wolf написа:kadett1 написа:wolf написа:ihtiandar написа:Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.
08/09 и 13/14 като играехме страхотен футбол пък че много прокопсахме накрая
Ти защо стана фен на Ливърпул - сигурно преди да станеш си преброил титлите и си си какзал - тези са с най-много титли , значи ще им бъда фен. Защото аз не знаех колко титли имат, но се влюбих в играта на отбора - първия ми мач беше финала да КЕШ срещу Хамбургер. Оттогава ме грабнаха и съм им фен вече 48 години. Ако те блазнят основно титлите - Манчестър сити е твоя отбор - скоро няма да престанат да ги печелят - с някой изключения , като тази година. Там играят много пари и се купува всичко най-добро на пазара. Така че залагай на сигурно.
Явно си бил много пиян защото финал на КЕШ срещу Хамбург не сме играли никога. Имаме срещу Гладбах. Иначе и ти скромно си ги избирал, финалист за КЕШ, перманентен шампион на Англия, ще да е било заради симпатичните червени екипи
Моя грешка - финала беше наистина срещу Борусия, извинявам се , но пак ти пиша, че не съм знаел колко титли са имали Ливърпул , тогава и не титлите са ме привлекли като фен на отбора.