Като цяло днес един слаб от към футболни достойнства мач,но от друга страна и двата отбора се хвърлиха и имаше доста единоборства и се игра мъжки,което е хубавото.Но иначе в момента и на двата отбора това са им възможностите затова и такова качество се получи.И въпреки това на полувремето можехме да водим след едно от положенията на Димов или на Миро(да вметна само,че имаше засада там

А второто цска имаше едно положение,при което излязоха трима на един.Но ако бяхме повели първото съм сигурен,че много ама много трудно щяха да ни изравнят,камо ли да ни обърнат.Не съм съгласен и с упреците на някои от вас към Велизар.Да бил пуснел този,да бил пуснел онзи другия...Ами ако беше пуснал З.Лазаров или Какалов,сега щяхте да го упреквате защо ги е пуснал,след като те доказаха,че не стават.Така както сега казвате,защо пуснал Керчев,а не Тошко.На вас просто няма угодия.Велизар излезе с възможно най-доброто което имаме в момента и чест прави и на Сашко,и на Д.Георгиев и на Миро,че въпреки болежките и контузиите които имаха,че стиснаха зъби и излязоха и се хвърлиха мъжки и застанаха зад отбора,зад тренъора,а не се покриха и скриха както правеха едни други хора,до скоро в отбора ни за важните мачове

Накрая искам да похваля и Мишо.И аз особено не го харесвам,но когато си заслужи похвалите,защо не

А днес той ги заслужи,рядко се случва,затова трябва да се отбележи.Днес той беше почти не пробиваем,е с изключение на 1-2 ситуации,но това е нормално.И днес той тотално обезличи много по-бързия и повратлив от него Делев.Даже с малко повечко късмет,щеше да стане автор на един от най-куриозните голове в света,с изританата от центъра топка

Но в крайна сметка не ставайте прекалено капризни,това са ни в момента възможностите и зимата дано оцелим точните хора и стане по-добър отбора и с една прилична подготовка,след която да не се оплакваме от умора когато играем сряда-събота.А за момента няма от какво толкова чак да сме доволни,но и не трябва да отписваме всичко и само да критикуваме
За вас моряци ний живеем...