Liga BBVA: Реал Мадрид - Реал Сосиедад - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Реал Сосиедад - 3:1 FT

Мнениеот Furious_Monk » 30 дек 2015 23:49

QWERQWER написа:
sapio0o написа:Ти що не вземеш да се разкараш? Пиши нормално, ако искаш да водим какъвто и да било диалог, вместо да се заяждаш и да ни изопачаваш думите.

Приятел защо така ме нападаш и се опитваш да ме изгониш от любимият ми форум? Мисля че се вписвам прекрасно и диалогът който водим с furious_monk е на нивото на два средностатистически фена на Реал ако не ми вярваш виж по назад в другите страници където не съм писал няма да откриеш никаква разлика

Изобщо не се вписваш,но щом не откриваш разлика,вероятно няма да намериш такава между главата ти и някой пъпеш. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 дек 2015 23:52

Това ли ви е най - болната тема какви заглавия пишат нашите смешни журналя :geek: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 31 дек 2015 00:13

Когато е наслагвано с години и се използва като средство за внушаване-да.Освен това говорим за безпринципни хора,такива които преследват изцяло и само интересите си,хора които не уважават качеството на работа,а най-вече таланта необходим за тази професия.Те самите не уважават собствената си професия,но не само това,плюят мощно по нея с големи храчки.Освен това не става въпрос само за бг пресата.Нейните възможности са крайно ограничени до един превод,плюс някоя и друга елементарна,но пък много дразнеща провокация.

Забравих да добавя.Сред водещата мотивация за избирането на заглавие ,специално за бг спортните журналисти, е клубната пристрастност,а не желанието за обективност.При такова положение ,негативите от тези им действия падат върху любимите им отбори.Конкретно за днес съм съгласен със Сап,че поведението им този път бе мъжко и написаха нещо,което едва ли им е много присърце,въпреки категоричната победа на каталунците.
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 дек 2015 01:59

Бензема днес записа мач номер 200 в Ла лига, а след 3 мача ще направи 300 с екипа на Реал Мадрид.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 31 дек 2015 02:35

Надявам се лятото да се освободим от него.
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”