RedHot написа:http://www.inter.it/en/agenda
Насладете се. ЦСКА е един, ЮЛ много. Отбора е на подготовка в Австрия. Баба Дора да си гледа внуците. Приятеля от Дунав Русе да подкрепя отбора си. На Левски успех срещу Марибор. Дребните заяждания са за комплексарите.
Eййй как са ви промили мозъците. Хем ми е кеф, че предадохте клуба си и цяла България ви разбра що за хора сте, хем ме е яд как може да има такова хора - без чест, морал, достойнство, та дори без мозък бих казал.
ЦСКА в момента не е един или поне като наименования е така. Ако кажем, че не е нещо невиждано да има отбори с еднакви или сходни имена, то онзи ЦСКА с великата история съвсем не е този в Австрия. Там е точно отбора на ГГ с 4-те титли, който загуби на 1/2 финала за купата от Монтана, а не онзи който спечели купата срещу същия отбор на Монтана. Има играчи преминали от единия в другия отбор, а добре знаем кой има забрана да прави трансфери към днешна дата.
Ако аз бях от ЦСКА(опазил ме Господ), никога не бих приел подобна гавра с клуба и опитите за подмяната му. Това е ПРЕДАТЕЛСТВО! Щели да купят историята