Liga BBVA: Ла Коруня - Реал Мадрид - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Liga BBVA: Ла Коруня - Реал Мадрид - 0:2 FT
За мен няма да постигнем нищо, освен пари за Перес и някой друг фейк фен с изцяло нова селекция. Така не се печелят титлите, а дори напротив. Ако се намери по-добра 9-ка от Бензема да се купува, другия вариант е една идея по-слаб от него за алтернатива. Алтернатива и за Марсело трябва, макар на теория Данило да може да играе там.
Роналдо и Бейл са ок, когато си цъкат на позицията. Специално уелсецът прави страхотен втори полусезон.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
облак написа:като им е толкова мотивацията - марш, аз като казвам, че се изтъркаха. Нищо не пречи - градиш нов отбор имаш година и половина забрана - няма кога по друго време. Дори първия сезон да е нулев или с една КнК, то следващия няма да е такъв. Роналдо първо е на 31, второ Пепе вече и за резерва е скандален, трето купуваме играчи тип Данило и се надяваме на чудо (имаме ебахти скапаните скаути и лекари) и накрая се дъним с Черишев.
Това лято ни е нужна цялостна промяна
Това за 10-ти път го казваш.
Дай предложения кои да дойдат?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Роналдо и Бейл трябва да оостанат, но с нов нападател пред тях + адекватна резерва на Роналдо и като не е във форма пейка. Ама това няма как да стане по ясни причини, ще има пак мъки като не е във форма и пак нулев сезон. Рамос като цз е пълна трагедия, като бек още повече - ако ще остава да е или резерва или да се съгласи да ни стане централен нападател
трябва ни нов бек - Данило приятен воаяж накъдето иска, Арбелоа вече го няма.
Кроос и Модрич са изключително чупливи, но нямаме нужда от заместници за резерви само. Като цяло в центъра сме ок, Иско и Хамес си зависи от тях дали искат да останат лично мен за Хамес няма да ме е яд колкото за Иско, ако си тръгне. Но да разчитаме на тях както този сезон да обръщат мачове не е сериозно. Ковачич не знам защо не му се дава шанс, има талант, добър дрибъл, нелош удар
Хесе или под наем или резерва за съжаление
И повече шансове за Борха и Васкес, щ станат играчи просто им трябва опит- за по 20, 30 минутии като резерви са идеални ще израстнат покрай Зизу. Нов тренььор категорично не ни е нужен, най-малкото Зидан съживи почти един умрял отбор да се стегне доколкото е възможно - а и трябва да му се даде шанс за селекция
трябва ни нов бек - Данило приятен воаяж накъдето иска, Арбелоа вече го няма.
Кроос и Модрич са изключително чупливи, но нямаме нужда от заместници за резерви само. Като цяло в центъра сме ок, Иско и Хамес си зависи от тях дали искат да останат лично мен за Хамес няма да ме е яд колкото за Иско, ако си тръгне. Но да разчитаме на тях както този сезон да обръщат мачове не е сериозно. Ковачич не знам защо не му се дава шанс, има талант, добър дрибъл, нелош удар
Хесе или под наем или резерва за съжаление
Последна промяна от облак на 14 май 2016 20:22, променено общо 1 път.
rmfan5 написа:облак написа:като им е толкова мотивацията - марш, аз като казвам, че се изтъркаха. Нищо не пречи - градиш нов отбор имаш година и половина забрана - няма кога по друго време. Дори първия сезон да е нулев или с една КнК, то следващия няма да е такъв. Роналдо първо е на 31, второ Пепе вече и за резерва е скандален, трето купуваме играчи тип Данило и се надяваме на чудо (имаме ебахти скапаните скаути и лекари) и накрая се дъним с Черишев.
Има си хора за това или ти викаш да останат същите дървета
Re: Liga BBVA: Ла Коруня - Реал Мадрид / 14.05.16 / 18:00ч.
paceto написа:sapio0o написа:Водим 2:0 и Роналдо се нерви, щото не може да вкара за поредната индивидуална награда. Е, няма как да го одобря това, сори. Малоумното коментаторче и то не спря да говори за шибаното пичичи, ш кайш че то е основната цел на клуба.
Честно не мога да те разбера това хулене по Роналдо, не мога. Човека е роден победител и винаги иска да играе за нещо, което му дава стимул. Не се обиждай, ама си се превърнал същият като шотгъна и още по интересното е че започна да ставаш такъв именно след като той се махна от тук, все едно витае някаква зараза и те е хванало и тебе. Роналдо не се нерви заради някакво Пичичи, защото трябва да вкара над 4 гола и в същото време другият да не вкара нито един. Тази награда я загуби още след онези 8 гола на Суарес само за два мача, а знаем как ги натрупа. Дано си доволен сега след като Роналдо е напуснал на полувремето и няма да се дразниш от присъствието му на терена. Сега да видим другите юнаци дали ще те задоволят.
Не знам, не искам да продължавам да говоря, че ще изрека някоя глупост, от която ще съжалявам после.
И как ги натрупа? Като вкара 2 дузпи ли (и при това предостъпи 3тата дузпа на Неймар)? И като цял сезон дузпите ги биеха Меси и Неймар? Нима Роналдо не вкарва от дузпи? Дори да махнем 2-3 дузпи от актива на Суарез пак води на Роналдо с 2 гола.
Последна промяна от insaneboy на 14 май 2016 20:29, променено общо 1 път.
Истината е, че в момента всички сме афектирани и говорим празни приказки. Нека оценим все пак финалът в ШЛ и най-вече мистър Зидан, който ако не друго, внесе мотивация и желание у футболистите. Гледаме към 28-ми, ако и там се провалим, следва нов сезон. С предсезонна подготовка, такава каквато нямахме този сезон нещата ще си дойдат на мястото. Дано Перес не твори много през лятото, че после пак половин сезон ще се чудим какво се случва.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
точно, че ако не твори не половин сезон, ами още октомври, ноември ще сме загубили титлата и ще чакаме поредния срив на Барса... Айде да речем, че друг път няма да допуснем такъв гаф за КнК, ама може и да се наденем на един Алкоркон, не е като да не сме го правили и купата вече забравих кога спечелихме за последно

Аз ти казвам, за мен имаме отбор. Просто не се подхожда правилно и накрая страдаме. Иначе купата спечелихме преди две години, преди това преди три, която бе първа от около 20 сезона. 
верно като ги опъланхме с онзи гол на Бейл
Аз пък мисля, че ни трябва промяна и то сега, тъй като тая забрана ще ни коства немалко
облак написа:rmfan5 написа:облак написа:като им е толкова мотивацията - марш, аз като казвам, че се изтъркаха. Нищо не пречи - градиш нов отбор имаш година и половина забрана - няма кога по друго време. Дори първия сезон да е нулев или с една КнК, то следващия няма да е такъв. Роналдо първо е на 31, второ Пепе вече и за резерва е скандален, трето купуваме играчи тип Данило и се надяваме на чудо (имаме ебахти скапаните скаути и лекари) и накрая се дъним с Черишев.
Има си хора за това или ти викаш да останат същите дърветаОтаменди не ни трябвал, пък момчето има страшно много футбол в него, Азар не ни трябвал, Агуеро не ни бил нужен щото си имаме магическия Бенз
Такива неща пишете тук, какво да ти давам предложения
За защитник съм съгласен,Азар при наличието на Роналдо и Бейл какво ще го правим.
Агуеро е доста чуплив,няма гаранция че ще видим някаква значителна разлика с Бенз.
Суарез беше човека колкото и да ми е противен на моменти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]