Всички армейци да сринем сградата на БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Всички армейци да сринем сградата на БФС

Мнениеот mike28 » 24 юли 2009 22:35

Ухааа, тука днес е напечено! Гледам, някои стари дружки се навъртат насам, Кашчей, Проданов, как сте бре? Нужда от помощ имате ли? :lol:

Сега малко и по темата- мисля, че има предостатъчно хора от ЦСКА във БФС, че да си позволява някой да го нарича синьо. Струва ми се, че повечето от хората в тази администрация са още от времето на Батето, няма да се очудя ако има останали чиновници още от времето на брокерите. Факта, че за това време ЦСКА взе доста шампионски титли, някак си контрастира с твърденията на някои от хората тук. Мислех си , че дори и децата знаят чии интереси обслужва футболната ни централа- първо на ЦСКА и Левски, след това на Литекс и така надолу по веригата. Също така мисля, че едва ли е тайна за някого, че шампиона обикновено се определя преди да е започнало първенството...

Сега, като се замисля, той и царя обеща да ни оправи за 800 дни, така че някакви си чиновници били обещали нещо си на някой си- сега за дребнави неща ли ще се хващаме? ;)
Общо взето, доста глупости се изписаха тук, отново видях проблема да се прехвърля от болната на здравата глава, отново едни и същи ограничени разсъждения и така до безкрай. Мисля, че толерансите и компромисите към червения клуб са безчет за изминалите 20 години от страна на футболната ни централа. Естествено същото важи и за останалите отбори, именно затова сме на тоя хал в момента.
И за финал, ако съвсем случайно (което не ми се вярва особено, вземете се съберете червените фенове пред сградата на БФС, да не стане като миналогодишния ви митинг за спасението на ЦСКА, когато най- голямата ви гордост и заслуга беше паленето на синьо шалче и мятане на бомбички по пълен с жени и деца трамвай.

Прав е славия форевъра, като казва, че Левски и ЦСКА са двете страни на една и съща монета, колкото по- рано го осъзнаят повече от нас- толкова по- добре. За какво е това разделение, що трябва да се караме като идиоти? За 20 години, цепене на сини и червени вижте докъде докарахме футбола- вече ни бият държави като Азербайджан, Беларус, треперим на мачове с Черна гора и Ирландия.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 24 юли 2009 22:38

Ако казусът беше с ПФК Левски, футболистите едва ли щяха да имат проблеми с картотеките.

БФС на колене пред СЕКТОР Г !!!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 22:49

UltraBlue, не знам за кои точно дела говориш. Ако е за тези на Ботев за Г.Христов и на ЦСКА за лиценза, то нещата са пределно ясни. И БФС, и Лупи, и Христолов бяха наясно, че те няма да се гледат, както и стана. БФС се легитимира пред обществеността, като отказа юрисдикция на съда в Лозана и нещата отихнаха така, както и започнаха. Дела на практика не е имало. Що се отнася до сегашната обстановка, то БФС погазва законите на България и това трябва да ви интересува и вас левскарите толкова, колкото и нас цскарите. Нещата са съвсем прости, БФС се вживява в ролята на държава в държавата. Утре, когато законите бъдат потъпкани във ваш ущърб ще се огледате за подкрепа, но няма да намерите такава, защото сега плюете срещу бъдещите си собствени болежки на практика. Имаше една приказка навремето, че една сламка е лесно да я скъсаш, но ако събереш например двайсет и ги сложиш във връзка това трудно ще стане. Сламките са Левски и ЦСКА. Поотделно са нищо, но обединят ли сили, става страшно. Всяка власт може да бъде бутната. ;)

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 24 юли 2009 22:50

А казусът Пеньо в Лефскиту какво е?
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2009 22:52

viroglav написа:UltraBlue, не знам за кои точно дела говориш. Ако е за тези на Ботев за Г.Христов и на ЦСКА за лиценза, то нещата са пределно ясни. И БФС, и Лупи, и Христолов бяха наясно, че те няма да се гледат, както и стана. БФС се легитимира пред обществеността, като отказа юрисдикция на съда в Лозана и нещата отихнаха така, както и започнаха. Дела на практика не е имало. Що се отнася до сегашната обстановка, то БФС погазва законите на България и това трябва да ви интересува и вас левскарите толкова, колкото и нас цскарите. Нещата са съвсем прости, БФС се вживява в ролята на държава в държавата. Утре, когато законите бъдат потъпкани във ваш ущърб ще се огледате за подкрепа, но няма да намерите такава, защото сега плюете срещу бъдещите си собствени болежки на практика. Имаше една приказка навремето, че една сламка е лесно да я скъсаш, но ако събереш например двайсет и ги сложиш във връзка това трудно ще стане. Сламките са Левски и ЦСКА. Поотделно са нищо, но обединят ли сили, става страшно. Всяка власт може да бъде бутната. ;)

Мне само за тях, говоря за Лима и Соуза, за Пламен Марков, за Тройчо торпедото, ...... има и още, но тези са най раздухваните... А от думите ти излиза, че БФС командва съдъ в Лозана и този на УЕФА и ФИфА :lol: Усещяш ли колко абсурдно звучи това ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 юли 2009 22:52

Kasperle написа:А казусът Пеньо в Лефскиту какво е?

Култура му е майката ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 юли 2009 22:56

[offtopic]"Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!"[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 24 юли 2009 22:57

[offtopic]Ето го батко! :lol: :idea:[/offtopic]

Ado1284
Контакти:

Мнениеот Ado1284 » 24 юли 2009 22:57

"Казуси" с нашия отбор няма, защото спазваме законите и правилата. Казуси има със съветските пиратски копия на ЦСКА Москва. Върнете откраданото име, както направиха ЦСКА Киев, от срам че са свързани с долнопробния отбор на Съветската армия си смениха името.

ми вие върнете името на "Левски" Лясковец тогава :lol: :lol: :lol:
смехурани комплексирани, името им пречи сега....Спартак Варна и Плевен и те ли да си сменят имената заради не по малко комунистическия Спартак Москва,а? или пък "никак не-комунистическите" Цървена Звезда и Партизан(основани 1945 г.) да бъдат и те прекръстени за да няма срамуващи се сърби....... :shock:
Само ЦСКА!!!!!!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юли 2009 23:11

UltraBlue, не казвам, че БФС командва ФИФА и УЕФА. Отказът на юрисдикция означава, че на практика те не признават решенията на този арбитраж. А арбитража в Лозана няма нищо общо с ФИФА и с УЕФА, не е под тяхната шапка, но те са го признали него и решенията му. Той си е отделен съд, създаден за да решава спорове и никой не може да му влияе. Отказът на БФС да признае решенията му по случаите означава отказ да бъде съден от този независим съд. От там нещата се преместват в съда на съответната държава. Неслучайно този съд се казва Спортен съд, решава спортни казуси. ЦСКА не е съдил БФС за Лима и Соуса. Пл.Марков се опита да съди ЦСКА в Лозана, но беше признат за виновен. Тия неща ги пиша, за да има конструктивен диалог, не се заяждам, писнало ми е от дразги и подмятания. 8-)

Върни се в “ЦСКА”