Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 12:53

Готвача написа:
dunavfc написа:Мислех, че споменаването на 4-5 държави ще е достатъчно, но нека да ти отговоря на въпроса.
В Германия мюсюлманите са 5 %, а в Австрия са 6 % . Нека сам си прецени, дали тези числа създават предпоставки за някакви революции, бунтове, подмяна на населението и т.н. Освен това, мюсюлманите в Германия са доказали, че живеят сравнително нормално и цивилизовано в тази страна. Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0

И е много важно да се уточни, че мнозинството от мюсюлманите във всяка една европейска страна не са радикални, не са сепаратистки настроени, нито пък призовават за джихад. За съжаление при мюсюлманите в Европа важи в пълна степен поговорката – "Покрай сухото, гори и мокрото.." Заради 2-3-5 хил. зомбирани идиота страдат милиони други, които от десетилетия си работят, учат и интегрират в Европейските страни.

Нямах намерение да вземам участие в темата,но на фона на хубавите неща си написал и една абсолютна глупост.ИНТЕГРИРАТ!!!???Ти бил ли си някога в голям английски град,че да ми говориш за интеграция?В тези градове се интегрират вече белите хора.Просто си нямаш и идея за какво става въпрос,нали?Само с цифрички от уикито не става.Трябва да помиришеш как точно миришат интегрираните и какъв точно език използват.Знаеш ли че на тези интегрираните,жените им си седят в къщи и излизат навън само с фереджетата?Живеят си в обособени квартали и не се мешат с белите хора.Рядко ще видиш брак на интегрирана с бял човек,но обратното е честа практика и после следва фереджето.Предполагам картината е същата и в останалата БЯЛА Европа.И НЕ-няма спасение,освен акоо ЕС не се разпадне и политиции като Орбан не вземат нещата в ръцете си.Прекосих Европа на два пъти за две седмици и се върнах дни преди да затворят границите.Но това което видях,няма да го видиш по ТВ.Пълно с бежанци??? от цяла Африка и Азия.Сигурно в цяла Сирия няма толкова хора/това е хипотетично,зная колко е населението на Сирия/.И продължават да идват.За сега парализират само някои основни артерии през Сърбия към Унгария,през Австрия до Германия.Но сега,след като ги спряха унгарците,следва натрупване на жива сила и опитии да се проникне в Европа през Румъния,като ще затворят и голяма част от техните транспортни коридори.И всичкоо това от кандидати да се интегрират/но само за помощи разбира се/.Атакуват суверенна държава,хвърлят си децата през оградата.Хайде стига съм ти обяснявал нещо,което или знеш и се правиш на ударен,или не си достатъчно наясно с нещата.И в двата случая не ти прави чест да заемаш подобна позиция.
Относно АК...на доста сериозна възраст съм да се върна в окопите,но ако опре до мен,няма да се скатавам,а ще се върна да помагам с каквото мога.

Чакай, малко, бе приятелю, още малко ще ме изядеш. На всяка една забулена мюсюлманка във Великобритания, можеш да видиш 10, които не са и щом си бил във Великобритания, мисля, че трябва да знаеш този факт много добре. Да има квартали, където концентрацията на подобни хора е по-голяма, но да кажеш, че мюсюлманите не са добре интегрирани във Великобритания според мен е силно преувеличено. Ясно е, че няма как мюсюлманите да бъдат интегрирани напълно, няма как да не се различават изобщо от останалите, но мнозинството, подчертавам мнозинството от мюсюлманите живеят повече от нормално.
Сега, това, че имат други разбиранията за брака например си е тяхна многовековна традиция, която трудно се изкоренява. Българите, защо не се женят за български туркини, арменци или цигани ?

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 17 сеп 2015 12:57

kiril.a.d написа:
tomba написа:Никой не мисли че ще му се наложи,докато не му се наложи.Два месеца са достатъчни за начална подготовка но това не те прави войник.

Колега, да си войник, наистина е разтегливо понятие - може би, за да си признат за такъв, трябва наистина да си участвал в сражение?....
Но тук, въпросът е все пак да си подготвен за войник!!! А не да излезеш от дискотеката и хайде хващай автомата и бегом на първа линия ;)

Съгласен съм но това единично обучение много бързо се забравя,ако беше 2-3 месеца в годината като в Израел тогава има смисъл.От днес за утре да тръгнеш на война трябват поне шест месеца за подготовка.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 сеп 2015 13:04

dunavfc написа:Чакай, малко, бе приятелю, още малко ще ме изядеш. На всяка една забулена мюсюлманка във Великобритания, можеш да видиш 10, които не са и щом си бил във Великобритания, мисля, че трябва да знаеш този факт много добре. Да има квартали, където концентрацията на подобни хора е по-голяма, но да кажеш, че мюсюлманите не са добре интегрирани във Великобритания според мен е силно преувеличено. Ясно е, че няма как мюсюлманите да бъдат интегрирани напълно, няма как да не се различават изобщо от останалите, но мнозинството, подчертавам мнозинството от мюсюлманите живеят повече от нормално.
Сега, това, че имат други разбиранията за брака например си е тяхна многовековна традиция, която трудно се изкоренява. Българите, защо не се женят за български туркини, арменци или цигани ?

Колко пъти си ходил в Англия, в кой град и преди колко време 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 13:07

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Чакай, малко, бе приятелю, още малко ще ме изядеш. На всяка една забулена мюсюлманка във Великобритания, можеш да видиш 10, които не са и щом си бил във Великобритания, мисля, че трябва да знаеш този факт много добре. Да има квартали, където концентрацията на подобни хора е по-голяма, но да кажеш, че мюсюлманите не са добре интегрирани във Великобритания според мен е силно преувеличено. Ясно е, че няма как мюсюлманите да бъдат интегрирани напълно, няма как да не се различават изобщо от останалите, но мнозинството, подчертавам мнозинството от мюсюлманите живеят повече от нормално.

Колко пъти си ходил в Англия, в кой град и преди колко време 8-)

Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт.
Ти също не си ходил в много от страните, които коментираш, но никой не ти търси сметка, нали ? За Русия и близкият изток можеш да плямпаш часове, ама май дори и в матушка Русия не си бил...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 сеп 2015 13:09

dunavfc написа:Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дооооообре :)
ПП: Потърси вица за имиграцията и туризма :)
За нещата, които се дискутират (миграция на различни етноси в бели държави) не може :)
Според франсетата нашите роми подлежат на интеграция ..... нали :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 сеп 2015 13:29

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Колко пъти си ходил в Англия, в кой град и преди колко време 8-)

Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт..

Нямам повече въпроси 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 сеп 2015 13:33

Red_Neck написа:
dunavfc написа:Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дооооообре :)
ПП: Потърси вица за имиграцията и туризма :)
За нещата, които се дискутират (миграция на различни етноси в бели държави) не може :)
Според франсетата нашите роми подлежат на интеграция ..... нали :)

Ей тука нагледно се прави дисекция на т.нар. интегрирани турци в Германия.

http://e-vestnik.bg/1989

http://www.sportal.bg/news.php?news=263886
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2015 13:57

sin4ec написа:Събитията около нас се развиват стремглаво. И не се развиват на добро-това го виждат всички.
Въпросът ми е към съфорумците: очевадно пограничните ни сили изнемогват. А се задават тепърва нови вълни от нашественици. На приказки е лесно, но готови ли сте да застанете на границата?
За тези от нас, които са служили и са в запаса, е ясно. Викнат ли ни-отиваме. Какво правят обаче тези, за които понятието " казарма " е древна глупост? Кой ще им даде в ръцете АК, след като не знаят какво е това и как работи?
Кой махна наборната служба, без да я замени поне с тримесечен елементарен курс?
Много високопарни слова се леят тука за България. То хубаво, ама-как ще защитите тази България? С Азис и селфита? Не става-отсреща са хора отчаяни, добри ножари и мотивирани от своя Аллах. Батко ви е бил артилерист и е разглабял и сглабял АК за норматив. И е бръснал брадата на Маркс от портрета...
Редовната ни армия си има ангажименти. Кой ще пази тогава границата от нашествениците?
Ние, дъртите? Аааа, яли сте лук! Нали такива-онакива. Я да ви питам-вие клели ли сте се и целували ли сте българското знаме? Медуза яли ли сте и отцепка стояли ли сте? Ротният знаете ли кой е?
И колкото е ташак, темата е много сериозна. Много философстват тук и развиват теории, но опре ли дотам, става трагедия.
Готови ли сте за защита на България?

Тая публикация я мернах в някакъв сайт като коментар към новина. Твоя ли е или е копирана без да посочиш дори източника?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2015 13:57

dunavfc написа:
HekakaB написа:
dunavfc написа:. В Европа знам, че има задължителна казарма само в Турция.

И само в Австрия,Дания,Естония,Финландия,Гърция,Литва,Молдова,Норвегия,Русия,Грузия,Армения и Кипър.В Норвегия е задължителна дори за жените.

Сигурен ли си в тази информация, нещо не ми се вярва скандинавските младежи и австрийските им връстници да ходят задължително в казарма.

Задължителна военна повинност в Европа сред членките на НАТО има в следните страни: Дания, Естония, Гърция, Норвегия, Турция. Сред нечленките на НАТО наборната служба е задължителна в Беларус, Кипър, Финландия, Молдова, Русия, Швейцария, Украйна.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... UOwWBhStjg
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 17 сеп 2015 14:05

dunavfc написа:Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0

И този въпрос го задаваш, само няколко месеца след като във Франция изпозастреляха дузина журналисти??? А и не е нужно да се случи точно атентат, за да посочиш някой като престъпник! Предполагам, че в ултра-дебилното си заключение не визираш само Германия, но и другите западноевропейски цивилизации, които са се сблъсквали с тая воняща, ислямска гмеж?! Затова ти давам малко тема за размисъл, в случай, че решиш да попрочетеш туй-онуй, за да се запознаеш с някои факти и евентуално да ти светне ламБата, как точно стоят нещата с "безпроблемните" антихристи :arrow: http://ovarna.bg/ot-upor/shveciya-iznas ... -dejstvie/ :idea:

Най-добре е, когато човек е неинформиран и неинтелигентен, да е по-сдържан в умозаключенията си!
Последна промяна от Thurman Murman на 17 сеп 2015 14:09, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”