CSKA69 написа:Ти си го гледал в Севиля, ама аз съм гледал Мареска в Ювентус и си беше ок играч, не някаква звезда, но не и посредствен, какъвто беше например Симоне Индзаги ;) Що се касае до треньора Мареска фактите са, че вкара от първия опит изпадналия Лестър и за една година направи такъв прогрес в Челси, какъвто предишния Почетино щеше да направи за 10-годишен период :lol: 8-) Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя, че от италианеца ще излезе повече треньор, отколкото от Артета :idea:
Нищо особено не беше и в Ювентус, половината му време там изкара в наеми, а головете му за клуба се броят на едната ръка. В Лестър искаха да го уволнят още на средата на сезона и беше на път да пропилее колосална преднина с тъпашкия си футбол. В Челси направи "прогрес" въпреки него, а не заради, след като половин сезон беше забил (днес също, между другото) най-добрият играч на отбора на най-неудобната му позиция в атака и даваше повече свобода на Кукурея като плеймейкър, отколкото на Палмър. Отделно експериментите му с това някой си бек да влиза в центъра костваха точки, с които можеше да си е подсигурил топ 4 седмици преди края на сезона, а не да трепери до край. В мачовете с топ отборите беше безпомощен и категорично надигран, освен от пияния Ливърпул след титлата. Ясно ми е че си му фенбой понеже е ученичка на плешо, ма да обясняваш колко е добър на хора, които му гледат посредствения футбол всяка седмица, айде нема нужда.