Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот Corwin » 04 ное 2019 14:02

blue avalanche написа:"Авторитетният" сайт transfermarkt.com преди време оцени Дарко Тасевски на 1,7 млн. евро. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак ще взимаме, УЖ, деф.халф, ама който бил и ляв бек, обаче може и да играе като централен защитник, а най-добре се чувствал като "обърнато" дясно крило. :mrgreen:

Филип Лам наистина е добра опция.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 04 ное 2019 14:07

TristaNNN написа:
...исландецът Гудмундур Тораринсон. Той е на 27 години и е част от шведския Норкьопинг...

Тия имена нямат произнасяне ако си на няколко ракии. Дано да е партенка. :mrgreen:

този искам да му изпишат и двете имена на кирилица на фланелката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
инак одобрявам исландците в отбора. :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 ное 2019 21:44

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 ное 2019 10:13

pomiqrat написа:https://www.facebook.com/OhMyGoal.KeliNetwork/videos/465022647466565/

Много хляб за скаутите.

Ни стават за нашата А група, защото по терените ни има малко трева и ще им пречи. :lol: :lol: :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 06 ное 2019 13:58

"Говори" се че се водят разговори на високо ниво за привличането на Минчев от Черно Море. При положение че не замине за Турция?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2019 14:44

Искам да споделя някои интересни мои наблюдения: В продължителен период от време тука се упражняваше демократичното право на критика, впрочем не без основание, понеже нямахме резерви. И така, понапазарувахме там разни играчи и отскоро четем недоумения от сорта защо сме взели еди кой си, примерно Алар, Василис Карас и шведа, като са резерви. Сиреч, нашего брата-демократ се сърдеше, че нямаме резерви, но после волно показа възмутата си що сме си били взели играчи, които пък сега са резерви. Някъде измежду тези мнения се прокрадват и въпроси защо са ни Асенчо и Здравчето, примерно, като не ставали даже и за резерви, но форумният народ масово е обединен около тезата, че обезателно ни трябват резерви на бековете. Изскачат, макар и по-рядко, питанки защо държим Ники Михайлов за резерва. :roll: :?
[offtopic]Смятам, че наблюденията ми биха били интересни за ivo55. :?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 ное 2019 19:30

Хахаха, защо ме закачаш? Не мисля, че е чак толкова интересно на хората да четат философские ми разсъждения.
Иначе, на мен не ми е странно, че има различни мнения, кои правилни по мое мнение, кои не. Не го намирам за странно, намирам го за прекрасно.
Странни са ми хората, които не искат да е така, а да четат само мнения, които съвпадат с тяхното.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 ное 2019 09:53

Израелска скаутска агенция опита да промотира крилото на Левски Станислав Иванов за местните грандове. Според специалистите играч на тези години и с неговите показатели си заслужава парите.

„Трябва да се види само дали ще има отбор, който ще успее да го измъкне от Левски", коментираха, цитирани от „Меридиан мач”.

Мениджъри обаче веднага контрираха, че това е невъзможно.

„Иванов вече е в полезрението на отборите от средата на таблицата на големите първенства. Най-вече на тези в Италия. Нашата лига не може да се бори с тях. Освен това Левски вече му е определил цена. Очаква се да бъде продаден или преотстъпен през януари или най-късно през лятото" контрира един от тях.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2019 11:24

ivo55 написа:Хахаха, защо ме закачаш? Не мисля, че е чак толкова интересно на хората да четат философские ми разсъждения.
Иначе, на мен не ми е странно, че има различни мнения, кои правилни по мое мнение, кои не. Не го намирам за странно, намирам го за прекрасно.
Странни са ми хората, които не искат да е така, а да четат само мнения, които съвпадат с тяхното.

Закачам те, за да ти дам храна за размисъл дали критиката и мненията всъщност не се израждат в безпринципно и непоследователно плямпане и мрънкане. Въпросът не опира до това дали четем различните мнения и коментари, което е чарът на комуникацията между различните човешки същества, а до това дали чувството за свобода на словото не се е изродило в своего рода задължение да дрънкаме първосигнално каквото ни роди главицата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2019 11:44

"Плямпане и мрънкане", опаа, чичо, продължаваш се оливаш и не се усещаш.

Върни се в “Левски”