6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nine
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот Nine » 07 сеп 2016 15:53

Предлагам феновете, които имат достъп до квалифицирана информация (кой какво е искал, мислил, харесвал и т.н. ) да споделят източниците си. Аз нямам такава информация и ще се радвам да я научавам. Но ако се окаже, че източникът на информацията са собствените им фантазии, да не бързат да съдят Курьор, а и по принцип.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 сеп 2016 16:13

Курьор е подписал договор с Горна до края на сезона. Сигурен съм, че има кауза за предсрочното му напускане в зимния трансферен прозорец. Явно това е било едно от условията му за контракт при нас. Човека преди заминаването си каза, че иска да играе за чужди отбори където да участва в европейските турнири. Той така или иначе ще се махне от България. А доколкото е вярна информацията, че задачата поставена на Гонзо е да изгради силен отбор до 1,5-2 години. В такъв случай всичко си идва на място. На него не му трябват скъпи прелетни птички.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 сеп 2016 16:20

ShooterMan написа:Изобщо не съм съгласен,, че Курьор е МНОГО ВИСОКА класа. Влязъл е в митологията с гола си, да, но чак висока класа не е и до този гол още СЛЕД Финала казах, че беше виновен 100% за гола на Аниете и направи чиста дузпа за Подуене в 116 минута, просто не им я дадаха след толкоз аванти...Виж, за Ернандес вече е друго. Всъщност той правеше разликата, той НАПРАВИ разликата и се усети като си замина. Но щом проблема е бил парите дали Гонзо има пръст? Едва ли, по-скоро отново трябва да питаме имаме ли ръководители?! И искам да е ясно едно от цялата сага с Матиас.....
ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ГЛЪТНА СОЛЕНАТА ВОДА Е ИМЕННО МАТИАС!!! След като стигна чак до Горна едва ли има спор в това. Ще минем и без желаещи да носят селски екипи и ритащи в селски отбори. Искаше при селяни - ето му селяните. Това е.

Моля провери коя от доведените от Гонзо звезди има 11 гола в предходния сезон, та заслужава да е в Черно Море повече от Курьор. Благодаря !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 сеп 2016 16:42

Nine написа:Предлагам феновете, които имат достъп до квалифицирана информация (кой какво е искал, мислил, харесвал и т.н. ) да споделят източниците си. Аз нямам такава информация и ще се радвам да я научавам. Но ако се окаже, че източникът на информацията са собствените им фантазии, да не бързат да съдят Курьор, а и по принцип.

Това видео малко ли информация дава?

В ложата ли е? :mrgreen:
Какво прави там? :mrgreen:

Значи отправям "оферта" към мадама да ми дойде на вечеря (разбирай с приспиване ;) ), тя обаче преди това решева да вечеря (разбирай с приспиване ;) с филанкишията от "тире София".
Филанкишията от "тире София" обаче и бие шута :mrgreen: . И тогава тя ,виж ти, се сеща за мен :mrgreen: !

И аз какво друго да направя освен да я разкарам?!?

Марш от тука курво нещастна :evil: , бегом марш при родата си в Горна :mrgreen: .
Последна промяна от greenpeak на 07 сеп 2016 16:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 сеп 2016 17:04

greenpeak написа:
Nine написа:Предлагам феновете, които имат достъп до квалифицирана информация (кой какво е искал, мислил, харесвал и т.н. ) да споделят източниците си. Аз нямам такава информация и ще се радвам да я научавам. Но ако се окаже, че източникът на информацията са собствените им фантазии, да не бързат да съдят Курьор, а и по принцип.

Значи отправям "оферта" към мадама да ми дойде на вечеря (разбирай с приспиване , тя обаче преди това решева да вечеря (разбирай с приспиване ;) с филанкишията от "тире София".
Филанкишията от "тире София" обаче и бие шута :mrgreen: . И тогава тя ,виждаш ти, се сеща за мен :mrgreen: !

Марш от тука курво нещастна :evil: , бегом марш при родата си в Горна

Извини ме, но това са общи приказки :) Едно време булките бяха девствени и не се развеждаха. Сега ги взимаш много амортизирани и може да се наложи да ги смениш с комшията 2-3 пъти. Тая вечна неразделна лИбов, вече е в сфератата на фантастиката.
Реалността е че този футболер има вкарани 11 гола в предния сезон за Черно Море. В предходния - още 5 ! Т.е. той е от малкото (заедно с Бакари), които са се аклиматизирали във Варна и реално допринасят за "благото" на Клуба ... Ама бил ходил по к..., аааа чуждо :) ... случва се, човещинка :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Nine
Контакти:

Мнениеот Nine » 07 сеп 2016 17:34

greenpeak написа:

...

В ложата е. Какво прави там - не знам и не искам да фантазирам. Още по-малко - да го съдя на базата на фантазии.

Аналогичен пример:
Преди време хора от форума решиха, че Курьор е мюсюлманин, защото целуна тревата на терена.
Целуна ли тревата? - Да.
Мюсюлманин ли е? - Въпрос на умозаключение. Това е разликата между факт и интерпретация.

greenpeak написа:Значи отправям "оферта" към мадама да ми дойде на вечеря (разбирай с приспиване ;) ), тя обаче преди това решева да вечеря (разбирай с приспиване ;) с филанкишията от "тире София".
Филанкишията от "тире София" обаче и бие шута :mrgreen: . И тогава тя ,виж ти, се сеща за мен :mrgreen: !

Марш от тука курво нещастна :evil: , бегом марш при родата си в Горна :mrgreen: .

Съжалявам, но аналогията с интимни връзки не ми се струва подходяща. Това е работа и е нормално човек да търси място, където трудът му да е по-добре платен. Емоционалните фактори (колектив, подкрепа) също са важни, но не са решаващи в повечето случаи. С какво футболът е по-различен? Дали ни харесва или не, времената на аматьорския футбол отдавна са отминали.

Матиас може и да е сгрешил. Но да бързаме да го съдим, обиждаме, омаловажаваме, не ни прави по-добри от него.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 сеп 2016 17:44

Аз нямам намерение да оправдавам МАТИАС КУРЬОР,нито да споря с тези,които го обвиняват в различни грехове!!!Никой от нас не може да знае,какво се е случило в Тбилиси,София и Горна Оряховица!!!Не сме били там и естествено само можем да предполагаме!!!Това,което аз знам е,че момчето пасна на играта ни и стана водещ гол майстор!!!Не му беше трудно,защото ние много голаджии нямаме!!!Тук светва първата лампичка....като нямаме читави нападатели,защо ги пилеем с лека ръка!!!Втория аргумент за връщането му на ТИЧА,са безспорната любов,която демонстрира,към отбора и града!!!Това,че тръгна да си търси друг отбор с по големи цели......е съвсем нормално!!!Кой не го е правил?Единствен ВЕЛИКИЯТ ТОДОР БОЙЧЕВ МАРЕВ намери сили да откаже на примамливата оферта от "Армията",но.....това е друга тема!!!Аз за себе си отчитам,че около всеки футболист има мениджъри,родители,приятели,приятелки и други доброжелателки....някои външно са дори от мъжки пол!!!Надуват му главата с какво ли не!!!Всички познаваме МАТИАС КУРЬОР!!!Едни повече,други по малко!!!Но видяхме,че е чиста душа и се вълнуваше при раздялата си с нас!!!Мисля,че ако имахме кадърни ръководители,това трябваше да се използва!!!Толкова ли беше трудно,да се седне с футболиста и с родителите му.....и да се изтъкне,колко трудности е преживял той до идването в ЧЕРНО МОРЕ,а и след раздялата!!!Да се наблегне на това,че тук той намери себе си!!!Беше любимец и се разви!!!От пръв поглед е ясно,че е добро и простодушно момче!!!Нужен е на отбора,защото заместник не му е намерен още!!!Според мен,ако се помисли малко,по добре да вземеш доказан бързак и техничар,адаптиран на 100%.....отколкото да правиш експерименти!!!А експериментите са ни направо запазена марка!!!Опоропотваш най добрия централен защитник в БЪЛГАРИЯ,който си играе стабилно и хабер няма,че напуска.....изтърваваш го без пари,а после водиш борковци стойчевци и роналдовци,за да запълниш дупката!!!Така е и в другите линии!!!Не ми се ще да се впускам в подробности,които на всички са известни....че пак много дълго стана излиянието!!!Ако ще се прави добър отбор,нека първо се помисли какво имаме и какво ни трябва!!!Как може да искаш един футболист,а след два дни да кажеш,че не ти трябва?Какво може да се промени за два дни?Непонятна ми е стратегията за развитие на ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР и въобще има ли такава?

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 07 сеп 2016 18:15

КироВарна написа:Аз нямам намерение да оправдавам МАТИАС КУРЬОР,нито да споря с тези,които го обвиняват в различни грехове!!!Никой от нас не може да знае,какво се е случило в Тбилиси,София и Горна Оряховица!!!Не сме били там и естествено само можем да предполагаме!!!Това,което аз знам е,че момчето пасна на играта ни и стана водещ гол майстор!!!Не му беше трудно,защото ние много голаджии нямаме!!!Тук светва първата лампичка....като нямаме читави нападатели,защо ги пилеем с лека ръка!!!Втория аргумент за връщането му на ТИЧА,са безспорната любов,която демонстрира,към отбора и града!!!Това,че тръгна да си търси друг отбор с по големи цели......е съвсем нормално!!!Кой не го е правил?Единствен ВЕЛИКИЯТ ТОДОР БОЙЧЕВ МАРЕВ намери сили да откаже на примамливата оферта от "Армията",но.....това е друга тема!!!Аз за себе си отчитам,че около всеки футболист има мениджъри,родители,приятели,приятелки и други доброжелателки....някои външно са дори от мъжки пол!!!Надуват му главата с какво ли не!!!Всички познаваме МАТИАС КУРЬОР!!!Едни повече,други по малко!!!Но видяхме,че е чиста душа и се вълнуваше при раздялата си с нас!!!Мисля,че ако имахме кадърни ръководители,това трябваше да се използва!!!Толкова ли беше трудно,да се седне с футболиста и с родителите му.....и да се изтъкне,колко трудности е преживял той до идването в ЧЕРНО МОРЕ,а и след раздялата!!!Да се наблегне на това,че тук той намери себе си!!!Беше любимец и се разви!!!От пръв поглед е ясно,че е добро и простодушно момче!!!Нужен е на отбора,защото заместник не му е намерен още!!!Според мен,ако се помисли малко,по добре да вземеш доказан бързак и техничар,адаптиран на 100%.....отколкото да правиш експерименти!!!А експериментите са ни направо запазена марка!!!Опоропотваш най добрия централен защитник в БЪЛГАРИЯ,който си играе стабилно и хабер няма,че напуска.....изтърваваш го без пари,а после водиш борковци стойчевци и роналдовци,за да запълниш дупката!!!Така е и в другите линии!!!Не ми се ще да се впускам в подробности,които на всички са известни....че пак много дълго стана излиянието!!!Ако ще се прави добър отбор,нека първо се помисли какво имаме и какво ни трябва!!!Как може да искаш един футболист,а след два дни да кажеш,че не ти трябва?Какво може да се промени за два дни?Непонятна ми е стратегията за развитие на ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР и въобще има ли такава?

Колко чиста душа да е. Вричаше се в любов под път и над път, а след това предпочете парите на Ганчев. Като се провалиха нещата там веднага започна на нашата врата да чука. Липса на морал. Беше любимец, но това е минало свършено време. Можеше да затвърди тези си позиции, но се и***а на метенето. Кел файда колко се вълнувал при раздялата си с нас. Каза, че в България за друг отбор няма да играе и...... видяхме както стана. Правилно решение на Гонзо - такива пишман "влюбени" да си търсят късмета другаде, не и в Черно Море. При нас се иска морал и достойнство, а Курьор показа, че ги няма. Черно Море го е имало преди Курьор, ще го има и след него. Имаше шанс да се отличи от останалите легионери, а сега е просто поредният. Да се спасява в Локо Горна Оряховица, вече е затворена страница за нашия клуб.
Truth is hate for those that hate the truth.

Onq

Мнениеот Onq » 07 сеп 2016 18:23

Стига а стоя ве! Една дума за мача не казахте все кво бил казал Курьор.Вкара няколко гола,изтърва 4 пъти повече,сби се два пъти със съотборници.Тва му е статистиката.В първото си интервю във Франция обясняваше как сините му били любима публика ,но и много се кефел на жълтурите.Тва обаче всички го пропуснахте.Като излъга,че няма да играе за друг отбор всички го запомнихте.Тоя беше ясен отдавна.Лудогорец ги бием сто про.Не,че сме мноо добри, просто шано или тото :)
Последна промяна от Iceberg на 07 сеп 2016 18:45, променено общо 1 път.
Причина: т.8 и 9

Върни се в “Черно море”