efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2025 20:04

THE G.A.M.E написа:От този мач ще се запомнят единствено 3-те точки.
Но беше време да започнем да печелим и грозно.
Кой го топли това, да си смазал съперника от владеене на топката, удари, греди, ситуации, корнери, и накрая да не биеш ?
Ми ние се нагледахме на подобни "престижни двубои", не само този, но и в последните 3 сезона ...

Междудругото, ако Арда утре бият, излизат 3-ти пред "Морето".
На мен сякаш ми се иска, да имаме две срещи с кърджалии в плеофите, пред сблъсъци с Илиан и компания ...

Кога сме играли такива "престижни двубои"? Дето да сме смазали противника с удари, греди, ситуации и корнери? Че не се сещам нещо...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2025 20:12

Сангарето е страшно кухо парче да пропусне мача с Еклерите за тая глупост....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 апр 2025 20:18

Ако не знаеш СПИН не се лекува но с хапчета се поддържаш жив
САМО ЛЕВСКИ!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 06 апр 2025 20:24

Aronaks написа:
ElCochino написа:
tmanolov написа:
ElCochino написа:След гола мрънкачите нещо се скриха по дупките, ей това е левскарщина. Срам и позор.

Но пък новият викач на Господарката е на линия - достатъчно чиста ли е съвестта ти, добре ли спиш, струва ли си?

Ако не беше онзи некадърник Генчев, сега щяхме да сме първи - Хулио бродира и преподава, докато затваря устите на мрънкачите, нали? А един мармот ….

Господарката кой трябва да е, Гъзко ли?
Ти си един от най-неадекватните хора в тоя форум, а имаш и няколко глашатаи, които се опиват от конспирациите ти. Казах ти - бръснача (на Окам) и по дължина.
Няма ли да се зарадваш поне малко на днешната победа или ще продължиш да храниш раковете и спиновете (впрочем, малко си в грешка за тези болести и метафорите ти не отговарят на гледната ти точка, в днешно време със спин можеш да живееш като нормален човек десетилетия наред, ама откъде ще знаеш)?

Ей адекватник, харесва ли ти Левски? Харесва ли ти да ни управлява един пропаднал и зависим комарджия без да е дал един лев? Или ти си неговата дъщеря?

Ами, не ми харесва Левски при Гъзко и неговите зависимости (ти май си неадекватен като Бръснача, щом след тази моя квалификация ме питаш дали съм му дъщеря, ама нейсе, тук адекватник до адекватник), ама не ми харесваше и при черепухата, при спас-педераст, при иво боклука, чак Батков ми се струва добре от разстоянието на годините.
А ти няма ли нещо да се зарадваш на победата в темата за мача или ще продължаваш да повтаряш мантричките? Вадиш 2-3 милиона, взимаш Левски и показваш как се справяш по-добре от гореизброените. Иначе си оставаш един форумен мрънкач, ти на мач откога не си ходил? На хартия всичките са от професор нагоре, а в действителност ги гонят разни синдроми на Дънинг-Крюгер (това за тези, дето обичат да хвърлят тук-таме разни тапии, висши образования, думички като бръснач, сламен човек и т.н. и да си мислят, че така изглеждат като някакъв елит, а другите - кучета ги яли).

П.П. Забравих да добавя - горе написах за едни глашатаи и те не забравиха да се появят.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 апр 2025 20:27

Тегав мач няма спор. Нищо кой знае запомнящо от 2та отбора. Няма как обаче с едни и същи футболисти новият треньор да прави чудеса. Единият месеци наред не може да се разпише...другият дълго време контузен. Стефанов и той от както е в Левски перманентно с проблеми. Важното е да се влезе в Евротурнирите. Ще видим какво ще се вземе като попълнения. Това тук не са футболистите пасващи на стила треньора. То и си личи как се нервира от елементарни грешки или разигравания. За Генчев и Костов - да. Стават. Но и двамата практикуват футбол отпреди 15 години. Иначе като чета по горе....Има 3-4 които няма за тях победа няма игра. Всичко се отрича и се хули. Бях свикнал и не ми правеше впечатление. Но май наистина се прекалява.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 апр 2025 20:37

Кой го топли това, да си смазал съперника от владеене на топката, удари, греди, ситуации, корнери, и накрая да не биеш ?

Оф, това клише е толкова глупаво...
А с антифутбол, колко мача ще вземеш и какво ще спечелиш накрая, освен един бахур?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 апр 2025 20:40

Има победа ,но няма игра.То не бяха безцелни,грешни подавания ,не влизане здраво в единоборства ,щото си пазим крачетата,спиране на обещаващи атаки щото няма мозък и талант,балонни центрирания и кво ли не щеш още.
Нищо ново ,така да се каже.
Пък Хулио по време на мача се вижда ,че се ядосва и ги псува пък след мача ,много дипломатичен -Горд бил с Тея.
Ай сиктир
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 апр 2025 20:41

Каква е разликата от предишните 2-3 години? Взели сме излишни играчи като резерви - викат мрънкачите. С вече узаконените 5 смени Хулио за разлика от Кольо като се обърне назад, има кого да пусне. Дори отпадат футболисти от групата за конкретен мач, а миналата година имахме непълни групи за някои мачове.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2025 20:42

Тоя Томислав може ли да спре да мляска докато говори....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 апр 2025 20:45

Иначе аржентичетата добре пипат топката, бързо я отиграват и трудно я губят. В другите им мачове се явяват фактори, с които си заслужават името Берое.

Върни се в “Левски”