dindan написа:Що не съм ти един комшия....
Кой знае на кого е омръзнала и тази!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dindan написа:Що не съм ти един комшия....
stoyankd написа:Не знам на вас, но на мен ЦСКА много ми липсва като левскар. Някои от най-хубавите и най-лошите спомени от тази игра са свързани с ЦСКА. Присъствал съм на десетки дербита и определено ми липсва мач Левски-ЦСКА. Тези мачове на ЦСКА във В група са пълна безсмислица. Играят аматьори с професионални футболисти, което е неравностойно. ЦСКА има огромни задължения, но си позволява отбор от професионални футболисти с половин дузина бивши национали за разлика от останалите клубове, които нямат задължения. За мен е пълен парадокс. Кой печели от тази ситуация не ми е ясно.
Udoji90 написа:Някой има ли представа колко му станаха картоните на Галчев с днешния?Ако си е изкарал наказание за следващия мач, в доста удачен момент го е сторил, така че да е на линия за "Вихрен" по-следващия кръг.
GOLEADOR написа:Udoji90 написа:Някой има ли представа колко му станаха картоните на Галчев с днешния?Ако си е изкарал наказание за следващия мач, в доста удачен момент го е сторил, така че да е на линия за "Вихрен" по-следващия кръг.
Това му е първи картон.Във "В" група за колко жълти картона наказват състезател да пропусне 1 среща?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта