Голям смях е да ви се четат коментарите преди мача. А някои и след него.
Какво стана, заради съдиите ли загубихте ?
Не знам какъв трябва да си, за да обвиняваш съдията. Абсолютно всички ваши жълти картони са напълно заслужени. Явно по цял ден тренирате груби нарушения. Два паса не можете да си дадете, но сте царе в грубите нарушения.
Трудно се вижда по-дърварски футбол от вашия.
Имахте две положения, а едното беше от 1000% засада. Имаше и още една неотсъдена очевидна засада, при която можеше да има опасност за нас.
Да не говорим и, че ви спестиха червени картони.
Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черно Море (Вн) - Левски (Сф)/ст.Тича/27.02.16г. 13:00ч.
Аз не помня тия някога да сме ги били и да не са се оправдавали с нещо. Само като му видиш на тоя "Готвача" глупостите и те напушва смях. Иначе ще кажеш, че почти всеки път ни бият, ама ние като ги бием веднъж и тъмните сили са повлияли на мача. Слезте на земята, не сте фактор.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Морски, мучащите ви разсипаха. Можеха да ви отнесат с 4 парцала...
Браво,Кольо!Мисията е изпълнена.Няма шанс за купа,няма и шанс дори за класиране.Шефовете ще са доволни.Изпълни си задачата на 100%.Е нека те видим от тук нататък.....Много ми е интересно как ще се продължиш в оставащите мачове!?С инат и налагане на протежета или с ясна мисъл и надиграване за победа.За мен лично е важно да видя някаква идея в оставащите 4 мача( от третото завъртане) и желание за победа.
Да си кажа честно не го вярвам,но все пак се надявам да видя един друг отбор.Все си мисля,че изпълнители има и то не лоши.УСПЕХ МОРЯЦИ !!!!
П.С. Добре го каза госта на коментатора в студиото : Черно море са прочетена книга.С малко думи,много истина,казваща всичко.Една и съща игра всеки мач и едни и същи изпълнители на непривични постове.До кога ще е тая мъка.............?????
Да си кажа честно не го вярвам,но все пак се надявам да видя един друг отбор.Все си мисля,че изпълнители има и то не лоши.УСПЕХ МОРЯЦИ !!!!
П.С. Добре го каза госта на коментатора в студиото : Черно море са прочетена книга.С малко думи,много истина,казваща всичко.Една и съща игра всеки мач и едни и същи изпълнители на непривични постове.До кога ще е тая мъка.............?????
- violetovgeneral
- Контакти:
piconero написа:Браво,Кольо!Мисията е изпълнена.Няма шанс за купа,няма и шанс дори за класиране.Шефовете ще са доволни.Изпълни си задачата на 100%.Е нека те видим от тук нататък.....Много ми е интересно как ще се продължиш в оставащите мачове!?С инат и налагане на протежета или с ясна мисъл и надиграване за победа.За мен лично е важно да видя някаква идея в оставащите 4 мача( от третото завъртане) и желание за победа.
Eдин приятел предложи да го направим както в Англия,но фен клуба трябва да помага.Та,среща на желаещите привърженици с отбора и Спасов,като им се задават въпроси.Мисля,че е възможно,а и е време.
виждайки накъде отиват нещата,преди няколко месеца дадох идея за такава среща..е...не срещнах разбиране и подкрепа...явно само тук сме голямата работа...форумни герои...такова разочарование като днес не съм изпитвал...бяха излезли на терена не наште футболисти,а някви..путки...егати...СРАМ.. 

И 50,и 500,и 5000 срещи да се направят,ефекта ще е същият.Ще се дрънкат глупости,като след края на всеки мач за пред камерите.Всеки ще чуе за отборен дух,за себераздаване на 100% и подобни клишета.В общи линии ще има много дрън-дрън и нищо съществено.
Това,което ме притеснява е,че отбора започва да става притегателен за играчи без амбиции.По друг начин казано : заплатаджии.Играеш,не играеш ти се плаща.Няма значение дали ти се получава.Може да не е много,но за сметка на това редовно и на точната дата.
Замисляйки се и за контузиите(контузените),съвсем ми се объркват представите......!?
Това,което ме притеснява е,че отбора започва да става притегателен за играчи без амбиции.По друг начин казано : заплатаджии.Играеш,не играеш ти се плаща.Няма значение дали ти се получава.Може да не е много,но за сметка на това редовно и на точната дата.
Замисляйки се и за контузиите(контузените),съвсем ми се объркват представите......!?
Факт е,че против Правилника в този мач В.Минев игра срещу Ч.море с 5 жълти картона
Като 5-ят му бе показан в предходния мач с Лудогорец, а 4-ят е при прекратения с Литекс. /според Правилника в прекратените мачове картоните се зачитат/ Пропуск на ДК е,че футболиста не бе наказан и следва мачът да бъде преигран.

Непрочетено мнениеот Sole на 27 Фев 2016 22:50
Факт е,че против Правилника в този мач В.Минев игра срещу Ч.море с 5 жълти картонаКато 5-ят му бе показан в предходния мач с Лудогорец, а 4-ят е при прекратения с Литекс. /според Правилника в прекратените мачове картоните се зачитат/ Пропуск на ДК е,че футболиста не бе наказан и следва мачът да бъде преигран.
Sole
И.............Ще станем шампиони ли ?Ако го накажат или им отнемат точки!?Хайде да си признаем,че сме толкова зле,че няма накъде повече!Нека не слизаме на тяхното ниво.Днешният мач показа,че те са много зле,а ние сме по-зле от тях.
- blue avalanche
- Контакти:
Sole написа:Факт е,че против Правилника в този мач В.Минев игра срещу Ч.море с 5 жълти картонаКато 5-ят му бе показан в предходния мач с Лудогорец, а 4-ят е при прекратения с Литекс. /според Правилника в прекратените мачове картоните се зачитат/ Пропуск на ДК е,че футболиста не бе наказан и следва мачът да бъде преигран.
Факт е,че Минев е с 4 ЖК.

А мачът с Литекс не е просто прекратен. Той е анулиран. Той никога не се е играл.