Левски извън Европа!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Левски извън Европа!!!

Мнениеот АСМ1899 » 01 апр 2010 00:15

Нито Левски, нито ЦСКА са за Европа. Предпочитам на тяхно място Берое и Пирин. Берое биха и Левски, и Литекс, и ЦСКА. При това тамс а в много сериозна финансова криза. Пирин са другият отбор играещ много добър футбол, Миньор също попада в тая графа. Като цяло съм отвретен от качеството на футболистите в грандовете. Хора те повече пият отколкото играят, аз не исакм такива хора да предствят България в ЕКТ, а също не искам да представят и като цяло български отбор, ако ще и и на амтьорски турнир...
Тия са футболисти колкото аз съм ракета- справка- пуснете си един мач Левски-ЦСКА от преди 20 години да речем. Тогава ще видите за какво говоря.....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 апр 2010 02:23

Keanu^Reeves написа:[center]Какви са Шансовете Левски да играе в Европа? (Това е въпрос, който си задават много от вас)[/center]

Има 2 варианта, при които Левски може да участва в Европа през Есента на 2010 година: (единият е през Първенството, а другият е през Купата, но въпроса е какви са шансовете на Левски това да се случи)

1. През Първенството -
Временно Класиране в А група след 21 кръг: 3. ЦСКА-40 т., 4. Левски-36 т.

Оставащи мачове до края на Първенството (9):
ЛЕВСКИ: Черноморец-Левски Х, Левски-Локомотив(Пловдив) 1, Берое-Левски 1, Левски-Спортист 1, Локомотив(Мездра) - Левски Х, Левски-Пирин 1, Черно Море-Левски Х, Монтана-Левски Х, Левски-Сливен 1 (общо - 9 мача, 4 победи, 4 равенства, 1 загуба - 16 точки).

ЦСКА: ЦСКА-Монтана 1, Сливен-ЦСКА Х, ЦСКА-Ботев 1, Миньор-ЦСКА Х, ЦСКА-Литекс Х, Славия-ЦСКА 2, ЦСКА-Локомотив(София) Х, ЦСКА-Черно Море Х, Черноморец-ЦСКА Х (общо - 9 мача, 3 победи, 6 равенства, 0 загуби - 15 точки).

Крайно Класиране в А група след 30 кръг: 3. ЦСКА-55 т., 4. Левски-52 т.

2. През Купата -
Ако на Финала за Купата на България участват БЕРОЕ-ЧАВДАР(ЕТРОПОЛЕ), а не примерно Черноморец(Поморие) или Калиакра, тогава както знаем всички и Берое и Чавдар(Етрополе) по Административен път независимо кой от двата отбора спечели Купата ще бъде отстранен от УЕФА поради не-издаване на ЛИЦЕНЗ за Европейските Клубни Турнири!

Не знам откъде си толкова сигурен за лиценза на Берое :roll: Часове преди мача с ЦСКА са подадени документите за лицензиране.Колкото до самата тема,много ми се иска някой отбор да изпревари и Левски,и ЦСКА в първенството,но това едва ли ще стане.И не казвам това от злоба,а защото е време в тези два отбора да има тотална промяна.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 01 апр 2010 12:10

Аз за това се сетих преди доста време и писах във форума,за това сега нищо няма да коментирам.Синьото сърце кърви,но Само и Единствено ЛЕВСКИ оле,оле,оле,оле!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 01 апр 2010 13:25

Че защо ни е да се излагаме пак в Европа?От тези участия полза има само Батков-падаме,бием-все тая,той си прибира милионите и реве"няма пари"...Ами ние не знам защо още не сме скочили...

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 01 апр 2010 20:32

И да се класираме и да не се класираме -в групите на Лига Европа не можем да влезем,така че Борат няма да може да цоца пари оттам,а да бърка дълбоко в своя джоб тариката не е свикнал.Очаквам продажби на останалите класни играчи лятото(Жо,Дарко...)селекция както винаги няма да се направи и така .....незнам докога вече.МУСТАК УМРИ!

Потребителски аватар
radi1990
Контакти:

Мнениеот radi1990 » 01 апр 2010 20:50

Спокойно, пак ще вземат лиценза на ЦСКА ние само трябва да остискаме 4-тото място :)

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 02 апр 2010 10:16

Ми по-добре е да не играят тази година, а ми да вземат да купят качествени играчи и качествен треньори и да не ги сменят след 3 седмици!
1914

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 апр 2010 10:25

и аз мисля, че ще е оздравително ако не играем в европа тая година...не за друго ами защото в такъв случай Батков ще се чукне в кухата тиква и ще види че така не може повече.

Според мен трябва цялото сегашно ръководство да се измете, да дойдат можещи и милеещи за Левски хора, а заедно със сегашното ръководство трябва да се бият шутовете на Мечо, Клечо, Еньо и Антонов...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 02 апр 2010 10:49

В интерес на истината ,на този така наречен "отбор" не му трябва никаква Европа !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 апр 2010 10:54

Kotooshu77 написа:В интерес на истината ,на този така наречен "отбор" не му трябва никаква Европа !

трябва му нов собственик, нов треньор и изцяло нов отбор!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Левски”