Последната дума на Надежда Савченко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Последната дума на Надежда Савченко

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 мар 2016 16:07

blue avalanche написа:
Captain Stottlemeyer написа:
blue avalanche написа:
Captain Stottlemeyer написа:Откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?.... :roll: 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=BU4c_zP9JrQ

Не може всички "умно" да ближат задника на американците...

Оближи тогава чепа на fcb... :lol: Между другото, аз не съм виждал скоро българи да развяват американския флаг и да крещят като ненормални Ю Ес Ей... 8-)

Че защо да развяват американски флаг? Да не би американците да са ни братя? Или са помогнали на България с нещо? Я с Освобождение,я с нещо друго?

А руснаците братя ли са ни?!... :roll: 8-)
България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси. Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 мар 2016 16:08

CTAHKO написа:Уоу :shock: Кептън, бележиш нови висоти в лицемерието и двуличието на комунистическите номенклатури :) Щото ти на драго сърце ще хванеш оръжието или ще пуснеш децата си и внуците си като пушечно месо срещу братята руси, за кефа на Росица, Боко и ВАШИТЕ партньори от НАТО ;)

А срещу братята БЪЛГАРИ? Защото истинските братя сме си ние самите, като едно общество. Вместо да търсим чужди братя, да почнем да си помагаме едни други. Но като гледам настроенията, такова нещо е немислимо и невъзможно. :|

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 мар 2016 16:10

Кашчей написа:
Captain Stottlemeyer написа:Откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?.... :roll: 8-)

То, щото ти, ДАНС, Ветерок и сие верни патриоти, просто преливате от ум, като Железни врата през април и май :mrgreen:

Ветерок е провокатор, но ти си достатъчно интелигентен, за да го схванеш... 8-) А мен никога няма да ме видиш, за разлика от Бялата Златка и олигофрените край него, да развявам чужд флаг и да крещя като обезумял името на чужда държава... 8-)

До преди няколко години го правеше по няколко пъти в годината и то от първите редици, там където обикновеният българин нямаше достъп 8-) Какво толкова се е променило за тези няколко години :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 мар 2016 16:11

Капитанчето освен да праща хората " на ***" и да ги съветва да ближат чепове, явно за друго не става. Педераска му работа...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 мар 2016 16:12

blue avalanche написа:
blue avalanche написа:

Не може всички "умно" да ближат задника на американците...

Оближи тогава чепа на fcb... :lol: Между другото, аз не съм виждал скоро българи да развяват американския флаг и да крещят като ненормални Ю Ес Ей... 8-)

Че защо да развяват американски флаг? Да не би американците да са ни братя? Или са помогнали на България с нещо? Я с Освобождение,я с нещо друго?

А руснаците братя ли са ни?!... :roll: 8-)
България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси. Хубав ден. :)

Да не би "вечните интереси" на България В МОМЕНТА са да ближе задника на САЩ и Турция???
И...да,представи си. Руснаците са ни братя. Говоря за руския народ. И азбуката ни е еднаква. ;) И езикът,почти...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 мар 2016 16:13

blue avalanche написа:Да не би "вечните интереси" на България В МОМЕНТА са да ближе задника на САЩ и Турция???
И...да,представи си. Руснаците са ни братя. Говоря за руския народ. И азбуката ни е еднаква. ;) И езикът,почти...

Еднакви са, защото са ни ги откраднали, а сега си ги приписват като техни, докато нас ни изкарват като някакви изродени славяни... Голямо братство, в което винаги единият доминира. :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 мар 2016 16:15

diplomat написа:
CTAHKO написа:Уоу :shock: Кептън, бележиш нови висоти в лицемерието и двуличието на комунистическите номенклатури :) Щото ти на драго сърце ще хванеш оръжието или ще пуснеш децата си и внуците си като пушечно месо срещу братята руси, за кефа на Росица, Боко и ВАШИТЕ партньори от НАТО ;)

А срещу братята БЪЛГАРИ? Защото истинските братя сме си ние самите, като едно общество. Вместо да търсим чужди братя, да почнем да си помагаме едни други. Но като гледам настроенията, такова нещо е немислимо и невъзможно. :|

В момента темичката е за братята украинци. По-точно за една сестра, заточена несправедливо в кремълските мрачни подземия. И виж, че има такива, които дори поздравяват автора на темата. Но едва ли са чели обвинителния акт и аргументите на защитата че да имат мнение.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 мар 2016 16:15

CTAHKO написа:...Уоу :shock: Кептън, бележиш нови висоти в лицемерието и двуличието на комунистическите номенклатури :) Щото ти на драго сърце ще хванеш оръжието или ще пуснеш децата си и внуците си като пушечно месо срещу братята руси, за кефа на Росица, Боко и ВАШИТЕ партньори от НАТО ;)

Станко, българските войници, загинали за България през Първата световна война в бой с "братята руси", пушечно месо ли са били?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 мар 2016 16:16

diplomat написа:

Срещу братята българи, какво :?: Кой те е нападнал или заплашил с нападение, че нещо не се сещам :roll: Ама за сметка на това, нямаше ли избити българи от "приятелски огън" на майна си райна в Азия, докато пазехме държавните граници на партньорите ни от САЩ 8-) Тогава що не бяхте толкова загрижени за братята българи 8-) То всъщност, от кого беше този приятелски огън 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 мар 2016 16:17

fcb_bg написа:
diplomat написа:

В момента темичката е за братята украинци. По-точно за една сестра, заточена несправедливо в кремълските мрачни подземия. И виж, че има такива, които дори поздравяват автора на темата. Но едва ли са чели обвинителния акт и аргументите на защитата че да имат мнение.

Затова пък ти си детайлно запознат с целия ход на процеса... 8-)

Върни се в “Свободна зона”