efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Понеделник от 16:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Понеделник от 16:30 ч.

Мнениеот vvessel » 21 апр 2025 17:54

Целия отбор толкова статични, че за да попадне топката в някой, трябва да е случайно .
Очаквах Фабиен да влезе, но на място на Петков, защото през неговата зона хич не се получават атаките.
Последна промяна от vvessel на 21 апр 2025 17:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 апр 2025 17:56

blue avalanche написа:.....Къде ли съм го чел преди? А, да... В един форум, дето се казва "Черно море".

Интересно. Това го чета няколко страници тук във форума на Левски. Чета го и в едни декларации всяка седмица :) Поне успя да ме провокираш да се включа като пак се споменава Черно море ей така от нищото ;) Само да ти подскажа, че ВАР се връща да разглежда дадена ситуация 15 секунди назад. Поне преди бях чел това ако не са го променяли, а може да са върнали до зародиша на атаката и отнемането на топката. Разбира се - за Левски тия правила не важат и няма нужда да се връща 15 сек. Тъкмо ще има повод да се пишат нови декларации след мача със Септември..... Абе, пишете си - лошо няма.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 21 апр 2025 17:58

Едно немога да си обясня, защо още държи Колев на терена..

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 апр 2025 18:01

gdlk написа:Едно немога да си обясня, защо още държи Колев на терена..

Защото 5 от 6 атаки завършват с центриране и изглежда, че треньора се надява, че все някога топката ще му се удари в главата и ще влезе, защото явно няма други идеи в атака.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 апр 2025 18:04

Сега пускам мача - поправете ме, ако греша, но толкова малко публика на Левски не съм виждал пт мноооого време. Сега разбрахте ли защо паднахме от феновете на пирамидите от ийст коуста и що взехме урсула2? Спокойно, ако ходим по толкова и сме кротки и тихи, проблеми с победите няма да имаме. Но всичко е точно - утре г.з. ще ни води 20000 и камък върху камък няма да остане от бх и шишиното Гонзо - а, забравих, той им е миндилът, с който си забърсват задниците
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 апр 2025 18:05

Какво ли не съм виждал. В Нидерландия връщат 1-2 минути назад и дават дузпа за другия отбор, като отменят гола на първия. Там редовно го правят. Поначало ВАР трябва да раздглежда неща, които често пропуска, а пък решава за други, за които няма правомощия. Не сте ли виждали как се отменят корнери? Съдията отсъжда корнер, а след това се отменя. Как става тази работа, ами чрез глас в слушалката. Не знам дали са хората от ВАР-а, но са други, които не са съдиите на терена. Често се случва и не е от вчера. ВАР-а винаги действа според нечии мераци. На теория е в услуга на правилата, но на практика не е. Дори обратното, често ВАР нарушава правилата и посочва/втълпява несъществуващи дузпи, червени картони и т.н. Ами при засадите? Уж по правило трябва да се изчаква, а понякога вдигат на секундата, а се вижда, че такава няма. Иди се оплаквай. При други се губи половин минути в игра, а засадата е била очеизвадна, но невдигната. ВАР си решава каквото му харесва, защото хората са зависими и корумпирани. Това е положението. Голът беше отменен по-скоро правилно, но такова решение се случва рядко.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 апр 2025 18:06

Бахти убитаците,идиоти скапани,то бива бива бездушие,скапаняци
САМО ЛЕВСКИ!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 апр 2025 18:07

Най-вероятно и най-куция селски бек е по-голям голмайстор от Колев.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 апр 2025 18:07

Причува ли ми се или публиката вика :Наско Сираков - пе..рас пе..рас

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 апр 2025 18:07

Цитат от коментатора по телевизията: "Публиката в сектор А аплодира Евертон Бала".
Няма смисъл какво повече да се коментира. Славизацията е завършена! Някога, играчи като въпросния Бала щяха да бъдат бити от публиката, а не аплодирани. Но сега сме европейци, трябва да сме толерантни, да сме педали, джендъри и транссексуални, трябва да сме доволни, че Левски е втори и да сме благодарни на великия Сираков, че ни спасява. Жалка пародия на Левски е това на терена. Жалка пародия на левскари са тези на стадиона.

Върни се в “Левски”