Сега малко и по темата- мисля, че има предостатъчно хора от ЦСКА във БФС, че да си позволява някой да го нарича синьо. Струва ми се, че повечето от хората в тази администрация са още от времето на Батето, няма да се очудя ако има останали чиновници още от времето на брокерите. Факта, че за това време ЦСКА взе доста шампионски титли, някак си контрастира с твърденията на някои от хората тук. Мислех си , че дори и децата знаят чии интереси обслужва футболната ни централа- първо на ЦСКА и Левски, след това на Литекс и така надолу по веригата. Също така мисля, че едва ли е тайна за някого, че шампиона обикновено се определя преди да е започнало първенството...
Сега, като се замисля, той и царя обеща да ни оправи за 800 дни, така че някакви си чиновници били обещали нещо си на някой си- сега за дребнави неща ли ще се хващаме?

Общо взето, доста глупости се изписаха тук, отново видях проблема да се прехвърля от болната на здравата глава, отново едни и същи ограничени разсъждения и така до безкрай. Мисля, че толерансите и компромисите към червения клуб са безчет за изминалите 20 години от страна на футболната ни централа. Естествено същото важи и за останалите отбори, именно затова сме на тоя хал в момента.
И за финал, ако съвсем случайно (което не ми се вярва особено, вземете се съберете червените фенове пред сградата на БФС, да не стане като миналогодишния ви митинг за спасението на ЦСКА, когато най- голямата ви гордост и заслуга беше паленето на синьо шалче и мятане на бомбички по пълен с жени и деца трамвай.
Прав е славия форевъра, като казва, че Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща монета, колкото по- рано го осъзнаят повече от нас- толкова по- добре. За какво е това разделение, що трябва да се караме като идиоти? За 20 години, цепене на сини и червени вижте докъде докарахме футбола- вече ни бият държави като Азербайджан, Беларус, треперим на мачове с Черна гора и Ирландия.