Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА![]()
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.
Tommi написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
То се тръгва от 1,5 и се стига до 10-20-30-40-50 млн. Нали се сърдиш, че са ви допуснали до сегашното състояние. Ако ви бяха резнали при 1,5 млн. нямаше да стигнете до сегашното положение. Само че тогава оревахте Вселената заради евролиценза, а си представям какво щеше да се случи, ако ви бяха изхвърлили.
MaX написа:Най-правилното решение е да ни извадят три точки а при следваща служебна загуба директно да отиваме при аматьорите така както е по правилник. Не мисля че вадене от групата е най-справедливото наказание тея закони са ги писали колкото да има нещо без да са мислили като стане кое е най-доброто решение.
Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
MaX написа:Най-правилното решение е да ни извадят три точки а при следваща служебна загуба директно да отиваме при аматьорите така както е по правилник. Не мисля че вадене от групата е най-справедливото наказание тея закони са ги писали колкото да има нещо без да са мислили като стане кое е най-доброто решение.
drogba_best написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта