Аз чух, че ако паднели се канят не само да прекъсва,т както ние направихме, а и да бият футболистите си. И това ми го каза възмутен жълтур (супер свестен пич, колкото и да не ви се вярва). След подигравките им по наш адрес на прекратеното дерби сега това им е "новаторството". Лошо е, когато шепа амфетки дават наклон.
Ама не ми дреме. Нека се надъхват. Дано да си ги треснем.
А те да си се бият, да се събличат и т.н.
Ботев - Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Ботев - Локомотив Пловдив
Straho написа:Аз чух, че ако паднели се канят не само да прекъсва,т както ние направихме, а и да бият футболистите си. И това ми го каза възмутен жълтур (супер свестен пич, колкото и да не ви се вярва). След подигравките им по наш адрес на прекратеното дерби сега това им е "новаторството". Лошо е, когато шепа амфетки дават наклон.
Няма да се учудя да си набият играчите, при тях това е практика - селянията не прощава - стригане, събличане и тн. Палячовците винаги са скачали на свои, на неудошевени предмети, виж да излезеш като има противник - там хич не ги бива така, че нищо чудно да станем свидетели на подобно изпълнение ако логичното се случи и ги думнем насред тъпото им село.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Straho написа:Аз чух, че ако паднели се канят не само да прекъсва,т както ние направихме, а и да бият футболистите си. И това ми го каза възмутен жълтур (супер свестен пич, колкото и да не ви се вярва). След подигравките им по наш адрес на прекратеното дерби сега това им е "новаторството". Лошо е, когато шепа амфетки дават наклон.
Не вярвам! Не защото не са правили мизерии, а защото нямат свестни хора!

Колкото нахлуха и след 3 на 0 от левски, 3 на 0 от славия и 2 на 1 от нас! Не ви стиска жълти! Ще търпите като при Митю! 10 години

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Ми това, което ми каза пича (по-точно ми го писа) го имало и по разни форуми - даже и там са зе заяли помежду си:
# е.т. 31-07-2015 13:42
"Цитит от Fedayn:
Успех Пепо, благодарим ти!
А на тия, които в събота ще излезнат срещу мангалите ще им кажа само едно - ако не биете, този път няма да ви свалим фланелките, а зъбите! Помнете какво ви се каза в монтана!"
Кви зъби ще избиваш? В потници ли искаш да се превърнем?
и още:
# 1912 31-07-2015 13:35
Дано пази този! Прощаваме им на ръководството кафеджийските истории на базата, но ако падаме мачът няма да свърши!
Както се пее в една култова песен - "..Жълти зъбки и нерви лабави.."
"Цитит от Fedayn:
А на тия, които в събота ще излезнат срещу мангалите ще им кажа само едно - ако не биете, този път няма да ви свалим фланелките, а зъбите! Помнете какво ви се каза в монтана!"
и още:
Дано пази този! Прощаваме им на ръководството кафеджийските истории на базата, но ако падаме мачът няма да свърши!
Последна промяна от Straho на 31 юли 2015 14:00, променено общо 2 пъти.
- Пловдив1926
- Контакти:
Може, може, наркоманите отпред не им се дава по 500лв храникла и често битото пожарникарче може да ги подкара заедно с бременните да си набият играчите
Как им липства времето на чичо Митко, кражбичка тука, екскурзийка там, парички на ръка - мечтата на анархиста. Сега доизяждат на ходжата паричките и пак отварят устички следващия да им повръща по някой лев в гърлата 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Straho написа:Ми това, което ми каза пича (по-точно ми го писа) го имало и по разни форуми - даже и там са зе заяли помежду си:
"Цитит от Fedayn:
и още:
Това федаини, хареми, тюрбани от низъвисимия форум на ислямска държава ли е?

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Пловдив1926
- Контакти:
От край време ги влезе лявата идеология тия палячовци 

Чакайте да ги бием пък после ще видим ще гледаме ли сеир :D
Хубаво се гъбаркаме ама и ние сме леш.Да не опукат нашите ветерани и после да си мрънкаме Винаги с вас ,защото това пък е друга крайност.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Пловдив1926
- Контакти:
Ами като ни бият бият, не се празним на асфалта с декларации, не отправяме закани за линч, просто си влизаме в мача като фаворити както винаги и се надяваме да бием. Ако ли не - следващия път