Liga BBVA: Райо Валекано - Реал Мадрид - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Liga BBVA: Райо Валекано - Реал Мадрид - 0:2 FT

Мнениеот sapio0o » 09 апр 2015 12:50

Аз искам да се обжалва картонът на Роналдо и съответно да бъде отменен. Много мачове пропуска този сезон (специално в Лигата) и въпреки това си води убедително по голове. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 апр 2015 14:38

sapio0o написа:Аз искам да се обжалва картонът на Роналдо и съответно да бъде отменен. Много мачове пропуска този сезон (специално в Лигата) и въпреки това си води убедително по голове. 8-)

Да, но така Роналдо ще е на линия за мача с Малага ;) А пък Ейбар не би трябвало да са проблем.

Иначе отбора направи това, което трябваше-взе три точки! Играхме силно през целия мач и като че ли излизаме от летаргията. Хамес играе добре, влизането на Иско освежи нещата, а Кроос и Модрич дирижират всичко с перфектни пасове. Бейл се опитва да излезе от дупката и на моменти прави хубави неща. Силен мач за Карвахал и Касияс! Роналдо на няколко пъти заставаше като централен нападател, а Бензема отиваше вляво (така стана и гола) и това даде резултат. Струва ми се не лоша идея следващия вторник да играем с Хамес, Иско, Бейл и Роналдо в предни позиции за сметка на Бензема. Да, няма да имаме чист нападател, но пък ще има движение и това може да изненада противника. Едва ли обаче Карло ще направи такова нещо :oops: Колкото до ситуацията с Роналдо: ами то не е за коментиране. Не знам как можеш да симулираш по подобен начин и да се паднеш като чувал с картофи :lol: Все съм виждал симулации, но така по гръб.... както и да е. Важно е да вземем мача с Ейбар, защото каталунците имат тежко гостуване
Последна промяна от TodorT на 10 апр 2015 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 апр 2015 14:48

Isco написа:
Madridist написа:Не само е дузпа, но и играчът на Райо Валекано е и последен в защита. Какво се дава по правилник :roll:

Дава се червен картон

И аз така знам :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 апр 2015 14:59

Официално няма да обжалваме жълтият картон на Роналдо. Срещу Атлетико ми се иска да видим малко промяна в схемата или да речем играчите, защото напоследък все едно и също и все нямаме идея какво да правим с топката, а те с 2 3 положения си правят головете. За съжаление обаче, отново ще видим 4-3-3, като атаката отпред си я знаем.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 09 апр 2015 15:00

TodorT написа: Струва ми се не лоша идея следващия вторник да играем с Хамес, Иско, Бейл и Роналдо в предни позиции за сметка на Бензема. Да, няма да имаме чист нападател, но пък ще има движение и това може да изненада противника. Едва ли обаче Карло ще направи такова нещо :oops:

Аз пък искам без Бейл да играем,но най-вероятно си излизаме стандартно 4-3-3

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2015 19:16

По-добре е картона да си остане, защото така пак ще остане с 4 картона и ще изгори за някой друг мач срещу по-силен съперник. Представете си, че точно срещу Ейбар му дадат жълт и след това да пропусне мача с Малага или гостуването на Селта.

Върни се в “Реал Мадрид”