Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 23:28

spartaka написа:А дано да е истина и да вземете още такива футболисти,откога чакам някой пловдивски отбор да си дойде там,където му е мястото,супер,нека тая година е за обиграване, а догодина.....,кой знае,само си представете Ботев в евротурнирите,лудница,Пловдив ще е на стадиона,ето това заслужава нашият град,до съвсем скоро един силен отбор,а дано след време и другите,успех на Ботев,само напред ;)

Моля се за Ботев , моля си и за Спартак.Много пловдивчани чакат този отбор да се завърне.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:47

Винаги съм мечтал за Спартак и Марица в А група. 4 пловдивски отбора в А група ще е върховно. Почти всеки кръг в Пловдив :) :) :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 07 окт 2009 23:47

Е , няма как да стане в евротурнирите още догодина , освен ако не вземем Купата ;) По важно е да сглобим боеспособен тим ,и с още три - четири класни играча да почнем да мачкаме у дома :!:

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 07 окт 2009 23:51

Atila написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
shumnaliq написа:ае пичове нищо лично но вие имате 1 точка а си говорите за спечелване на купата

Да бе брато,то и вие в Шумен нямате даже и поляна за джамини,но ти си от ЦСКА.

xAXAXAXAXAXAXA MALKO LI SE SMEIA

ахахахаххахахахахха,не мога...поляна за джамини,хоохохохохох.Скоро не съм се смял на прочетено във форум така :lol: :lol: :lol:

Иначе Мбамба кефи,но по бих се зарадвал на новина от сорта на:"Бати мити се реди на училищна лафка за закуски-ученици го плюят и ритат"

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 окт 2009 23:54

apapa написа:вече се изработва времева рамка и при подаден сигнал да се реагира - т.е. с такива добри футболисти мачовете ще изглеждат кат с шопската железница - забавен противник и време да се реагира не в текуща печалба а в краен успех вследствие на другото лице на по-добрите футболисти а не на досега безразличните :) - та чорбата не случайно трябва да дочуят и за загуба :)

Хаха, брат, тва три пъти го чета и три пъти се губя някъде из смисъла му :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:56

само ти ли :) :) все още немога да го схвана
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 23:58

veseo написа:
apapa написа:вече се изработва времева рамка и при подаден сигнал да се реагира - т.е. с такива добри футболисти мачовете ще изглеждат кат с шопската железница - забавен противник и време да се реагира не в текуща печалба а в краен успех вследствие на другото лице на по-добрите футболисти а не на досега безразличните :) - та чорбата не случайно трябва да дочуят и за загуба :)

Хаха, брат, тва три пъти го чета и три пъти се губя някъде из смисъла му :lol:

хахаха и аз се зачитам по няколко пъти в писанията на апапа ..,но уви.......

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 08 окт 2009 00:01

Момчета и аз исключително много се радвам за всичко,което става до момента.Бях наистина голям оптимист,но в последно време нещо започнах да се разубеждавам,че всичко е наред.С всеки изминал ден.. ту Дервенков,ту тоя адвоката на кръстева казват по нещо обезпокоително.От друга страна тези играчи не може селския да ги докара,това е повече от сигурно.Дано всичко е наред и имаме отново силен БОТЕВ ПЛОВДИВ !

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 08 окт 2009 00:07

скоро трябва да се разбере каква е истината

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 окт 2009 00:08

selby1912 написа:Момчета и аз исключително много се радвам за всичко,което става до момента.Бях наистина голям оптимист,но в последно време нещо започнах да се разубеждавам,че всичко е наред.С всеки изминал ден.. ту Дервенков,ту тоя адвоката на кръстева казват по нещо обезпокоително.От друга страна тези играчи не може селския да ги докара,това е повече от сигурно.Дано всичко е наред и имаме отново силен БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Пич споко. Значи покрай Ботев Пловдив освен да се играе футбол се случват и много други работи. Много хора имат интереси покрай този клуб и съответно печелят пари от него. Доесга има хора които се задоволяваха с това 10 годишно управление. Много хора пък именно заради него виждашат шанс за добиване на дивиденти. Има и такива които пък на фона на идващата промяна ше се опитат да си изкарат дивиденти. Нормално е когато има пормяна на времето да има и страсти. Нали не сте очаквали всичко дамине гладко и безпроблемно. Това не е приказка. Това си е чиста реланост
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”