diplomat написа:dunavfc написа:diplomat написа:dunavfc написа:И Волен Сидеров да проведе подобна инициатива и да постави смислени въпроси, пак бих ги подкрепил, защото е важна идеята, а не личността, която ги представя.
Това нещо ми намирисва като твърдение, но да кажем, че ти вярвам. Същото би се отнасяло и за хора като Ахмед Доган, така ли? Ти си явен пример за това как популизмът контролира гласоподавателите. Каже две хубави приказки и народът захласне - заради това си имаме такъв премиер-слънце, който се крепи само на празните обещания и "реформи". Ама това си е типична българска работа явно.
Късата памет ще бъде нашата гибел.
Нещо не си ме разбрал...На всичко отгоре си се опитал и да ме анализираш, естествено безумно погрешно

Ако Волен Сидеров събере подписка за някой смислен референдум, аз не трябва да гласувам, защото подписката е била инициирана от Волен Сидеров !? И ако гласувам "ЗА" на предложеният от него референдум, това ще означава, че по някакъв начин Сидеров ми е станал по-симпатичен ? Или пък съм забравил всичко, което направи през последните години !? Едното няма абсолютно нищо общо с другото. Ти, ако си български политик и Волен Сидеров предложи закон, който очевадно и обективно е полезен за страната ще го отхвърлиш, защото е предложен от Сидеров ли !?
Много ми е интересно, ако си бизнесмен и имаш например верига за бързо хранене и ти дойде клиент с фланелка на АТАКА или на ГЕРБ, ти ще му откажеш ли поръчката !?
Ами той Сидеров вече е предлагал някои полезни неща за България, ама като гледам само шепата му болни мозъци го подкрепят. Що така? И да, знаейки какъв човек е Волен, няма да подкрепям негово предложение. Същото важи за всички компрометирани политици или обществени дейци. Не съм лицемер и никога няма да бъда, така че мнението няма да си сменям само и само да е по-удобно на нечии хора.
Значи задавам следният хипотетичен въпрос. Волен Сидеров предлага 50 % от субсидиите да отиват задължително за благотворителност, дали към частни лица, фондации, училища, болници и т.н. няма значение. Ти, как би гласувал !? Или пък предложи, всички пенсионери да се возят в градският транспорт безплатно !?
Ще гласуват "против" само и само да направиш мръсно на Сидеров, вместо да подкрепиш неща, които са в интерес на хората, които се предполага, че ти трябва да защитаваш и да се бориш за техните права.
Страшно много бъркаш понятията. Какво общо има лицемерието със здравият и обективен разум !? Когато нещо е ОЧЕВАДНО правилно, без значение, дали говорим за Сидеров, Георгиев или Хюсеинов, защо трябва да си против на инат !? За мен това е ограничено мислене, мислене на човек, който няма широк мироглед за нещата.