Гуардиола - фенове ли сте му?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Гуардиола - фенове ли сте му?!

Мнениеот bilyaletdinov » 03 фев 2016 13:50

Алегри си изплакна като пич Анчелоти миналия сезон в ШЛ :lol: Направи същото и с Клоп. Там ги бихме като кучета пред пълната им арена. Не се сещам за друг отбор, който да би по подобен начин Дортмунд у дома в Европа. За мен в момента, тактически няма по-подготвен треньор от него. Сигурен, съм че ако има по-качествен отбор, не че не сме класа 8-) , няма да има проблем да си спечели лигата без проблем. Този сезон в групите направо показано на Пелегрини и си го би 2 пъти. Няма да се изненадам да ви треснем и вас. За мен беше изключително несериозно Макс да не е в тройката на най-добрите треньори миналия сезон. Аз лично имах съмнения, че ще се справи с изграждането на "нов" Юве, но той направи серия от 15 спечелени от възможни 17 мача. Пък нека още да му се присмиват и да го смятат за недоразумение.

Е, миналия сезон Байерн беше без половината си отбор. Не, че е оправдание де ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 фев 2016 23:52

bilyaletdinov написа:Алегри си изплакна като пич Анчелоти миналия сезон в ШЛ :lol: Направи същото и с Клоп. Там ги бихме като кучета пред пълната им арена. Не се сещам за друг отбор, който да би по подобен начин Дортмунд у дома в Европа. За мен в момента, тактически няма по-подготвен треньор от него. Сигурен, съм че ако има по-качествен отбор, не че не сме класа 8-) , няма да има проблем да си спечели лигата без проблем. Този сезон в групите направо показано на Пелегрини и си го би 2 пъти. Няма да се изненадам да ви треснем и вас. За мен беше изключително несериозно Макс да не е в тройката на най-добрите треньори миналия сезон. Аз лично имах съмнения, че ще се справи с изграждането на "нов" Юве, но той направи серия от 15 спечелени от възможни 17 мача. Пък нека още да му се присмиват и да го смятат за недоразумение.

Е, миналия сезон Байерн беше без половината си отбор. Не, че е оправдание де ;)

Алегри си е класа , а хейтъри винаги ще има ... А този сезон направи и перфектните трансфери .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 фев 2016 18:59

Яка тема. Като имам време, обещавам да я прочета!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”