Черно море - Лудогорец (12 декември, 14:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец (12 декември, 14:00)

Мнениеот charlitobg » 12 дек 2015 16:54

Здравейте Моряци!
От много време не съм писъл във форума но днес някой колеги ме извадиха от нерви.Стрелци.Мляко с ориз айсберги разни Вие освен да хулите отбора и тренера друго можите ли???? МИЛШКИИИИИ..... ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ЗАЕДНО В ОФИСА ПРИ ШЕФОВЕТЕ И НЕ ГИ ПИТАТЕ ДИРЕКТНО КОГА ЩЕ ИМА ФУТБОЛ ВЪВ ВАРНА?????? КАПАЦИТЕТИ ИЗМИСЛЕНИ!!! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ БЕЗ СРЕДСТВА,СТАДИОН И НОРМАЛНА АТМОСФЕРА В СЪБЛЕКАЛНЯТА НЯМА ДА ИМА УСПЕХИ. НИТО КОЛЮ ВИ Е ВИНОВЕН НИТО ФУТБОЛИСТИТЕ. РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ НАКРАЯ И СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ОБИЖДАТЕ ХОРАТА. ВИЕ СТЕ НАЙ ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОЙ ВЪВ ВАРНА ОСОБЕННО ТИ СТРЕЛЕЦОООООО.НА ВСЕКИ МУ Е БОЛНО ЗА ОТБОРА НО ЧОВЕК ПЪРВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СЕГА В ОТБОРА И ЧАК ТОГАВА ДА ПЛЮЕ. ХАЙДЕ ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 12 дек 2015 17:00

То вече на всички е ясно,че няма амбиции и трябва да се държи средата.Браво,Кольо,че поне се изчерви по телевизията и говори глупости(само не разбрах,защо? ) за началото на следващият полусезон.Към момента имаш правилните изпълнители и правилно контузените.
Не мога да проумея,защо само,вместо Бижев ( в началото на сезона,а и до сега ),например не пускаше Йосков!?Дали,защото може и да вкара ли ?Бекир направи два не лоши мача,а и него го няма никакъв,като резерва и титуляр !Като вкарваш Живко вече разбрах,трябва да играем с 10 човека.Там има логика.За Васев е същото.Разликата от части е в Бурабия.Той е винаги титуляр и с него в 70% сме с 10 на терена.
Много са мижитурките,а и ако ги насложиш става,че сме с по 1-2 и 1/2 по-малко от съперника.
Дали не може да пускаш юношите и да имаш същите резултати,които са ти поставени !?
Абсурдно за мен е да "контузваш" (игнорираш),някого и да го пускаш да ти реши мач.Визирам Бургхард за купата и днес включително.С каква мотивация излиза той ???Ако си го пуснал да губиш е разбираемо,а иначе........?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 дек 2015 17:01

Продължаваме напред ! Литекс и Лудогорец играят футбол, останалите сме за Ж група. Това си имаме, това си гледаме.
Весели празници Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 дек 2015 17:23

charlitobg написа:Здравейте Моряци!
От много време не съм писъл във форума но днес някой колеги ме извадиха от нерви.Стрелци.Мляко с ориз айсберги разни Вие освен да хулите отбора и тренера друго можите ли???? МИЛШКИИИИИ..... ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ЗАЕДНО В ОФИСА ПРИ ШЕФОВЕТЕ И НЕ ГИ ПИТАТЕ ДИРЕКТНО КОГА ЩЕ ИМА ФУТБОЛ ВЪВ ВАРНА?????? КАПАЦИТЕТИ ИЗМИСЛЕНИ!!! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ БЕЗ СРЕДСТВА,СТАДИОН И НОРМАЛНА АТМОСФЕРА В СЪБЛЕКАЛНЯТА НЯМА ДА ИМА УСПЕХИ. НИТО КОЛЮ ВИ Е ВИНОВЕН НИТО ФУТБОЛИСТИТЕ. РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ НАКРАЯ И СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ОБИЖДАТЕ ХОРАТА. ВИЕ СТЕ НАЙ ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОЙ ВЪВ ВАРНА ОСОБЕННО ТИ СТРЕЛЕЦОООООО.НА ВСЕКИ МУ Е БОЛНО ЗА ОТБОРА НО ЧОВЕК ПЪРВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СЕГА В ОТБОРА И ЧАК ТОГАВА ДА ПЛЮЕ. ХАЙДЕ ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.

Абсолютно съм съгласен.И аз от доста време не съм писал,но пък се начетох тук на какви ли не глупости.Вие сте ебахти форумните мишки и специалисти.Отборът ти играе днес,те седнали да пишат по форум и гледат пред телевизора и са плюнки и плюнки.Ае удавете се вече в плюнките си,че ми писнахте и на мен.И на мен не ми харесва отбора какво представлява в момента,но съм там на стадиона,особено пък ако има мач и в добро и в лошо,а вие си мижитуркайте тука в форума.Има си ръководство и те са хората които са най-виновни за това ни състояние,играчи,треньор,това са ни и те бяха днес на терена със зелено-бялата фланелка и направиха един нелош мач срещу класен отбор.А отговора на ръководството ни ще го видим сега зимата,с правенето на селекция,идващи,заминаващи и т.н.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 12 дек 2015 18:54

mursusaid написа:
charlitobg написа:Здравейте Моряци!

Абсолютно съм съгласен.И аз от доста време не съм писал,но пък се начетох тук на какви ли не глупости.Вие сте ебахти форумните мишки и специалисти.Отборът ти играе днес,те седнали да пишат по форум и гледат пред телевизора и са плюнки и плюнки.Ае удавете се вече в плюнките си,че ми писнахте и на мен.И на мен не ми харесва отбора какво представлява в момента,но съм там на стадиона,особено пък ако има мач и в добро и в лошо,а вие си мижитуркайте тука в форума.Има си ръководство и те са хората които са най-виновни за това ни състояние,играчи,треньор,това са ни и те бяха днес на терена със зелено-бялата фланелка и направиха един нелош мач срещу класен отбор.А отговора на ръководството ни ще го видим сега зимата,с правенето на селекция,идващи,заминаващи и т.н.

Мишките сте вие дето ходите и аплодирате тази пародия!!!!! Всеки си има право на мнение и вас като ви кефи да гледате разни мюсюлмани , връскарчета и заплатаджии си е ваш проблем, ходете давайте пари за вход и се радвайте на мутрите дето не правят нищо за ЧЕРНО МОРЕ , мутрите дето ни съсипаха градът , мутрите които изгониха поне 2000 хиляди редовно ходещи на стадиона МОРЯЦИ!!! Радвайте се и на неадекватника Кольо който игнорира момчетата от школата , например днес Беки беше най добър в центъра но АДМИРАЛА го извади а циганина бурабия има два точни паса(броил съм ги) и е непоклатим , това ли ви харесва бе близачи на ТИМ ??????????????????????????????????
ТОВА НЕ Е ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 12 дек 2015 18:56

Когато имаш семейство,означава,че имаш ангажименти.За да е добре семейството,трябва да работиш и някой трябва да ти плаща.
Няма как да си винаги да на стадиона.Това не те прави повече или по-малко фен на отбора.Всеки има право на мнение,както и всеки подкрепя по негов си начин.Дали гледаш през телефона,комппютъра,лаптопа и т.н. ти си също толкова съпричастен,както и тези на стадиона.
Странно ми е делението на тези,гледащи и подкрепящи на живо и всички останали !!!
Последна промяна от piconero на 12 дек 2015 19:00, променено общо 1 път.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 12 дек 2015 18:58

разни маймуни и веещи знамена да си заврат мнението те си знаят къде, мишки.
Колкото мачове аз имам вие можете да ги сънувате.
Много ясно, че от собствениците е проблема, но и с тези играчи поне може да играем футбол и да не се налагат очевидно некадърни за сметка на малко по-некадърни :mrgreen: И нищо не му пречи на Кольо да пуска Йосков поне да разцъка.
По-безидейни отдавна не сме били, пък вие си се примирявайте, типично по български

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 12 дек 2015 19:10

Eastern написа:Мишките сте вие дето ходите и аплодирате тази пародия!!!!! Всеки си има право на мнение и вас като ви кефи да гледате разни мюсюлмани , връскарчета и заплатаджии си е ваш проблем, ходете давайте пари за вход и се радвайте на мутрите дето не правят нищо за ЧЕРНО МОРЕ , мутрите дето ни съсипаха градът , мутрите които изгониха поне 2000 хиляди редовно ходещи на стадиона МОРЯЦИ!!! Радвайте се и на неадекватника Кольо който игнорира момчетата от школата , например днес Беки беше най добър в центъра но АДМИРАЛА го извади а циганина бурабия има два точни паса(броил съм ги) и е непоклатим , това ли ви харесва бе близачи на ТИМ ??????????????????????????????????

Това ме разсмя Бекир бил най добър в центъра.Не съм меринджеи като плювалниците,но се видя може и да е наш юноша,нищо особено не направи.
А пък и на никой не можеш да нареждаш или да даваш акъл,дали ще ходи на стадиона.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 дек 2015 19:21

Искам да изкажа и моето мнение. Боли ме капачката на коляното, че разни измисляци ще тръгнат да ме плюят. Ето за какви става на въпрос:
1. ТИМ не искат да имаме успешен отбор;
2. Кольо е толкова треньор, колкото аз космонавт:
3. Тимошките скоро ще залязат успешно ако се отрежат лапите на Раша. Фактите и живота говоря, че това скоро ще стане;
4. В душата съм си убеден, че отбора ни ще премине през катарзис ( може да стигнем и до А окръжна ), но ще пребъдем! За разлика от алчните мутрафони ТИМ;
5. Спасов да се преквалифицира за някаква нова работа, че скоро време ще остане трайно безработен. Например заварчик, стругар и други такива подобни.
В заключение: Не очаквайте нищо добро за отбора в близките 2-3 години!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 дек 2015 19:22

moreto vn написа:
Eastern написа:Мишките сте вие дето ходите и аплодирате тази пародия!!!!! Всеки си има право на мнение и вас като ви кефи да гледате разни мюсюлмани , връскарчета и заплатаджии си е ваш проблем, ходете давайте пари за вход и се радвайте на мутрите дето не правят нищо за ЧЕРНО МОРЕ , мутрите дето ни съсипаха градът , мутрите които изгониха поне 2000 хиляди редовно ходещи на стадиона МОРЯЦИ!!! Радвайте се и на неадекватника Кольо който игнорира момчетата от школата , например днес Беки беше най добър в центъра но АДМИРАЛА го извади а циганина бурабия има два точни паса(броил съм ги) и е непоклатим , това ли ви харесва бе близачи на ТИМ ??????????????????????????????????

Това ме разсмя Бекир бил най добър в центъра.Не съм меринджеи като плювалниците,но се видя може и да е наш юноша,нищо особено не направи.
А пък и на никой не можеш да нареждаш или да даваш акъл,дали ще ходи на стадиона.

Ти пиян ли беше или дрогиран? :roll:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”