Fifa 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Fifa 2010
Играта току що я драпнах т.е. демото и изобщо не ми харесва чесно да си призная!
Поне на шотовете ми изглеждаше доста грозновата, повтарям - поне на шотовете, без да проявявам някаква пристрастност, щото което си изглежда хубаво, си е хубаво. ( в случая не сравнявам тази игра с друга, говоря просто за графика, реализъм на анимацията и т.н.)
Вече камерата е зад вратяра,когато ти бият дузпа...време беше за това.
леле тревата е ужасна ,дано я оправят ,като цяло не ми харесва много ,най-добра засега за мене си остава ФИФА 08 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Сори пичове,ама човечетата на Фуфа от 2003 са все езди и същи-даже графиката става по-зле.....
Прави сте - всеки има правото да играе каквото иска,но не ме убеждавайте,че Фифата била най-добрия симулатор,че само от снимките ми става ясно,че е с години зад КОНАМИ и ПЕС
Със здраве
Прави сте - всеки има правото да играе каквото иска,но не ме убеждавайте,че Фифата била най-добрия симулатор,че само от снимките ми става ясно,че е с години зад КОНАМИ и ПЕС

Със здраве

- lionel_messi
- Контакти:
Хахаххах
ще се пукна от смях..Още ли ми твърдите, че ФИФА е по добра от ПЕС!? 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- Бижутера
- Контакти:
lionel_messi написа:Хахаххах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще се пукна от смях..Още ли ми твърдите, че ФИФА е по добра от ПЕС!?
естествено!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Искам да се намеся още малко. Безсмислено е да убеждавам закоравял фен на фифата да подхване ПЕС и обратното. Поне аз с моите постове съм се стремял да откроя различията, в крайна сметка едни са с вкус към по- аркаден стил на игра, други с афинитет към по симулативния, някои обичат да им е лесно, други пък си падат по предизвикателствата и т.н. Причината, ФИФА- та се тачи толкова много е, че финансовите и маркетинговите възможности на ЕА и Конами са коренно различни. Това е факт, както е и факт, че когато преди около 5 години се появи първия ПЕС за настолно РС, съотношението на играещите играта на японците в сравнение с тези цъкащи американското отроче е бил сигурно 5% към 95%. Само за 5 години, процентите са коренно променени. Няма как да излъжеш играчите , когато имаш силна конкуренция. Да не говорим, че при притежателите на плейстейшън 2 , фифата никога не е доминирала. Общо взето, след 2002- 2003 , пичовете от ЕА решиха да я карат на стари лаври. Почти никаква разлика в геймплея , разчита се на придобитите лицензи и на саундтрак и най- вече на реклама. Еми то това вършеше работа до едно време. В заключение аз ще кажа, че и 1/3 от уникалните голове, които аз съм вкарвал в ПЕС-а за последните 5 години, не съм имал възможност и да искам да вкарам на фифата за 9 и повече години игра. Няма да говоря за графика, анимация , движения на играчи, значимоста на тактиката, че нещата стават още по- сериозни. Факта, че лицензите започват да отиват все повече при японците и намаляват при фифата сигурно също няма никакво значение, а?
Днес имах възможност да пробвам демото на ФИФА на Xbox360...еб**и разликата!!!Притежателите на компютри просто получават леко подобрена фифа 2008,а тези на конзоли чисто нова и страхотна игра.Графика,анимации на играчите,просто всичко е страхотно изпипано и завършено.
Все още нямам възможност да пробвам новия ПЕС,но не вярвам да направят крачка назад,и тази година ФИФА ще загуби позициите си.
Все още нямам възможност да пробвам новия ПЕС,но не вярвам да направят крачка назад,и тази година ФИФА ще загуби позициите си.
-
- Контакти:
СЛед 2007г фифа изгуби всякакви позиций,еднствено ги държи тия лицензи нищо др. 

Върни се в “Игри и забавления”