ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч
Стоев е тотално надигран тактически от Ребров. Един мач може да е късмет, ама два поредни мача е липса на треньорски умения. Да падат така безапелационно от отбор с двойно по-евтин състав. Марселиньо и Икоко много грешки правят. Шверчок предния мач егоистично пропиля няколко възможности, а сега такова несериозно изпълнение на дузпата.
Докато Домусчиев пести от селекция няма да има ШЛ. С хора като Жоржиньо, Швирчок, Чиабата и пр. няма как да стане.
Моци, Дяков, Марселиньо и Кешерю бяха добри футболисти, но годинките им станаха много.
Моци, Дяков, Марселиньо и Кешерю бяха добри футболисти, но годинките им станаха много.
Че селекцията на Лудогорец не е ли няколко милиона евро това лято? Това за нашите стандарти си е много.
Не мисля, че Ференцварош са нещо особено. Не казвам, че другите бг отбори ще ги надиграят категорично или каквото и да било подобно, но не мисля, че е нормално да падаш от тях като домакин, с трагична защита и безидейно нападение.
Не мисля, че Ференцварош са нещо особено. Не казвам, че другите бг отбори ще ги надиграят категорично или каквото и да било подобно, но не мисля, че е нормално да падаш от тях като домакин, с трагична защита и безидейно нападение.
-
- Контакти:
Лудогорец имат много класни играчи, просто МНООООГО СЛАБО АМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБО треньорче.. тва е цялата работа
Ей тъй да ги мандръсат Лудогорец и следващия кръг, белким Домусчиев се наиграе и остави футболът ни на мира....
-
- Контакти:
Milsami написа:Че селекцията на Лудогорец не е ли няколко милиона евро това лято? Това за нашите стандарти си е много.
Ференцварош са много добър отбор, спрямо нашите стандарти. Според мен биха имали сериозни шансове за титла, ако играеха в нашето първенство. Въобще не им е лоша селекцията на Делиорманци, но извадиха късата клечка с жребието. Което ще им се отрази догодина. Тази пак имат всички аргументи за титла, но рязко ще тръгнат по нанадолнището. Резултатът ще го видим следващия сезон, за този нямам илюзии.
Хайл Мусолини
KellyB написа:Ей тъй да ги мандръсат Лудогорец и следващия кръг, белким Домусчиев се наиграе и остави футболът ни на мира....
Ето така се гаси тирейският комплекс.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ебати убиеца... Това в България можеше да не е и картон, а коментатора щеше да се убие да го защитава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Как тъй пък червен картон, бе
-
- Контакти:
Грешките на Лудогорец са само 3 и те костваха отпадането :
1.Необновяването на защитата,която в момента е по-скоро комична (вижте румъснкото пиянде какво сътвори)
2.Треньор - изчерпан за Лудогорец
3.Тъпанарската дузпа на Свирчока в ключов момент.
1.Необновяването на защитата,която в момента е по-скоро комична (вижте румъснкото пиянде какво сътвори)
2.Треньор - изчерпан за Лудогорец
3.Тъпанарската дузпа на Свирчока в ключов момент.
КАУЗА КОЛЕЖА!