Оставаше и него да изтървете, при положение, че комшиите ви цяло първенство играят "контроли" и се готвят за купа в ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
IvailoRz написа:Малко ме дразни колко бързо вдигнахте бялото знаме..що така пораженчески ? След загубата ви в Разград разликата бе 6 точки. При победа на 05.05. - 3 точки... 3 точки при 3-4-5 кръга не се знае..
IvailoRz написа:Малко ме дразни колко бързо вдигнахте бялото знаме..що така пораженчески ? След загубата ви в Разград разликата бе 6 точки. При победа на 05.05. - 3 точки... 3 точки при 3-4-5 кръга не се знае..
Ozzimozzi написа:IvailoRz написа:Малко ме дразни колко бързо вдигнахте бялото знаме..що така пораженчески ? След загубата ви в Разград разликата бе 6 точки. При победа на 05.05. - 3 точки... 3 точки при 3-4-5 кръга не се знае..
Просто след загубата в Разград ни свършиха силиците. Психически бяхме разклатени, налегнаха ни контузии и наказания, а нямаме необходимата дълбочина на състава, защото не разполагаме с вашите финансови ресурси. За разликата в точките по принцип си прав, но то важи само ако имаме нормално първетство. Ето дори на безсмисления ви мач с Верея, съдията не се посрами да покаже два незаслужени червени картона.
Домусчиев така е стиснал БГ футбол за гушата, че не виждам скоро кой ще наруши хегемонията му. Всяка надигната глава е посечена на момента.
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:IvailoRz написа:Малко ме дразни колко бързо вдигнахте бялото знаме..що така пораженчески ? След загубата ви в Разград разликата бе 6 точки. При победа на 05.05. - 3 точки... 3 точки при 3-4-5 кръга не се знае..
Просто след загубата в Разград ни свършиха силиците. Психически бяхме разклатени, налегнаха ни контузии и наказания, а нямаме необходимата дълбочина на състава, защото не разполагаме с вашите финансови ресурси. За разликата в точките по принцип си прав, но то важи само ако имаме нормално първетство. Ето дори на безсмисления ви мач с Верея, съдията не се посрами да покаже два незаслужени червени картона.
Домусчиев така е стиснал БГ футбол за гушата, че не виждам скоро кой ще наруши хегемонията му. Всяка надигната глава е посечена на момента.
Не е това,просто ни трябва още класа.В предишните мачове взехме някои от тях с късмет.Като цяло цяла пролет ни куца играта,не се залъгвай от победите.Физическата ни подготовка....постоянно има контузени...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 35 госта