Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

samo.loko
Контакти:

Re: Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Мнениеот samo.loko » 25 ное 2009 17:00

за тях си струва да се бориш
на мача с Рен

Изображение

Изображение

с ЦСКА преди 2 години по повод баташкото клане

Изображение

Потребителски аватар
demy26

Re: Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Мнениеот demy26 » 25 ное 2009 21:34

ilian12 написа:
demy26 написа:
ilian12 написа:
Четеш и не разбираш. Ще ти го обясня по друг начин. Когато ти се роди дете, чие име му даваш: обикновено на баща си, майка си, тъст, свекърва и т.н., т.е. на някой който ти е много близък и любим. Когато си истински патриот и създаваш един футболен клуб само от любовта ти към спорта е нормално да го кръстиш на личност-еталон за патриотизъм. Нормално ли е например арменците от Пловдив да кръстят отбор с името на български патриот, та те си имат предостатъчно свои такива. Интересното в твоя случай, че при създаването на ведомствен отбор, създателите му вземат името на ведомството, точно за това се нарича ВЕДОМСТВЕН. Къде съм писал, че не са патриоти? Правиш ли разликата? Патриотите, когато създават един отбор по собствено желание задължително дават име на отбора си - национален герой. В другите случаи - нещата са отворени.

Много добре разбирам тънкия намек - "Понеже на знамената ни е ликът на велик Българин, значи сме патриоти". Чудя се до къде ще достигнете със жалките и смешни опити да се изкарате велики.

Чети внимателно едно към едно какво съм написал. Нещо много се развълнува и това явно пречи на способността ти да възприемаш точно написаното. Интересно какъв намек си намерил, след като нищо не съм намеквал.

Коментарът ми е за заглавието на темата - "Патриотична хореография". А за това, че сте готови да кажете каквото и да е, само да се покажете колко сте велики а ние колко сме дребни и мизерни, няма какво да говоря. Твоите дивотии говорят сами:
1. Традицията да се кръщават децата на баби и дядовци е остаряла селска простотия, имаща за цел да се натегнеш на тъстове и тъщя. По твоята логика или децата на патриотите трябва да се кръщават на Ботев, Левски, Бенковски, Раковски и т.н.т. или Тъста и тъщата ти са ти модел за подражание и възхищение.
2. По твоите думи, в Пловдив има или е имало само един патриот, който е създал отбора на Ботев. Вие като сте такива патриоти, вместо да сте фенове на този отбор трябва да създавате нови отбори, които да носят задължително името на "личност-еталон за патриотизъм"
3. Щом патриотите задължително дават на отбора име на национален герой, значи само в България има тук там някой патриот. Никъде по света го няма това, аз поне не съм чувал за отбори наречени Чърчил или Шарл Дьо Гол. И как така "Патриотите" в един момент викат "Само Ботев" а в следващия онази лоша думичка, започваща с "К", завършваща с "Р" и посредата с "У" за Левски.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Футбол - България”