нямат силни играчи ,изглежда говорят наизуст.Забележете Белгия са без Ван Буйтен (Байерн Мюнхен) ,Вермалеен (Арсенал) и Алекс Витзел (Стандарт Лиеж).Аве къде слагате наште шушумиги ,начело с Мъри и Наско ,играчите от смешното ни първенство ,лично аз не виждам друг освен Стилян ще опонира в средата на терена срещу Белгия.Сърмов ли?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта