techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Но не за дълго

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Siegfried написа:techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Но не за дълго![]()
acmilan написа:Бижутера написа:Браво на Интер, надиграха тактически Барселона, а тоя Лео Меси е толкова велик футболист, колкото аз съм велик мислител, демек пълна смешка! Успех на нерадзурите, дано отидат на финал!
Бижутер,защо се подценяваш като мислител
Siegfried написа:techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Но не за дълго![]()
miro_plovdiv написа:techobg80 написа:Много се надявам на добър резултат ! едно 2:0 ме устройва напълно !
Много като тебе вече плакаха,се казва в една песен на Абсурд
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
techobg80 написа:Siegfried написа:techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Но не за дълго![]()
Може и да не е за дълго,но аз видях моя Интер така, както винаги съм мечтал да го гледам ! А ти за дълго ще си останеш злобар.
p.s. В една друга тема ти казах на кое "поле",да си избиваш комплексите !
techobg80 написа:Siegfried написа:techobg80 написа:ГРАНДЕ ИНТЕР !!! Извънземен ЖОЗЕ. Браво на момчетата,накараха ме да мечтая.........
Но не за дълго![]()
Може и да не е за дълго,но аз видях моя Интер така, както винаги съм мечтал да го гледам ! А ти за дълго ще си останеш злобар.
p.s. В една друга тема ти казах на кое "поле",да си избиваш комплексите !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта