Левски иска Сашо Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2010 10:23

Veso1913 написа:Винаги съм казвал че левскарите живеят в някакъв си техен,измислен свят.Примери-дал Бог!Когато взеха Рабех,започна голямото надуване на синия балон.Извън земен играч,арабския Бекенбауер,струвал 4-5 милиона.Искаха го от къде ли не.Сега да обърнем внимание на синята /анти/логика.Как е възможно за играч като Рабех,за когото са дали според тях 800000 евро,искат 4-5 милиона???Какво е постигнал арабехата,че да е заслужил тези пари.Не ми се рови из нета да вадя цифри,за 4-5млн,какви играчи могат да се купят.Арабчето стана вярно много известен,че го писаха и по медиите по Европа.Но с такава визитка колко нагъл трябва да си,че са искаш такива пари?Сравнен Рабех със Сашко Александров,разликата като да сравняваш Искъро с Черно море/морето/.Единият пиянде,побойник,два пъти в съда за простъпки,не се явява на подготовки на време-извинете ме ако пропускам нещо.Другият пълна противоположност.Ако беше играл в нормално първенство,щеше да е неизменен избор в националния.И при така направените сравнения рабех 4-5млн-колко да искаме за Сашко?Друг е въпроса,че Рабито и за 150000 май няма продаване.Или щом е играл в Европа и е падал с по 20 гола при участието си е велик защитник?Гаранция давам,който и друг играч от нашето първенство да беше участвал,щеше да има същите ,,успехи".Ама нали е в тяхната кошарка,си го къткат пияндето.Ако беше Сашко,дали щяхте да искате да го вземете?За да го искате нашия и да правите отчаяни опити да се отървете от Рабех,значи цената която аз споменах е повече от адекватна.Да не говорим че поставена в този контекст е силно занижена!

За Рабех имаше интерес от редица чужедстранни отбори, един от които Ливърпул. Само ориентският му нрав и характер го отдалечи от сериозните европейски отбори. Капитан беше на младежкият отбор на Мароко и сегашен национал. Друг е въпроса, че след тези изцепки стана почти непродаваем за парите, които го взеха. Но да сръвняваш някой с визитката на Сашко, както го наричаш и Рабех е смешно...
Иначе реално може да се вземат 500 000 за Рабех. Но повече е почти невъзможно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2010 10:28

garfild8 написа:Левскарчета,вие дето не мислите реално и трезво,забравете за такъв трансфер. :) Карате ме да се смея,честно.Нормално мислещите от вас,веднага казаха,че това не е възможно,такъв трансфер.

А кой от Левски,изобщо,е казал че го искаме?Аз не съм чул или чел.А ти?Пускате една тема само и само да си "напомпате" поспадналото си самочувствие."Ехааа,от Левски искат нашите "милионери",обаче ние няма да им ги дадем!Няма,няма,нямааа!Но пасаран!"
Последна промяна от blue avalanche на 26 яну 2010 10:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 яну 2010 10:32

blue avalanche написа:
garfild8 написа:Левскарчета,вие дето не мислите реално и трезво,забравете за такъв трансфер. :) Карате ме да се смея,честно.Нормално мислещите от вас,веднага казаха,че това не е възможно,такъв трансфер.

А кой от Левски,изобщо,е казал че го искаме?Аз не съм чул или чел.А ти?Пускате една тема само и само да си 'напомпате" поспадналото си самочувствие."Ехааа,от Левски искат нашите "милионери",обаче ние няма да им ги дадем!Няма,няма,нямааа!Но пасаран!"

Официално никой от вас не го е казал,ама го има във вашата медия Гонг.Защо ли? :) ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2010 10:34

:) Със сигурност има нещо вярно. Обществена тайна е, че ТИМ и Тодор Батков са в добри отношения и не бих се учудил да го вземем, като ТИМ да запазят голям процент от правата му за бъдещ трансфер.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 яну 2010 10:37

bigbonusprize написа:
San-Jose написа:Такива анонимници ги бием с лекота, а на вас ви се падат такива мишки в кръга преди влизане в групите и пак не можете, докато на нас ни се падат Сампродия, ПСВ и Щутгарт и във всички случеи играем достойно и сме били на минути от отстраняването, да ти кажа ли какво ще стане ако ви хване Щутгарт или ПСВ вас :lol: :lol: :lol: евроГИГАНТИ не ме разсмивай, този твой коментар беше вица на деня :mrgreen: щели да ни разкатаят БАТЕ, 3 месеца преди вашия мач с този гигант ги бихме с половин резервен отбор в контрола :lol: та ако ви хване ПСВ или Щутгарт ще ви откажат от футбола :mrgreen:

Абе ей, Левски като побеждаваше Оксер, Марсилия, Динамо Б, Удинезе, Киево и тн къде беше тогава да приказваш? Може да имаме резили, но сме най-успелият български отбор в Европа за последните 20 години. Винаги сме били по-успели от вас и винаги ще бъдем.
Футболистите ви не са толкова скъпи, колкото ги изкарвате. Капитанът на 3тия в България (актуалният шампион) и национал Живко Миланов го продадоха за 250 000, а ти ми говориш колко скъп бил защитник от 10тия в България. Я се скрий...

Смятай щом капитана ви струва 150000евро,какви играчи имате.И не са 250 или 350 хилки!Васлуй обявиха цената-150000евро.На тях вярвам повече,отколкото на доказаните сини лъжци.В последните 20 години може и да сте най-успеля клуб,но в първите 20 сме два пъти по добре от вас.Така че няма лошо човек да може и да чете,освен да се упражнява в писане.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 яну 2010 10:39

bigbonusprize написа::) Със сигурност има нещо вярно. Обществена тайна е, че ТИМ и Тодор Батков са в добри отношения и не бих се учудил да го вземем, като ТИМ да запазят голям процент от правата му за бъдещ трансфер.

Може и така да е.Не знам.Обаче съм сигурен,че ТИМ няма да се оставят да бъдат прецакани от някой.Дори и да е Батков.Нашите няма да му клекнат и да се прекарат.Бъди сигурен в това.При положение яе го дадат все пак на Левски,колкото и невероятно да ми звучи.
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2010 10:40

Veso1913 написа:
bigbonusprize написа:
San-Jose написа:Такива анонимници ги бием с лекота, а на вас ви се падат такива мишки в кръга преди влизане в групите и пак не можете, докато на нас ни се падат Сампродия, ПСВ и Щутгарт и във всички случеи играем достойно и сме били на минути от отстраняването, да ти кажа ли какво ще стане ако ви хване Щутгарт или ПСВ вас :lol: :lol: :lol: евроГИГАНТИ не ме разсмивай, този твой коментар беше вица на деня :mrgreen: щели да ни разкатаят БАТЕ, 3 месеца преди вашия мач с този гигант ги бихме с половин резервен отбор в контрола :lol: та ако ви хване ПСВ или Щутгарт ще ви откажат от футбола :mrgreen:

Абе ей, Левски като побеждаваше Оксер, Марсилия, Динамо Б, Удинезе, Киево и тн къде беше тогава да приказваш? Може да имаме резили, но сме най-успелият български отбор в Европа за последните 20 години. Винаги сме били по-успели от вас и винаги ще бъдем.
Футболистите ви не са толкова скъпи, колкото ги изкарвате. Капитанът на 3тия в България (актуалният шампион) и национал Живко Миланов го продадоха за 250 000, а ти ми говориш колко скъп бил защитник от 10тия в България. Я се скрий...

Ей,смешник!Смятай щом капитана ви струва 150000евро,какви играчи имате.И не са 250 или 350 хилки!Васлуй обявиха цената-150000евро.На тях вярвам повече,отколкото на доказаните сини лъжци.В последните 20 години може и да сте най-успеля клуб,но в първите 20 сме два пъти по добре от вас.Така че няма лошо човек да може и да чете,освен да се упражнява в писане.

Вие кой продадохте за повече пари, че говориш така смело? Браво, че преди 90 години сте били по-добри от Левски! Сигурно си бил жив тогава и си се радвал на това...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2010 10:41

bigbonusprize написа::) Със сигурност има нещо вярно. Обществена тайна е, че ТИМ и Тодор Батков са в добри отношения и не бих се учудил да го вземем, като ТИМ да запазят голям процент от правата му за бъдещ трансфер.

Съгласен съм.Те "големите" там горе си се разбират,а "зелените" фенчета скачат и се пенят във форума.Каквото е писано да стане-ще стане.За тез пари,за онез пари,бла-бла-бла...Въпросът е да сложим плювалника с надпис "Левски" и почваме...Да си припомним,че и за Кривия така говореха-как щяли да смъкнат три кожи от Левски,как Левски щели да пълзят пред ТИМ,как щели да вземат половината отбор в бартер...А фенове на отбор,който не е трансферирал никого,никъде-нито за 100 000,нито за 1 000 000 да се "пъчат"-смешно.Пак казвам-вие можете да им закачите етикет 1 000 000,истината е,че никой не ги иска.Това е!
Последна промяна от blue avalanche на 26 яну 2010 10:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2010 10:45

garfild8 написа:

Може и така да е.Не знам.Обаче съм сигурен,че ТИМ няма да се оставят да бъдат прецакани от някой.Дори и да е Батков.Нашите няма да му клекнат и да се прекарат.Бъди сигурен в това.При положение яе го дадат все пак на Левски,колкото и невероятно да ми звучи.

Това е сигурно, че няма да се оставят. Ако бяха балъци ТИМ, нямаше да държат цяла североизточна България. Няма нищо невероятно. Левски може да предложат класни футболисти на други, критични за вас постове... При добро желание, компромис винаги ще се намери.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 яну 2010 10:49

bigbonusprize написа:
garfild8 написа:

Това е сигурно, че няма да се оставят. Ако бяха балъци ТИМ, нямаше да държат цяла североизточна България. Няма нищо невероятно. Левски може да предложат класни футболисти на други, критични за вас постове... При добро желание, компромис винаги ще се намери.

По принцип е тъй.Ако се стигне до сделка,ще е интересно за всички.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”