Значи, пак говорите за плюене и тем подобни работи, както ви изнася. Аз лично, никого не плюя, ей така за кеф и разнообразие. Просто в момента, Черно море няма нужните футболисти за нещо голямо и съществено. Това не означава, че са боклуци и некадърници, а просто футболисти с по-скромни възможности. Ако Адмирала измисли и направи нещо - идеално, ама ще трябва много, много късмет, почти някакво чудо като на финала за купата.
Варея е може би добър футболист, не споря, но на типичния за него пост като ХАЛФ, а не като централен нападател. Да, с Паланков уцелихме джакпота, ама всеки ден не е Великден - не всеки, който го преквалифицираш на друг пост ще става. Това, че няма кой друг да сложиш като централен нападател - това е друг въпрос. И Бижев, и особено Живко вече Адмирала им знае възможностите и няма какво да ги пробва. Да не са от вчера в отбора. Така, че Вареа е на този пост до голяма степен по принуда.
И не знам къде го видя този добър мач за нас, с Пирин. Играхме пестеливо, с мисъл за мача с Динамо. За целия мач имахме може би две-три добри възможности за гол, а сто процентово положение - не помня такова. Ако искаш, припомни ми, може да съм проспал някое. И все пак играхме с новака Пирин, а не с Лудогорец, Левски, Берое или Литекс, да кажем. Тогава резултата щеше да е перфектен, наистина.
Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/
black sea написа:Значи, пак говорите за плюене и тем подобни работи, както ви изнася. Аз лично, никого не плюя, ей така за кеф и разнообразие. Просто в момента, Черно море няма нужните футболисти за нещо голямо и съществено. Това не означава, че са боклуци и некадърници, а просто футболисти с по-скромни възможности. Ако Адмирала измисли и направи нещо - идеално, ама ще трябва много, много късмет, почти някакво чудо като на финала за купата.
Варея е може би добър футболист, не споря, но на типичния за него пост като ХАЛФ, а не като централен нападател. Да, с Паланков уцелихме джакпота, ама всеки ден не е Великден - не всеки, който го преквалифицираш на друг пост ще става. Това, че няма кой друг да сложиш като централен нападател - това е друг въпрос. И Бижев, и особено Живко вече Адмирала им знае възможностите и няма какво да ги пробва. Да не са от вчера в отбора. Така, че Вареа е на този пост до голяма степен по принуда.
И не знам къде го видя този добър мач за нас, с Пирин. Играхме пестеливо, с мисъл за мача с Динамо. За целия мач имахме може би две-три добри възможности за гол, а сто процентово положение - не помня такова. Ако искаш, припомни ми, може да съм проспал някое. И все пак играхме с новака Пирин, а не с Лудогорец, Левски, Берое или Литекс, да кажем. Тогава резултата щеше да е перфектен, наистина.
Веднага ти казвам- Марчин още в 5та минута. Вратаря изби на магия удар на самия срещу него поляк от 10-12 метра. Става 0:1 и мача приключва. След 60та минута физически неготовия Черно Море нагъна яко домакина. Греди, положения... И е напълно нормално да се пестят. Казвах че с малко късмет щяха съвсем да се спестят а и с 3те точки да се приберат.
Да попитам и разбирачите- Берое с голямата селекция и дългата скамейка да направиха нещо смислено? Тук и за чисти положения не говорим. Питам за нещо смислено.
И аз искам Ван Перси и Левандовски ама няма.
Удара на Курьор в гредата си беше стопроцентово положение, имахме още няколко добри положения. Относно силата на Пирин въобще не съм съгласен, че са по-слаби от повечето отбори в А група, особено в Благоевград, доста отбори ще губят там. Нищо страшно не е станало с този равен мач, ще наваксаме и ще сме в борбата за Евро турнирите. Просто трябва търпение и евентуално един нападател. Сега по новините казаха, че Бербатов още нямал отбор, да идва при нас. Вярно ще взема малко пари, но поне ще играе редовно
Кога на Кольо паднете,паднете,
кога на Кольо паднете,паднете,
кога на Кольо паднете,
%уя му да ;апате,ама ;апате!!!
кога на Кольо паднете,паднете,
кога на Кольо паднете,
%уя му да ;апате,ама ;апате!!!
black sea написа:koseto40 написа:ВАРНА написа:Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Адмиралът ви подари Купа,сега ще Ви подари класиране и екскурзия до Швейцария.Малко повече спокойствие и доверие няма да е излишно.
Keep
calm
and
drink
Mastika:-)!
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Aбсолютно подкрепям.. Всякви тук отрепки се мъчат да дават акъл и да се изтъкват като големи специалисти и разбирачи...А отбора просто има нужда от спокойствие и нашата голяма подкрепа..Даже и да се издъним някъде,трябва да покажем лоялност и истинска фенска обич..Големите отбори по това се различават от мижитурките...А ние, ми се струва,с тия малоумни постове и постоянно плюене,сме по близо до последните...Дайте да игнорираме тия,които са недостойни...и да си подкрепим момчетата истински...САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
Колега, не обиждай като каруцар, не ти прави чест. Това, което ще изкажа и аз като мнение е градивна критика и го правя, защото ми пука за този отбор и ме е яд, че ни трябва съвсем, съвсем мъничко усилия от страна на ръководството и ще направим перфектен състав и отбор.
Конкретно за Никола Спасов ще ти кажа, че нямам почти никакви претенции към него, единствено се чудя защо така упорито се доверява на Кулибали и на Варея като централен нападател (като халф е може би по-полезен и добър). Не е нужно да си голям специалист и капацитет за да видиш и разбереш, че тези двамата не стават за тези постове конкретно.
Станчев наистина има видимо подобрение в играта си, но щеше да бъде много по-добре ако бяхме привлекли нов десен бек, защото Стефан е малко несигурен - ще ти направи два-три мача, а после...Като цяло сме с двама бека общо и ако нещо стане с Венков или със Станчев трябва да импровизираме някак. Мисълта и притеснението ми е, че нямаме достатъчно флангови защитници, даже и като бройка.
За централните защитници мнението ми е, че се пооправиха нещата, но благодарение на факта, че преквалифицирахме Паланков на този пост и улучихме джакпота. Португалеца не знам къде се е контузил, а ако е дошъл контузен - егати аматьорщината. Кулибали и Траянов са едни горе-долу прилични резерви.
След тежката контузия на Бакари, най-добрия и логичен ход беше и е все още привличането на добър и опитен или перспективен нападател. Разбирам - нямаме излишни пари за трансфери и заплати, но ситуацията го изисква. И ще ти докажа, че е истина това, което казвам и предлагам. Адмирала както виждаш, пробва и направо измъчва Вареа на поста централен нападател, а защо ли? Ами много е просто - няма никакво или почти никакво доверие на Бижев и Петков, което наистина е много жалко. Ще имам аз добър и резултатен нападател, а ще мъча Вареа на този пост - няма никаква логика.
В момента разполагаме с отбор и потенциал за около пето-шесто място в първенството, а в Лига Европа (в Минск конкретно) ще ни бъде много, много трудно. Ще ни е необходим и страшно много късмет, независимо, че Динамо тук нищо не играха и ги изтървахме, честно казано. Но пак се връщаме на въпроса за потенциала, възможностите, селекцията и т.н. Изказвам откровено мнението си, без злоба и негативизъм, но и без зелени очилца...
))))))..Първо щях да ти пиша-гузен негонен бяга,но...след като прочетох поста ти,останах доволен,че не го написах ...Прав си,точно от такива критики имаме нужда-градивни...Съгласен съм изцяло с всичко написано от теб...и...никой не съм обидил като каруцар...А той тук е само един...молдовски каруцар е...)))))
И аз да попитам всезнайкото/капацитет инжинер байерн мюнхен/:Братчед кво стана с "големите" имена в Берое?Много ги хвалеше пък те след 2 мача у дома -0 гола!Игра-0!Давай коментирай!
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 13:30, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!
golemia написа:Напред Тича!Бийм наред оттук насетне.И аз да попитам всезнайкото/капацитет инжинер байерн мюнхен/:Братчед кво стана с "големите" имена в Берое?Много ги хвалеше пък те след 2 мача у дома -0 гола!Игра-0!Давай коментирай!
Те още не са се обиграли и на всичкото отгоре,не са напълно окомплектовани.Щели да вземат още играчи,че си нямали достатъчно-това според Хубчев.Не съм много сигурен,но май бройката на стари и нови играчи в Берое надхвърли 30.А това означава пълни ТРИ отбора,на които трябва да се плащат заплати и всеки от играчите ще иска игрово време.Дали не заложиха бомба в Берое?Относно селекцията се надявам искрено капацитета да си мълчи и да не им предлага ОНАЯ звезда от Созопол,че в момента текат усилени преговори да го купуваме доколкото разбрах.И ИНЖ може само да обърка работата и да ни каже после-"Аз нали ви казвах?".Според мен Хубчев ще изтърве съблекалнята с тази бройка играчи.Чувал съм много треньори да казват,че 25 е пределният максимум за работа.Останалото/многото играчи/ пречело повече,отколкото помагало.Но иначе Хубчев определено е направил кефа на техните малоумни фенове/нямам в предвид нормалните,но сигурен съм че имат такива като нашият Мишо и техният Санди дето искат още и още играчи/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Гарф, де го чукаш де се пука ? Оня ревльо пак цъфна с нов ник, а вече и с нов анонимник в арсенала от глупости.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
http://www.sportal.bg/news.php?news=558303 това му е шанса на момчето...мисля че руснаците ще го вземат...за това е контролата..хванал е окото на джизъса...
El_Kapaciteto написа:golemia написа:El_Kapaciteto написа:Oставете го този, не ми е никакъв, за да го бутам за някъде, каквото имах да кажа за него го казах!Трябва ни СТЕФАН ХРИСТОВ, повтарям, алармирам и няма да се откажа докато не ме чуят. Спасов ти тръгва за Европа без нападател, да отстранят отбор, който може да ти се защитава цял ден, а ти отиваш да го надиграваш БЕЗ НАПАДАТЕЛ. Видяхте ли и вчера делиорманци с калпави нападатели колко могат, онез молдовци като се затвориха и от никъде нищо не мина. При отпадане - вината ще е изцяло на Спасов. Ще разчитаме на Курьор и Бурабия да направят няоя магия. Но е срамно да оставиш отбора така и да не реагираш с човек на поста, на който имаш най-голяма нужда от попълнение!Навремето Локо Пд как станаха шампион, ами със силни халфове и много класни нападатели - Камбуров, Бобан Янчевски отпред и резерви Методи Стойнев и Дарко Спалевич! За това казвам, вземи един Стефан Христов от Спартак Плевен, вземи го бе, докаот не е късно, нищо нямаше да ни коства, после вземи още един силен нападател, остави си Бижев и Живко Петков резерви и това се иска!
За Берое нищо не казваш!Селекцията им върха а играта?
Първо играха с ужасно класен отбор като Брьондби, който в България ще е шампион с 38 победи и 2 равни от 40 мача. Бюджетът им е над 30 млн. евро. Плащат заплати на играчи като Ларсен, Елмандер и Даниел Агер, които възлизат между 40 и 60 000 евро. Аз не гледам един мач с Монтана, които между впрочем имат треньор ниво като Ферарио Спасов, който надгради отбора си, а те изобщо не са за подценяване, май забравяйте как пребиха Цска, когато бяха на върха в А група и бяха във вихъра си, смачкаха и ченгетата в Монтана, но на реванша им беше заповядано да загубят - ченгесарски отбор са. Така че нека не гледаме повърхностно на нещата, Берое си надгради отбора с 11 класни футболисти, надградиха отбора си, който завърши на второ място. Тепърва ще се правят оценки на играта им. Пак ви казвам, фаворит са за титлата в момента, предупреждавам. Ние щяхме да сме близо до същото нещо ако се беше взел силен нападател, десен бек и централен защитник, като нещо от рода на Ранджелович, Елтон и Спас Делев + евентуално Стефан Христов, щяхме да направим страхотен отбор с Бурабия и Курьор покрай тях, мечта просто!
Утре в колко часа си свободен да звънна в Клуба и да ти уредя среща с Марин ?!? Може и на работа да те вземе, хем ще имаш по-малко време да пишеш тук, хем и ще си безкрайно полезен в щаба на Моряците ??!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?