efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот tmanolov » 14 авг 2024 11:14

1914.1902 написа:
tmanolov написа:Ако този мач се играем, гаранция г.з. ще връща лихви върху лихвите и няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да го спечелим. Марк май уърдс

Той, ако не го продаде, ги бием с 0-8. :lol: Фаворити сме на букмейкърите да ги смажем и само чудо или продаване на мача би спасило 13-кратния пореден шампион на България от машината ПФК Левски.

Че си прав в сарказма си, прав си (вчера един колега с много съгласни в ника също пусна много хубав саркастичен пост, но на морето ми е трудно да отговоря на всички;)), обаче нали сме а, у, удри, върти, извънземен футбол и тн, какво тук значат некви си делиормански мастии, размазани от азиатци с 2:7 като домакин - направо ни отнеха рекорда за резил с харпуните

Ми поне 0:3 требе да ги резнем, нали ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 14 авг 2024 11:16

Доста букита вече пуснаха коефициенти. Значи мач ще има. Изображение
https://www.betexplorer.com/football/bu ... /4QzYnUpJ/
Бета365: Лудогорец 2.20 Равен 3.30 Левски 3.25
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 авг 2024 11:20

Ако бях на мястото на ръководството на Лудогорец в никакъв случай не бих отложил мача с Левски .
Първо . Следващия мач на Лудогорец в ЕКТ е след 9 дни и то в Разград. Ако за 2 седмици не може да изиграеш 3 мача и то на собствен терен за какво говорим?
Второ: Лудогорец по една или друга причина вече има отложени 3 мача , и трите извън Разград. Най-вероятно имат още 10 мача от ЕКТ , та откъде дати за още отлагания. може в бъдеще да има друг момент ,когато им се налага да играят 3 мача за 7 дни като гости. Като тогава е по-добре да отложиш средния мач.
Трето: След психологическия шок от вчера( освен ако не са скроили шапката на треньора, защото поведението на някои играчи навежда на подобни идеи - Петровски, Вердон, Витри, Чочев, Нареси) . По добре е да има бързо следващ мач, отколкото да чакаш следващия мач 9 дни. В такива моменти напрежението се покачва със всяка секунда и по-добре да намериш "отдушник" .
Четвърто: Все пак съдиите са наши хора - винаги Лудогорец може да се подсигури..

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 14 авг 2024 13:01

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:Ако този мач се играем, гаранция г.з. ще връща лихви върху лихвите и няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да го спечелим. Марк май уърдс

Той, ако не го продаде, ги бием с 0-8. :lol: Фаворити сме на букмейкърите да ги смажем и само чудо или продаване на мача би спасило 13-кратния пореден шампион на България от машината ПФК Левски.

Че си прав в сарказма си, прав си (вчера един колега с много съгласни в ника също пусна много хубав саркастичен пост, но на морето ми е трудно да отговоря на всички;)), обаче нали сме а, у, удри, върти, извънземен футбол и тн, какво тук значат некви си делиормански мастии, размазани от азиатци с 2:7 като домакин - направо ни отнеха рекорда за резил с харпуните

Добре, Манолов, не разбирам как работят тези връщания на лихви. Да приемем твоята теория на конспирация за абсолютно вярна. Как изглежда това практически?

Сираков отива при Генчев и му казва “падаме този мач и изхвърчаш”? Или отива при Пацо и при К Димитров и им казва, 100к премия, ако пуснете 2 гола? Отива също при Колев и Сангаре и им казва, “ако вкарате повече от 2 гола ви пускаме веднага да си ходите” или “ако изпуснете 5 чисти положение, ще ви дам премия”.

Интересно ми е наистина, как работи това в твоята глава?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 авг 2024 13:04

icemanbg33 написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:

Добре, Манолов, не разбирам как работят тези връщания на лихви. Да приемем твоята теория на конспирация за абсолютно вярна. Как изглежда това практически?

Сираков отива при Генчев и му казва “падаме този мач и изхвърчаш”? Или отива при Пацо и при К Димитров и им казва, 100к премия, ако пуснете 2 гола? Отива също при Колев и Сангаре и им казва, “ако вкарате повече от 2 гола ви пускаме веднага да си ходите” или “ако изпуснете 5 чисти положение, ще ви дам премия”.

Интересно ми е наистина, как работи това в твоята глава?

Как беше - има си съд и прокуратура, които не са осъдили нито един политик за корупция, ерго корупция има са в болните мозАци на някои хора, нали?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 14 авг 2024 13:27

Мачът ще се играе и след снощното фиаско очаквам сигурна победа за Лудогорец. Няма значение, дали ще ни надиграят, дали ние ще им легнем или съдиите ще ги подпрат, победата според мен е сигурна. Имахме шансове за точка, ако Лудогорец беше продължил напред в ШЛ, но сега вече съм убеден, че ще направят всичко възможно да ни победят. Важното е да няма драми след тази загуба и да не е разгромна. И вчера го казах, този мач няма значение за борбата за първите три места, важното е да бием максимално много от другите отбори, което ще ни е достатъчно за призово класиране.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 авг 2024 14:59

1914.1902 написа:
Highlander написа:
1914.1902 написа:Този с Берое може да се отложи за неделя или понеделник, направен е в събота, защото от БФС са очаквали, че най-вероятно Лудогорец ще продължи, но лесно може да го оправят. При нас беше същата работа за един мач с Пирин преди 2 сезона. Май се очакваше да играем с Хамрун във вторник.

https://dsport.bg/bfs-premesti-tri-mach ... 89880.html

Иначе Дерменджиев е прав, че трябва да се изчака програмата. Напомням, че двата мача на Петрокуб от Лига Европа бяха изиграни във вторник. В ЛК и ЛЕ пускат някои мачове от втория и третия турнир във вторник и сряда.

Мача между Лудогорец и Петрокуб е насрочен за 22.08.24г. от 20:00 часа в Разград.

Тук не пише нищо:

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/f ... 2024-08-14

А и не виждам къде е драмата за един мач с Берое, който може да го сложат в неделя. Няма да играят финал за Суперкупата на УЕФА все пак.

Мачът им с Берое 100% ще бъде преместен, тъй като по наредба трябяа да има минимум 72 часа между два мача, а реално до събота ще са 48.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 14 авг 2024 15:17

Не знам кой за какви лихви има да връщаме като ние само падаме от тях…Ако има лихви то е точно за нас.
Иначе като оставим подигравките от снощи - те са си класа и явен фаворит. Вземем ли го тоя мач сме шампиони, помнете ми думите. Паднем ли - втори и това е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 авг 2024 15:29

Бахмааму, за момент си помислих, че това е подфорума на Лудогорец. Такава убеденост, че падаме, не е истина... :lol: Наистина ли? Не е феърплей, но сега когато са паднали на земята, е време да ги наритаме. Мачът е Х2. Хоуг!

Върни се в “Левски”