Veso1913 написа:Винаги съм казвал че левскарите живеят в някакъв си техен,измислен свят.Примери-дал Бог!Когато взеха Рабех,започна голямото надуване на синия балон.Извън земен играч,арабския Бекенбауер,струвал 4-5 милиона.Искаха го от къде ли не.Сега да обърнем внимание на синята /анти/логика.Как е възможно за играч като Рабех,за когото са дали според тях 800000 евро,искат 4-5 милиона???Какво е постигнал арабехата,че да е заслужил тези пари.Не ми се рови из нета да вадя цифри,за 4-5млн,какви играчи могат да се купят.Арабчето стана вярно много известен,че го писаха и по медиите по Европа.Но с такава визитка колко нагъл трябва да си,че са искаш такива пари?Сравнен Рабех със Сашко Александров,разликата като да сравняваш Искъро с Черно море/морето/.Единият пиянде,побойник,два пъти в съда за простъпки,не се явява на подготовки на време-извинете ме ако пропускам нещо.Другият пълна противоположност.Ако беше играл в нормално първенство,щеше да е неизменен избор в националния.И при така направените сравнения рабех 4-5млн-колко да искаме за Сашко?Друг е въпроса,че Рабито и за 150000 май няма продаване.Или щом е играл в Европа и е падал с по 20 гола при участието си е велик защитник?Гаранция давам,който и друг играч от нашето първенство да беше участвал,щеше да има същите ,,успехи".Ама нали е в тяхната кошарка,си го къткат пияндето.Ако беше Сашко,дали щяхте да искате да го вземете?За да го искате нашия и да правите отчаяни опити да се отървете от Рабех,значи цената която аз споменах е повече от адекватна.Да не говорим че поставена в този контекст е силно занижена!
За Рабех имаше интерес от редица чужедстранни отбори, един от които Ливърпул. Само ориентският му нрав и характер го отдалечи от сериозните европейски отбори. Капитан беше на младежкият отбор на Мароко и сегашен национал. Друг е въпроса, че след тези изцепки стана почти непродаваем за парите, които го взеха. Но да сръвняваш някой с визитката на Сашко, както го наричаш и Рабех е смешно...
Иначе реално може да се вземат 500 000 за Рабех. Но повече е почти невъзможно...