Държавна сигурност и българският футбол. АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Заслужено ли ЦСКА и Левски печелеха титли и купи по времето на режима на БКП и ДС?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Държавна сигурност и българският футбол. АНКЕТА

Мнениеот ivan56 » 27 апр 2015 13:55

bobo_13 написа:
BRF написа:
bobo_13 написа:
Защо не си подкрепяш отбора от твоя град???? А чак да приключиш с бг футбола....че ти и сега сигурно ходиш на 1-2 мача на ЦСКА в годината...... Що не ходиш на мачове на Черноморец в Б група?

Баси тъпия въпрос!Кой е отбора от мая град?Черноморец,Нефтохимик,Бургас?Като казвам,че ще приключа,значи ще приключа!Мислиш ли,че феновете на въпросния Черноморец гледат А група сега?
Какво значение има на колко мача съм бил?Това ли ме прави по-голям или по-малък фен на ЦСКА?Този сезон съм ходил на 10-12 мача(не знам колко точно,ако искаш да ти ги изброя :lol: ),ти прецени колко голям фен съм по твоята скала :lol: !
Защо не ходя на мачове на Черноморец в Б група?Ми те акулите не ходят,аз ли да ходя? :lol: Този сезон отидох на един техен мач с Локо ГО,бяха не повече от 100 човека!

Ето значи ти доказваш моето твърдение по-горе, че ти си станал фен на ЦСКА, защото Черноморец не се знае къде точно е отбора и няма успехи. Това ми беше достатъчно. Дано ако ЦСКА фалира, Черноморец да дръпне нагоре, че да не се отказваш от бг футбола. Все пак на българският футбол му трябват фенове. КАто са били 100 човека, ти ще бъдеш 101-ия.

Само под секрет да ти кажа,че грешиш за BRF.Познавам го лично,и ми е смешно като ти чета небивалиците за него.
Но си прав,че има много такива фенове еднодневки,които са за силните на деня.Бъди сигурен,че BRF не е от тях. ;)
И аз лично се възмущавам на такива псевдофенове които не са стъпили на един мач на Левски или ЦСКА ама иначе се водят техни фенове.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 апр 2015 13:57

ivan56 написа:
bobo_13 написа:
BRF написа:
bobo_13 написа:
Защо не си подкрепяш отбора от твоя град???? А чак да приключиш с бг футбола....че ти и сега сигурно ходиш на 1-2 мача на ЦСКА в годината...... Що не ходиш на мачове на Черноморец в Б група?

Баси тъпия въпрос!Кой е отбора от мая град?Черноморец,Нефтохимик,Бургас?Като казвам,че ще приключа,значи ще приключа!Мислиш ли,че феновете на въпросния Черноморец гледат А група сега?
Какво значение има на колко мача съм бил?Това ли ме прави по-голям или по-малък фен на ЦСКА?Този сезон съм ходил на 10-12 мача(не знам колко точно,ако искаш да ти ги изброя :lol: ),ти прецени колко голям фен съм по твоята скала :lol: !
Защо не ходя на мачове на Черноморец в Б група?Ми те акулите не ходят,аз ли да ходя? :lol: Този сезон отидох на един техен мач с Локо ГО,бяха не повече от 100 човека!

Ето значи ти доказваш моето твърдение по-горе, че ти си станал фен на ЦСКА, защото Черноморец не се знае къде точно е отбора и няма успехи. Това ми беше достатъчно. Дано ако ЦСКА фалира, Черноморец да дръпне нагоре, че да не се отказваш от бг футбола. Все пак на българският футбол му трябват фенове. КАто са били 100 човека, ти ще бъдеш 101-ия.

Само под секрет да ти кажа,че грешиш за BRF.Познавам го лично,и ми е смешно като ти чета небивалиците за него.
Но си прав,че има много такива фенове еднодневки,които са за силните на деня.Бъди сигурен,че BRF не е от тях. ;)
И аз лично се възмущавам на такива псевдофенове които не са стъпили на един мач на Левски или ЦСКА ама иначе се водят техни фенове.

ОК, приемам забележката.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 апр 2015 13:58

BRF написа:
bobo_13 написа:
??? Кое е смешното, че не рабрах? Да, Левски и ЦСКА имат много фенове в провинцията. Говорим за Смолян, Монтана, Мездра, Шумен, Нови Пазар, Павликени, Ямбол и т.н., градове които никога не са имали успехи във футбола или не са имали достатъчна фенска маса. Но да си от Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Враца и да не си подкрепяш отбора от града си...не ми се вижда реалистично. Със сигурност в тези градове има някой и друг фен на Левски и ЦСКА, защото всички искат титли, а като любимия ти отбор постоянно е подтискан и не му се позволява да печели(каквато е темата) или просто няма достатъчно финанси за титла е демотивиращо. Но в крайна сметка по това се отличават истинските фенове.
Аз винаги давам за пример Челси....отбор до 2002 г с един стадион фенове в Англия и не повече от 5 фена в България.....дойде Абрамович, започнаха титлите и сега всеки 2-ри е фен на Челси.

Кое не ти е реалистично бре :lol: !?За мене футбол и ЦСКА са едно и също нещо!Ако моя отбор спре да съществува,приключвам с футбола,може да позяпвам СП и ЕП + някой друг полуфинал или финал на еди какво си.Но българския ще е приключен.Имам достатъчно приятели и познати които са от ЦСКА в моя град.Доста голяма част разсъждават по тоя начин!Това,че на тебе не ти е РЕАЛИСТИЧНО,означава че си живееш в собствен свят,което си е твой проблем!

Няма да приключваш с футбола,ставаш моментално фен на "Акулите" и мъките ти продължават. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2015 14:08

bobo_13 написа:Кой бе?
Боби Михайлов - юноша на Левски
Емо Кременлиев - направи име със Славия, дойде в Левски за да го включат в националния отбор
Трифон - до 23 г играл в Етър, юноша на клуба
Хубчев - до 25 г. в Осъм Ловеч
Цанко- юноша на Академик Свищов, утвърдил се в Етър, станал шампион с клуба
Златко - ти е градски, наложен и направен футболист в Нефтохимик и Черноморец...на 24 г трансфер в Левски
Емо Костадинов- юноша на ЦСКА
Стоичков - Ваш е
Лечков - Сливен, на 24 г трансфер в ЦСКА, играе само 1 сезон там. Най-добрият футболист по онова време('90-'92) в родното първенство, заедно с Илиян Илиев.
Сираков- още през комунизма е в Сарагоса...не е юноша, но всички го свързват с Левски
Балъчето - Етър, никога не е играл в Левски или ЦСКА< въпреки че е подписал договр и направил някоко тренировки с ЦСКА
Боримиров - прави име с Бдин, после Левски го налагат
Киряка - Етър, след СП играе една година в ЦСКА
Ивайло Йорданов - никога не е играл в Левски или ЦСКА, родом от Самоков, става голмайстор на А група с Локо ГО

другите бяха пълнеж

И ко излиза, че само 5 човека се оприличават с Левски и ЦСКА, от тях само 2-ма юноши на тези отбори. Това, че Левски и ЦСКА бяха през тези години трамплин за националния отбор и за чужбина никой не го отрича.

колкото до сбирщината от Литекс и Лц...те май са юноши основно на ЦСКА, и малко на Левски......Ники Михайлов, Гаджев, Владо Стоянов, Мишо Александров, Попето и няколко на Пирин - Бодуров, Манолев, Дяков

Сега,няма да ползвам Гугъл,а спомените си!Левски с Хубчев,Цветанов,Кременлиев и Гошо Гинчев,с Боримиров и Янков в средата и Сираков(Пл.Гетов) бяха шампионш 3-4 пъти в периода 93-95,играха с Ренджърс и Вердер!Кой бил до еди колко си,еди къде си,само ще ти кажа,че Боримиров в САЩ е на 24, а коментара ти "направи име в Бдин" ще го подмина с ехидна усмивка!Тия футболисти бяха колектив и ШАМПИОНИ.Манталитета им беше такъв-мачкаха всичко по пътя си(за мое огромно съжаление).Ицо,Емо,Любо-калени в страхотни БИТКИ в ЕКТ!Всички тези в последствие излязоха навън,но в България играха в най-големите отбори,които направиха от тях ПОБЕДИТЕЛИ!
Затова е лошо за българския футбол обезличаването на ЦСКА и Левски.Щом искаш да си гранд(Литекс и Лудогорец) има си и очаквания от тебе!Трябва да теглиш каруцата!2004 за последно бяхме на голям форум!

Колкото до днешните манекенчета ,трябваше да си минат през ЦСКА и Левски за да добият манталитет!Другия вариант е сегашните грандове да се напрегнат малко и да направят отбор от български футболисти!
Последна промяна от BRF на 27 апр 2015 14:20, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 апр 2015 14:11

bobo_13 написа:??? Кое е смешното, че не рабрах? Да, Левски и ЦСКА имат много фенове в провинцията. Говорим за Смолян, Монтана, Мездра, Шумен, Нови Пазар, Павликени, Ямбол и т.н., градове които никога не са имали успехи във футбола или не са имали достатъчна фенска маса. Но да си от Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Враца и да не си подкрепяш отбора от града си...не ми се вижда реалистично.

Тунджа Ямбол има 2 трети места преди 9-ти. След това е повече в Б група, малко в А, а след 10-ти - твърдо във В.
Та от тази гледна точка има повече успехи от Спартак Плевен, бургаските отбори, Ботев Враца, Дунав Русе.
Просто в града е по-популярен баскетбола, отколкото футбола.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 27 апр 2015 14:32

BRF написа:Сега,няма да ползвам Гугъл,а спомените си!Левски с Хубчев,Цветанов,Кременлиев и Гошо Гинчев,с Боримиров и Янков в средата и Сираков(Пл.Гетов) бяха шампионш 3-4 пъти в периода 93-95,играха с Ренджърс и Вердер!Кой бил до еди колко си,еди къде си,само ще ти кажа,че Боримиров в САЩ е на 24, а коментара ти "направи име в Бдин" ще го подмина с ехидна усмивка!Тия футболисти бяха колектив и ШАМПИОНИ.Манталитета им беше такъв-мачкаха всичко по пътя си(за мое огромно съжаление).Ицо,Емо,Любо-калени в страхотни БИТКИ в ЕКТ!Всички тези в последствие излязоха навън,но в България играха в най-големите отбори,които направиха от тях ПОБЕДИТЕЛИ!
Затова е лошо за българския футбол обезличаването на ЦСКА и Левски.Щом искаш да си гранд(Литекс и Лудогорец) има си и очаквания от тебе!Трябва да теглиш каруцата!2004 за последно бяхме на голям форум!

Колкото до днешните манекенчета ,трябваше да си минат през ЦСКА и Левски за да добият манталитет!Другия вариант е сегашните грандове да се напрегнат малко и да направят отбор от български футболисти!

+1914
Едно от най-точните и аргументирани мнения, написани от червен фен, което си струва да репостна и подкрепя.

И пак да попитам модераторите - тази тема ОК ли е? Че и аз имам няколко идеи за сходни теми...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2015 14:41

ticha i vladislav написа:

Мога да дам пример с моя род.
Баща ми- болен цесекар и отявлен антикомунист(участваше дейно през 1989-90).
Неговия баща(дядо ми)-отявлен комунист,голям фен на ЦСКА.
Брата на баща ми(чичо ми) болен комунист,отявлен фен на Левски.
Другия ми дядо-симпатизираше на ЦСКА и не му пукаше за политиката!
Та така.....[/quote]

Интересно е прадядо ти на кой отбор е бил фен,когато комунистите-терористи не бяха измисли още Цска?И другото, колко ли фена на Цска е имало на първия им мач?[/quote]
Извинявай,чак сега ти видях комплексарския коментар,идеален за повечето фенове и на тича и на владислав и на Черно море :lol: !Пра дядо ми беше горд ветеран от войната.Въобще не му беше до футбол!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 апр 2015 15:00

И ко са :?: Титлите на ЦСКА и Левски да се раздадат на дънните риби, ли :?: Повечето са спечелени с игра 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 апр 2015 15:07

Тука някой попита: колко фена има ЦСКА на първия си мач?
Историята мълчи по този въпрос. :)
Но се знае, че маалко по-късно :), когато ЦСКА печели първата си титла, цяла Коньовица се събира на стадиона и вика за нашите. А след мача ги носи на ръце до Дома на армията.
Коньовица е работнически квартал, ако не знае някой.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 апр 2015 15:11

Закриване на ЦСКА и отнемане на всички титли и купи по времето на режима на БКП !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”