Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Пирин - Черно море/1 кръг/19.07.2015/18:30ч/

Мнениеот black sea » 20 юли 2015 19:07

Значи, пак говорите за плюене и тем подобни работи, както ви изнася. Аз лично, никого не плюя, ей така за кеф и разнообразие. Просто в момента, Черно море няма нужните футболисти за нещо голямо и съществено. Това не означава, че са боклуци и некадърници, а просто футболисти с по-скромни възможности. Ако Адмирала измисли и направи нещо - идеално, ама ще трябва много, много късмет, почти някакво чудо като на финала за купата.
Варея е може би добър футболист, не споря, но на типичния за него пост като ХАЛФ, а не като централен нападател. Да, с Паланков уцелихме джакпота, ама всеки ден не е Великден - не всеки, който го преквалифицираш на друг пост ще става. Това, че няма кой друг да сложиш като централен нападател - това е друг въпрос. И Бижев, и особено Живко вече Адмирала им знае възможностите и няма какво да ги пробва. Да не са от вчера в отбора. Така, че Вареа е на този пост до голяма степен по принуда.
И не знам къде го видя този добър мач за нас, с Пирин. Играхме пестеливо, с мисъл за мача с Динамо. За целия мач имахме може би две-три добри възможности за гол, а сто процентово положение - не помня такова. Ако искаш, припомни ми, може да съм проспал някое. И все пак играхме с новака Пирин, а не с Лудогорец, Левски, Берое или Литекс, да кажем. Тогава резултата щеше да е перфектен, наистина.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 20 юли 2015 19:44

black sea написа:Значи, пак говорите за плюене и тем подобни работи, както ви изнася. Аз лично, никого не плюя, ей така за кеф и разнообразие. Просто в момента, Черно море няма нужните футболисти за нещо голямо и съществено. Това не означава, че са боклуци и некадърници, а просто футболисти с по-скромни възможности. Ако Адмирала измисли и направи нещо - идеално, ама ще трябва много, много късмет, почти някакво чудо като на финала за купата.
Варея е може би добър футболист, не споря, но на типичния за него пост като ХАЛФ, а не като централен нападател. Да, с Паланков уцелихме джакпота, ама всеки ден не е Великден - не всеки, който го преквалифицираш на друг пост ще става. Това, че няма кой друг да сложиш като централен нападател - това е друг въпрос. И Бижев, и особено Живко вече Адмирала им знае възможностите и няма какво да ги пробва. Да не са от вчера в отбора. Така, че Вареа е на този пост до голяма степен по принуда.
И не знам къде го видя този добър мач за нас, с Пирин. Играхме пестеливо, с мисъл за мача с Динамо. За целия мач имахме може би две-три добри възможности за гол, а сто процентово положение - не помня такова. Ако искаш, припомни ми, може да съм проспал някое. И все пак играхме с новака Пирин, а не с Лудогорец, Левски, Берое или Литекс, да кажем. Тогава резултата щеше да е перфектен, наистина.

Веднага ти казвам- Марчин още в 5та минута. Вратаря изби на магия удар на самия срещу него поляк от 10-12 метра. Става 0:1 и мача приключва. След 60та минута физически неготовия Черно Море нагъна яко домакина. Греди, положения... И е напълно нормално да се пестят. Казвах че с малко късмет щяха съвсем да се спестят а и с 3те точки да се приберат.
Да попитам и разбирачите- Берое с голямата селекция и дългата скамейка да направиха нещо смислено? Тук и за чисти положения не говорим. Питам за нещо смислено.
И аз искам Ван Перси и Левандовски ама няма.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 20 юли 2015 19:53

Удара на Курьор в гредата си беше стопроцентово положение, имахме още няколко добри положения. Относно силата на Пирин въобще не съм съгласен, че са по-слаби от повечето отбори в А група, особено в Благоевград, доста отбори ще губят там. Нищо страшно не е станало с този равен мач, ще наваксаме и ще сме в борбата за Евро турнирите. Просто трябва търпение и евентуално един нападател. Сега по новините казаха, че Бербатов още нямал отбор, да идва при нас. Вярно ще взема малко пари, но поне ще играе редовно :lol:

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 20 юли 2015 21:30

Кога на Кольо паднете,паднете,
кога на Кольо паднете,паднете,
кога на Кольо паднете,
%уя му да ;апате,ама ;апате!!!

:twisted:

:arrow:

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 20 юли 2015 21:47

black sea написа:
koseto40 написа:
ВАРНА написа:Прави ми впечатление,че преди финала всички нареждаха какви ли не състави,схеми,постройки,тактики,кой,къде,как.Сега продължава да е същото,не можели сме без защитници,не можели сме без халфове,бекове,и т.н.
Адмиралът ви подари Купа,сега ще Ви подари класиране и екскурзия до Швейцария.Малко повече спокойствие и доверие няма да е излишно.

Keep
calm
and
drink
Mastika:-)!

Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!

Aбсолютно подкрепям..:) Всякви тук отрепки се мъчат да дават акъл и да се изтъкват като големи специалисти и разбирачи...А отбора просто има нужда от спокойствие и нашата голяма подкрепа..Даже и да се издъним някъде,трябва да покажем лоялност и истинска фенска обич..Големите отбори по това се различават от мижитурките...А ние, ми се струва,с тия малоумни постове и постоянно плюене,сме по близо до последните...Дайте да игнорираме тия,които са недостойни...и да си подкрепим момчетата истински...САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... :mrgreen:

Колега, не обиждай като каруцар, не ти прави чест. Това, което ще изкажа и аз като мнение е градивна критика и го правя, защото ми пука за този отбор и ме е яд, че ни трябва съвсем, съвсем мъничко усилия от страна на ръководството и ще направим перфектен състав и отбор.
Конкретно за Никола Спасов ще ти кажа, че нямам почти никакви претенции към него, единствено се чудя защо така упорито се доверява на Кулибали и на Варея като централен нападател (като халф е може би по-полезен и добър). Не е нужно да си голям специалист и капацитет за да видиш и разбереш, че тези двамата не стават за тези постове конкретно.
Станчев наистина има видимо подобрение в играта си, но щеше да бъде много по-добре ако бяхме привлекли нов десен бек, защото Стефан е малко несигурен - ще ти направи два-три мача, а после...Като цяло сме с двама бека общо и ако нещо стане с Венков или със Станчев трябва да импровизираме някак. Мисълта и притеснението ми е, че нямаме достатъчно флангови защитници, даже и като бройка.
За централните защитници мнението ми е, че се пооправиха нещата, но благодарение на факта, че преквалифицирахме Паланков на този пост и улучихме джакпота. Португалеца не знам къде се е контузил, а ако е дошъл контузен - егати аматьорщината. Кулибали и Траянов са едни горе-долу прилични резерви.
След тежката контузия на Бакари, най-добрия и логичен ход беше и е все още привличането на добър и опитен или перспективен нападател. Разбирам - нямаме излишни пари за трансфери и заплати, но ситуацията го изисква. И ще ти докажа, че е истина това, което казвам и предлагам. Адмирала както виждаш, пробва и направо измъчва Вареа на поста централен нападател, а защо ли? Ами много е просто - няма никакво или почти никакво доверие на Бижев и Петков, което наистина е много жалко. Ще имам аз добър и резултатен нападател, а ще мъча Вареа на този пост - няма никаква логика.
В момента разполагаме с отбор и потенциал за около пето-шесто място в първенството, а в Лига Европа (в Минск конкретно) ще ни бъде много, много трудно. Ще ни е необходим и страшно много късмет, независимо, че Динамо тук нищо не играха и ги изтървахме, честно казано. Но пак се връщаме на въпроса за потенциала, възможностите, селекцията и т.н. Изказвам откровено мнението си, без злоба и негативизъм, но и без зелени очилца...

:)))))))..Първо щях да ти пиша-гузен негонен бяга,но...след като прочетох поста ти,останах доволен,че не го написах ...Прав си,точно от такива критики имаме нужда-градивни...Съгласен съм изцяло с всичко написано от теб...и...никой не съм обидил като каруцар...А той тук е само един...молдовски каруцар е...:))))))

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 21 юли 2015 13:45

И аз да попитам всезнайкото/капацитет инжинер байерн мюнхен/:Братчед кво стана с "големите" имена в Берое?Много ги хвалеше пък те след 2 мача у дома -0 гола!Игра-0!Давай коментирай!
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 13:30, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 юли 2015 17:14

golemia написа:Напред Тича!Бийм наред оттук насетне.И аз да попитам всезнайкото/капацитет инжинер байерн мюнхен/:Братчед кво стана с "големите" имена в Берое?Много ги хвалеше пък те след 2 мача у дома -0 гола!Игра-0!Давай коментирай!

Те още не са се обиграли и на всичкото отгоре,не са напълно окомплектовани.Щели да вземат още играчи,че си нямали достатъчно-това според Хубчев.Не съм много сигурен,но май бройката на стари и нови играчи в Берое надхвърли 30.А това означава пълни ТРИ отбора,на които трябва да се плащат заплати и всеки от играчите ще иска игрово време.Дали не заложиха бомба в Берое?Относно селекцията се надявам искрено капацитета да си мълчи и да не им предлага ОНАЯ звезда от Созопол,че в момента текат усилени преговори да го купуваме доколкото разбрах.И ИНЖ може само да обърка работата и да ни каже после-"Аз нали ви казвах?".Според мен Хубчев ще изтърве съблекалнята с тази бройка играчи.Чувал съм много треньори да казват,че 25 е пределният максимум за работа.Останалото/многото играчи/ пречело повече,отколкото помагало.Но иначе Хубчев определено е направил кефа на техните малоумни фенове/нямам в предвид нормалните,но сигурен съм че имат такива като нашият Мишо и техният Санди дето искат още и още играчи/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 юли 2015 09:12

Гарф, де го чукаш де се пука ? Оня ревльо пак цъфна с нов ник, а вече и с нов анонимник в арсенала от глупости.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 22 юли 2015 09:41

http://www.sportal.bg/news.php?news=558303 това му е шанса на момчето...мисля че руснаците ще го вземат...за това е контролата..хванал е окото на джизъса...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 юли 2015 14:43

El_Kapaciteto написа:
golemia написа:
El_Kapaciteto написа:Oставете го този, не ми е никакъв, за да го бутам за някъде, каквото имах да кажа за него го казах!Трябва ни СТЕФАН ХРИСТОВ, повтарям, алармирам и няма да се откажа докато не ме чуят. Спасов ти тръгва за Европа без нападател, да отстранят отбор, който може да ти се защитава цял ден, а ти отиваш да го надиграваш БЕЗ НАПАДАТЕЛ. Видяхте ли и вчера делиорманци с калпави нападатели колко могат, онез молдовци като се затвориха и от никъде нищо не мина. При отпадане - вината ще е изцяло на Спасов. Ще разчитаме на Курьор и Бурабия да направят няоя магия. Но е срамно да оставиш отбора така и да не реагираш с човек на поста, на който имаш най-голяма нужда от попълнение!Навремето Локо Пд как станаха шампион, ами със силни халфове и много класни нападатели - Камбуров, Бобан Янчевски отпред и резерви Методи Стойнев и Дарко Спалевич! За това казвам, вземи един Стефан Христов от Спартак Плевен, вземи го бе, докаот не е късно, нищо нямаше да ни коства, после вземи още един силен нападател, остави си Бижев и Живко Петков резерви и това се иска!

За Берое нищо не казваш!Селекцията им върха а играта?

Първо играха с ужасно класен отбор като Брьондби, който в България ще е шампион с 38 победи и 2 равни от 40 мача. Бюджетът им е над 30 млн. евро. Плащат заплати на играчи като Ларсен, Елмандер и Даниел Агер, които възлизат между 40 и 60 000 евро. Аз не гледам един мач с Монтана, които между впрочем имат треньор ниво като Ферарио Спасов, който надгради отбора си, а те изобщо не са за подценяване, май забравяйте как пребиха Цска, когато бяха на върха в А група и бяха във вихъра си, смачкаха и ченгетата в Монтана, но на реванша им беше заповядано да загубят - ченгесарски отбор са. Така че нека не гледаме повърхностно на нещата, Берое си надгради отбора с 11 класни футболисти, надградиха отбора си, който завърши на второ място. Тепърва ще се правят оценки на играта им. Пак ви казвам, фаворит са за титлата в момента, предупреждавам. Ние щяхме да сме близо до същото нещо ако се беше взел силен нападател, десен бек и централен защитник, като нещо от рода на Ранджелович, Елтон и Спас Делев + евентуално Стефан Христов, щяхме да направим страхотен отбор с Бурабия и Курьор покрай тях, мечта просто!

Утре в колко часа си свободен да звънна в Клуба и да ти уредя среща с Марин ?!? Може и на работа да те вземе, хем ще имаш по-малко време да пишеш тук, хем и ще си безкрайно полезен в щаба на Моряците ??!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”