Готвача написа:dunavfc написа:Мислех, че споменаването на 4-5 държави ще е достатъчно, но нека да ти отговоря на въпроса.
В Германия мюсюлманите са 5 %, а в Австрия са 6 % . Нека сам си прецени, дали тези числа създават предпоставки за някакви революции, бунтове, подмяна на населението и т.н. Освен това, мюсюлманите в Германия са доказали, че живеят сравнително нормално и цивилизовано в тази страна. Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0
И е много важно да се уточни, че мнозинството от мюсюлманите във всяка една европейска страна не са радикални, не са сепаратистки настроени, нито пък призовават за джихад. За съжаление при мюсюлманите в Европа важи в пълна степен поговорката – "Покрай сухото, гори и мокрото.." Заради 2-3-5 хил. зомбирани идиота страдат милиони други, които от десетилетия си работят, учат и интегрират в Европейските страни.
Нямах намерение да вземам участие в темата,но на фона на хубавите неща си написал и една абсолютна глупост.ИНТЕГРИРАТ!!!???Ти бил ли си някога в голям английски град,че да ми говориш за интеграция?В тези градове се интегрират вече белите хора.Просто си нямаш и идея за какво става въпрос,нали?Само с цифрички от уикито не става.Трябва да помиришеш как точно миришат интегрираните и какъв точно език използват.Знаеш ли че на тези интегрираните,жените им си седят в къщи и излизат навън само с фереджетата?Живеят си в обособени квартали и не се мешат с белите хора.Рядко ще видиш брак на интегрирана с бял човек,но обратното е честа практика и после следва фереджето.Предполагам картината е същата и в останалата БЯЛА Европа.И НЕ-няма спасение,освен акоо ЕС не се разпадне и политиции като Орбан не вземат нещата в ръцете си.Прекосих Европа на два пъти за две седмици и се върнах дни преди да затворят границите.Но това което видях,няма да го видиш по ТВ.Пълно с бежанци??? от цяла Африка и Азия.Сигурно в цяла Сирия няма толкова хора/това е хипотетично,зная колко е населението на Сирия/.И продължават да идват.За сега парализират само някои основни артерии през Сърбия към Унгария,през Австрия до Германия.Но сега,след като ги спряха унгарците,следва натрупване на жива сила и опитии да се проникне в Европа през Румъния,като ще затворят и голяма част от техните транспортни коридори.И всичкоо това от кандидати да се интегрират/но само за помощи разбира се/.Атакуват суверенна държава,хвърлят си децата през оградата.Хайде стига съм ти обяснявал нещо,което или знеш и се правиш на ударен,или не си достатъчно наясно с нещата.И в двата случая не ти прави чест да заемаш подобна позиция.
Относно АК...на доста сериозна възраст съм да се върна в окопите,но ако опре до мен,няма да се скатавам,а ще се върна да помагам с каквото мога.
Чакай, малко, бе приятелю, още малко ще ме изядеш. На всяка една забулена мюсюлманка във Великобритания, можеш да видиш 10, които не са и щом си бил във Великобритания, мисля, че трябва да знаеш този факт много добре. Да има квартали, където концентрацията на подобни хора е по-голяма, но да кажеш, че мюсюлманите не са добре интегрирани във Великобритания според мен е силно преувеличено. Ясно е, че няма как мюсюлманите да бъдат интегрирани напълно, няма как да не се различават изобщо от останалите, но мнозинството, подчертавам мнозинството от мюсюлманите живеят повече от нормално.
Сега, това, че имат други разбиранията за брака например си е тяхна многовековна традиция, която трудно се изкоренява. Българите, защо не се женят за български туркини, арменци или цигани ?