Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот soUman » 14 фев 2010 20:13

Добре, доста се смях до тук. Lorda е доста агресивен :lol: Ман Юнайтед - Милан.. 3:0 ! Съжалявам за Милан и за тяхните купи, но този път няма да има аванс. Разбирам ви, че все някак трябва да се аргументирате, че сте по-добрият отбор, но тези купи от миналият век не са много подходящо средство за доказване... Важното е какво се е случило в близкото минало (тоест, 2-3 години)... Само времето ще покаже какво ще се случи. Ако Милан победят... Браво ще им кажа.

Потребителски аватар
LoVeCa
Контакти:

Мнениеот LoVeCa » 15 фев 2010 10:49

Очаква ни труден мач ,ще отсъства Гигс ,може би САФ пак ще заложи на 1 нападател в лицето на Руни във ШЛ Милан са коренно променен отбор в това съм се обеждавал много пъти ,могат да победят всеки ,затова трябва да се внимава ...и да си пожелаем един добър резултат за реванша GGMU 8-) :twisted:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 фев 2010 19:30

Хубавото за нас,миланистите,е,че Пато и Неста се възстановиха и взеха участие в мача с Удинезе.При вас гледам,че Видич и Гигс няма да играят.Определено двата отбора са равностойни към този момент,историята е изцяло в полза на Милан,дано стане хубав мач и моят любим отбор да спечели :) Моите прогнозни стартови състави са:Милан-Дида,Абате,Неста,Силва,Антонини,Амброзини,Пирло,Бекъм,Зеедорф,Роналдиньо,Пато.Манчестър Юнайтед:Ван дер Саар,Браун,Фърдинанд,Еванс,Евра,Флетчър,Карик,Скоулс,Нани,Валенсия,Рууни.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 15 фев 2010 21:20

soUman написа:Добре, доста се смях до тук. Lorda е доста агресивен :lol: .

Еми тия на моменти забравят кой е най-добрия отбор на света. :lol: ;)

Иначе за мача Гигс, Видич и Андерсон не са в групата. Милан са без Бориели и Дзамброта, а Силва и Зийдорф са под въпрос дали ще стартират.
Така че бием, понеже е почти ясно какъв ще е състава напред, затва ще обърна внимание на защитата.
Понеже Видич е аут, а Рио ще играе, според мен много рисковано да се играе с две деца на по 21 в лицето на Евънс и Рафаел, така че за мен няма да играят, в тоя ред на мисли защитата трябва да е следната на пръв поглед:

Рафаел - Браун - Рио - Евра

Според обаче ако се търси максимална ползотворност трябва да се излезе със следната формация (зависи на кой играчи ще разчита САФ повече)

Браун - Рио - Джони - Евра

По тоя начин Браун се завръща на истинската си позиция на ляв бек, защото в последните седмици и месеци буквално се мъчи с нереалната му позиция. Зависи САФ дали ще търси максимална сигурност в двойката защитници, ако го направи ще пусне Рио и Браун един до друг, а ще остави Рафаел, да се справя с....Роналдиньо, което ми се вижда леееееко опасно, затова залагам на втория вариант.
В средата е ясно че ще сме с Карик, Флетчър и Скоулс, от левия фланг съм 99% че Парк ще стартира, защото срещу големите отбори винаги прави големи мачове, раздава се на 100% и не рядко бележи и прави асистенций, проблеми понякога има срещу по-малките физически отбори, но Милан не са такъв. Ясно е че Рууни ще е нападател и това остава само десното крило като дискусионно, защото за него има 2ма човека, Нани според мен е фаворит пред Валенсия за него, защото последния месец е как да кажа....феноменален, но Валенсия би осигурил по голяма помощ на бека ни за битката му срещу Роналдиньо, то и Нани би го направил но еквадореца е с по-голямо кпд, поне от мойте наблюдения. Но все пак нищо не е сигурно 100% до утре в 21 часа когато излизат съставите.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 15 фев 2010 22:21

Лорде,сигурно имаше предвид Браун отдясно,не отляво.Наистина преди 2 сезона се беше превърнал в неизменен титуляр отдясно,след това една две контузии много го върнаха назад и пропусна почти целия минал сезон..На негово място се утвърди О'Шей,но и той нямаше късмет.
Моята прогноза за състава е :
На вратата мисля че Ван Дер Сар е без конкуренция.
В защита според мен ще започнат
Рафаел,Рио,Еванс и Евра
Мисля че Джони натрупа достатъчно опит и е готов за титуляр от новия сезон на мястото на Видич,Рафаел от друга страна е много атакуващо настроен,затова не знам дали сър Алекс ще започне с него,все пак ще играе срещу сънародника си Роналдиньо предполагам,но няма гаранция че Уес ще се справи по-добре.
В средата си мисля че ще играят познатите трима от последните мачове,Скоулс Флетч и Карик,а по крилата едното място е резервирано за Парк,малко са "дефанзивните крила" като него :) Срещу големите отбори винаги започна,именно и това ме кара да си мисля че ще започне с Рафаел и Парк отдясно,като корееца ще помага изключително много в дефанзивен план.Отляво най-вероятно ще започне Валенсия,очаквам да го предпочете пред Нани,заради по-добрата му игра в защита.
На върха на атаката мисля че няма спор че ще излезе Рууни.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 фев 2010 22:28

Лорда вече е и треньор :lol: ...Един приятел,болен фен на Ман Ю,е сЪнувал,че Роналдиньо вкарва от фаул и Милан печели мача-дано сЪня се сбъдне :mrgreen: ...Важното е Милан да продължи напред,ако ще и с две равенства да е-няма значение 8-)

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 фев 2010 23:04

niki87 написа:Лорда вече е и треньор :lol: ...Един приятел,болен фен на Ман Ю,е сЪнувал,че Роналдиньо вкарва от фаул и Милан печели мача-дано сЪня се сбъдне :mrgreen: ...Важното е Милан да продължи напред,ако ще и с две равенства да е-няма значение 8-)

Така говориш от страх, да не би случайно "дяволите" да се паднат с "баварци" и да ги направят на "баварски крем" :mrgreen:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 15 фев 2010 23:12

niki87 написа:Лорда вече е и треньор :lol: ...Един приятел,болен фен на Ман Ю,е сЪнувал,че Роналдиньо вкарва от фаул и Милан печели мача-дано сЪня се сбъдне :mrgreen: ...Важното е Милан да продължи напред,ако ще и с две равенства да е-няма значение 8-)

Добре че шанса за тва е около 5%.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 фев 2010 23:17

Btovfan80 написа:

Така говориш от страх, да не би случайно "дяволите" да се паднат с "баварци" и да ги направят на "баварски крем" :mrgreen:

Напротив ;) ...Много ще се радвам да играеме срещу вас...Тези мачове са много специални :) ...Ако биете Милан,а ние Фиорентина-защо не :twisted:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 фев 2010 23:26

Знам, че по-удобният съперник за вас ще бъде Милан. Но и аз се надявам на сблъсък между Байер и Юнайтед! Не за друго, а заради зрелището!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Манчестър Ю”