„Уважаеми привърженици,
Уведомяваме Ви, че Дисциплинарната комисия към Европейската футболна асоциация се произнесе относно констатираните нарушения на първата среща от 2-ия предварителен кръг на UEFA Conference League 2023/24 „ФК Шкупи“ – „ПФК Левски“ на 27.07.2023 г. в Република Северна Македония, налагайки глоба от 40 хиляди евро за дискриминационно поведение в трибуната с привърженици на „ПФК Левски“, включващо скандирания на етническа основа и политически лозунги, както и ексцесии в гостуващия сектор.
„ПФК Левски“ получи забрана за продажба на билети на своите привърженици за следващото гостуване на отбора в Европейските клубни турнири.
При ново провинение в следващото домакинство на отбора от Европейските клубни турнири, стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде частично затворен.
Отново се обръщаме към всички привърженици да подкрепят отбора на реванша срещу „ФК Шкупи“ в София на 3 август без прояви на агресия, насилие, расизъм, дискриминация, ксенофобия и политически лозунги, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб.“
ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
tmanolov написа:не са продадени всички - както винаги, системата е бъгава и ще излизат постоянно билети, просто трябва да се следи. На място също има, но има и опашки
И за пореден път, както и миналата година - малоумщина от страна на рАководството да не се играе мачът на В. Левски - можеха да дойдат още 10-15 000 човека - ето ти ги 300-400 000 лева отгоре, но пък на нас пари не ни трябват, Палмите ще покрият разликата. Баси - вода гази, жаден ходи!
Да допълня тук, както и едно друго твое мнение - лошо разпределяне на билетите в ивентим, сякаш наистина щеше да е по-добър варианта със стадион Васил Левски, посочих го и миналата година за мача с ПАОК, а не хората от провинцията да се чудят ще има ли билети или няма да има.
Казваш, че пускаш билети в 12:00 - хората, които не са от София (а някои може и да са от столицата, не го изключвам, но да не могат да отидат на Герена за билет, защото са заети), но в същото време пускаш предимно по-тъпите редове от стадиона в ивентим. Защо не ги разпределиха по следния начин: едната половина от блока онлайн, а другата половина в магазина. Така и хората онлайн можеха да си вземат билет от 6/7 ред нагоре, а не максимума за тях да е шести/седми ред. На Васил Левски можеше да има много по-голям избор за всеки човек.
Няма как и да не се отбележи следното: в някои страници веднага написаха, че билетите са продадени + сайта, в който ги следят, но въобще не беше така. Имаше хора, които съобщаваха, че си купуват билети от магазина след 16:30 часа, а в ивентим се появиха билети за Б и В пак по това време и някои успяха да си вземат.
Днес също ще има билети (май за всички сектори), но ръководството трябва да ги казва тези неща, защото някои вече може да са се отказали да присъстват на този мач, защото някои страници са ги информирали, че билети няма. Ако хората бяха информирани - можеше да помолят някой от София, който е в магазина да им вземе билет или да отидат на другия ден (т.е. днес), ако нямат работа.
Ако ни наказват само заради скандиранията "Шиптъри ум**те" и "Цигани" бих разбрал. Но за "Македония е Българска" е смешно.
Първо, Македония е географска област (това не знам дали в Уефа го знаят) като част от нея се намира в територията на България.
Второ, никъде не е скандирано Северна Македония е България, за да бъдем наказани и заради това.
Трето, не съм чул сръбски отбор да е наказван заради скандирането "Косово е Сърбия".
Първо, Македония е географска област (това не знам дали в Уефа го знаят) като част от нея се намира в територията на България.
Второ, никъде не е скандирано Северна Македония е България, за да бъдем наказани и заради това.
Трето, не съм чул сръбски отбор да е наказван заради скандирането "Косово е Сърбия".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Може да се покаже позиция, която да НЕ донесе наказания. Например, транспаранти с исторически личности и факти. Както и с песни за онзи период.
Пак пуснаха билети в Eventim, ако някой още си търси!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Идея за плакат:
Не хленча аз, че буря ги обрули.
Израстват други в димните пожари.
Погледай тук - това е Питу Гули,
а ти, наверно, си… Никола Карев.
Не хленча аз, че буря ги обрули.
Израстват други в димните пожари.
Погледай тук - това е Питу Гули,
а ти, наверно, си… Никола Карев.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Не разбирам защо изобщо трябва да отмъщаваме на тия нефелни копе*ета. Просто да ги убием от бой (на терена, а не буквално). 2-3 гола разлика и обратно към Шкупи. Те са си наказани от живота по принцип. Всякакви плакати и политически шитове ще ни донесат супер много наказание. Сигурен съм, че срещу евреите (ако се класираме) няма да играем пред публика. Утре нашите нефелни копе*ета ще направят всичко възможно това да се случи. Относно мача - 2:0 за нас. И лесен мач, противно на всички очаквания. Ако има напрежение, то ще е провокирано от публиката. Аз съм на мнението, че УЕФА трябва да ни разминава всичките балкански отбори. Да си играем срещу балтийци, кипърци, малтийци и азиатци.
110 години любов!
Щото не ни наказаха след мачовете с лихтенщайнците от Вадуц (и след двата мача)... Публиката на Левски е извадка от народа български. А народът е прост на куче и виновни са му "еврогейския фашистки съюз" и УЕФА-та, която наказва "само нас".
Миналата година си мислех, че е тъпо да се прави договорка с ПАОК и да няма гостуващи фенове. Сега като се замисля си беше супер решение.
Миналата година си мислех, че е тъпо да се прави договорка с ПАОК и да няма гостуващи фенове. Сега като се замисля си беше супер решение.
groti написа:Не разбирам защо изобщо трябва да отмъщаваме на тия нефелни копе*ета. Просто да ги убием от бой (на терена, а не буквално). 2-3 гола разлика и обратно към Шкупи. Те са си наказани от живота по принцип. Всякакви плакати и политически шитове ще ни донесат супер много наказание. Сигурен съм, че срещу евреите (ако се класираме) няма да играем пред публика. Утре нашите нефелни копе*ета ще направят всичко възможно това да се случи. Относно мача - 2:0 за нас. И лесен мач, противно на всички очаквания. Ако има напрежение, то ще е провокирано от публиката. Аз съм на мнението, че УЕФА трябва да ни разминава всичките балкански отбори. Да си играем срещу балтийци, кипърци, малтийци и азиатци.
Съгласен съм със всичко. Само имам съмнение, че ще играем срещу евреите. Не са нещо особено.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
Толкова ли е трудно да се разбере и да се приеме, че скандирания, прославящи Левски и България в признатите й граници е патриотично, а всякакви иредентистки напъни водят до лоши последствия. И в края на краищата защо ви е тая задръстена Македония? Заради нейните камънаци загубихме Беломорието и Тракия до Одрин. Нерде Одрин, нерде Охрид. Ама като се е рекло - брат'чеди, та брат'чеди, К"ви брат'чеди бе - Мизия и Тракия отдавна не са сестри на Македония.
Умната, момчета - пред нас е Левски, зад нас - България. Както стана дума вече - Македония е мъртва - по-голямата част е в Гърция и е регион, друга част си я кръстиха Република Северна Македония, за да е Република Южна Сърбия, а третата е само долината на Струма и Места. В края на краищата Левски оле, оле, оле, с Албания за векове и боли, и не вреди
Умната, момчета - пред нас е Левски, зад нас - България. Както стана дума вече - Македония е мъртва - по-голямата част е в Гърция и е регион, друга част си я кръстиха Република Северна Македония, за да е Република Южна Сърбия, а третата е само долината на Струма и Места. В края на краищата Левски оле, оле, оле, с Албания за векове и боли, и не вреди