Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Честно казано Левски не ме интересува, ако ще Сеньол Гюнеш да ви стане треньор. Просто написах някои статистически данни за работата му в Ботев за да ви дам представа за част от кариерата му. Не мога да коментирам в такива детайли работата му в Черно Море и Локо Сф, а за Локо Пд мога ама не искам. Успех които и да ви поеме. 

- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Не, това не е добър избор.Трябвани опитен треньор,Ясен не е за ЛЕВСКИ .Може но като помощник треньор.По добре да поканят Ники Илиев добър треньор единствен в България завършил италианска треньорска школа.Доказан ,ЛЕВСКАР.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Какъв Ясен ?? От къде го изкопаха? Това ли е треньора който се е навил на най-ниска заплата? Където и да е бил треньор абсолютно нищо не е постигнал. Поне аз не си спомням. Поправете ме ако греша, но той е посредствен треньор на нивото на половината от А група. Как никой не се сеща за Георги Василев ?? Той е на път да вкара Несебър в А група. Където е пипнал - постигнал е успех. И в България и в чужбина. В България е шампион с 3 различни отбора. Това май никой не го е правил до сега. Сигурен съм че пак може да направи Левски шампион. И едва ли е толкова скъп щом води Несебър. Но в Левски си имат собствени съображения които както обикновено напоследък са срещу клуба. Докато БатАков е президент ще е така.
Георги Иванов-Гонзо и Тони Здравков = Ясен Петров > Ратко Достанич
Смятайте .
Смятайте .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
IVAN.CIPRUS написа:Не, това не е добър избор.Трябвани опитен треньор,Ясен не е за ЛЕВСКИ .Може но като помощник треньор.По добре да поканят Ники Илиев добър треньор единствен в България завършил италианска треньорска школа.Доказан ,ЛЕВСКАР.
Ти не разбра ли,че Ники Илиев е с лекарска забрана и НЯМА да стане треньор? Пък аз лично не държа треньора ни да е заклет левскар.Ето,Гонзо е левскар и мъжкар отвсякъде,но просто не е удачен вариант.Аз искам да е доказан треньор.Ако е българин само Гочето и Грозданов ми се виждат адекватни варианти + Хубчев и Груев в екипа. Ако е чужденец нека да е западняк,пък било и от по-долна английска или испанска дивизия. Само че те ще искат пари,а тук ми се вижда вариант : тренера безгласна буква, Батков и Гонзо си правят каквото си искат Ясен е бушон. Лошо,много лошо. Нещата в този отбор отиват на зле.Явно сега е момента публиката да се върне на стадиона и да си покаже мнението...Не,че ще се случи де.
110 години любов!
-
- Контакти:
Да вземат Хубчев и един читав нападател,да връщат преотстъпените от Мездра,старите да приключват с футбола-поне да не са в Левски и сме готови...Относно Ясен Петров-ами пълна мъгла е в момента това с него,но да не забравяме,че когато дойде С.Стоилов също никой не го броеше за жив...Не знам,отиваме на зле и това си е.
Понякога много ме дразните
Как си представяте Хубчев или Илия Груев да дойдат в Левски, при положение, че те са обвързани в дългосрочен план с Черноморец?! Как си представяте Г.Василев да се съгласи да води Левски, под ръководството на Гонзо?! Ми и аз искам Франк Рийкард, примерно, ама не става.
Колкото до Ясен Петров - за мен е добър вариант, най-малкото заради това, че той не е Гонзо или Сухия

Как си представяте Хубчев или Илия Груев да дойдат в Левски, при положение, че те са обвързани в дългосрочен план с Черноморец?! Как си представяте Г.Василев да се съгласи да води Левски, под ръководството на Гонзо?! Ми и аз искам Франк Рийкард, примерно, ама не става.
Колкото до Ясен Петров - за мен е добър вариант, най-малкото заради това, че той не е Гонзо или Сухия

Не знам,но това да правиш сравнение м/у футболист и треньор е пълен абсурд.ПРИМЕРИ КОЛКО ИСКАТЕ:
Стоичков брилятен футболист слаб треньор.
Йохан Кройф брилянтен футболист блестящ треньор
М.Стоилов средна класа футболист-Най-добрия треньор на Левски
Красимир Балъков уникален футболист.Треньор средна работа
Д.Пенев добър и в двете професии.
Зума също.
За Марадона-единственият проблем на Аржентина в момента
Така че,не сравнявайте успешната футболна кариера с успешната треньорска кариера.Това да си добър треньор не зависи от футболните ти качества,а от сивото вещество в главата ти.
Ясен,Грозданов,Гочето,който и да е кредит на доверие,защото нямаме избор!!!!
Стоичков брилятен футболист слаб треньор.
Йохан Кройф брилянтен футболист блестящ треньор
М.Стоилов средна класа футболист-Най-добрия треньор на Левски
Красимир Балъков уникален футболист.Треньор средна работа
Д.Пенев добър и в двете професии.
Зума също.
За Марадона-единственият проблем на Аржентина в момента
Така че,не сравнявайте успешната футболна кариера с успешната треньорска кариера.Това да си добър треньор не зависи от футболните ти качества,а от сивото вещество в главата ти.
Ясен,Грозданов,Гочето,който и да е кредит на доверие,защото нямаме избор!!!!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
Петров, който изобщо не се споменаваше като вариант и от 2 години е безработен.И аз казвам от трън та на глог пълна глупост.
IVAN.CIPRUS написа:Не, това не е добър избор.Трябвани опитен треньор,Ясен не е за ЛЕВСКИ .Може но като помощник треньор.По добре да поканят Ники Илиев добър треньор единствен в България завършил италианска треньорска школа.Доказан ,ЛЕВСКАР.
Приятелю, хем искаш опитен треньор хем предлагаш Ники Илиев, който няма никакъв опит...???!!!???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...