Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
а тоя съдия след мача миналата седмица що изобщо има наряд а не е в дивия ? а иначе и нашите са зле...италиано,миталиано..ама не могат да бият гранде скуадра мездра и своге..
belev78 написа:vsi4ko e v diviq.za komentatora po novsport.nqma komentar.........
Той май е същия по Гонг.Много ми напомня Митко Чуков,ако го помните
Какво става бе майна? Половин час играят, а коментар никакъв! Да не са задремали на терена нещо...
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
- Alternative
- Контакти:
ogg написа:Какво става бе майна? Половин час играят, а коментар никакъв! Да не са задремали на терена нещо...
Кой го интересува почти разпадащ се отбор...те коментират Черно море-Цска."Много"ги вълнува мача на Ботев.

-
- Контакти:
hetfield написа:Alternative написа:Ще има обрат,сигурен съм
Чул те господ + каса каменица от мен
Аз съм пуснал и Гонг и Радио Пловдив и го следя в бет365, защото по гонг не признават другите отбори когато играе Левски или ЦСКА, а Пловдив пускат от дъжда на вятър 

nqmame udar kum vratata.
Тоя мач е от значение при положение,че има следващ...ако футболистите са мъже и одържат на думата си в сряда да си тръгнат ако няма сделка..смисъл от тоя мач няма...почваме наново от нищото !
имаме един на Карлет в 27 м.Много слаб и неточен
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- dagger1912
- Контакти:
има коментар от новспорт ... Аз в момента го слушам