ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
Тази 14-ска какво е ??? Мненията ти, или на колко мача си бил на Лудогорец ??? Май доста на сериозно се взех те.Мача е Х.
- MASTER_COOL
- Контакти:
На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие
Кой сте тръгнали да заплашвате, АЛооооо малобройните !
Ще ви изринем стадиончето, със все селото и със все вас утрепки !
Ако пожелаем Разград няма да го има след 4-ти !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача, тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие
А пък аз информативно казвам,че още нямаш лична карта.
"Забравете болката, момчета..." !
Преживяваме поредния труден момент с клуба на сърцето ни, но сега, повече отвсякога трябва да стиснем юмруци, да вдигнем глави и да продължим борбата!
СЪБОТА, 20 ЧАСА, ВСИЧКИ В РАЗГРАД !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U9c6w262nlw[/youtube]
- PFCLudogorets
- Контакти:
karager написа:Уау, страшен. Бях решил да ходя на мач, но след тези заплахи направо ме отказа.![]()
Просто ви казвам , че ще е най-добре да се държите нормално , а не изцяло да се откажете от ходене на мача . Нищо повече .
Аз не мразя ЦСКА . Просто не ми харесват грозните сцени , които стават по принцип по българските стадиони преди , по време и след дадени мачове .
emokanar написа:Тази 14-ска какво е ??? Мненията ти, или на колко мача си бил на Лудогорец ??? Май доста на сериозно се взех те.Мача е Х.
С този си профил имам 14 мнения , но аз съм същия този който ви предупреди още 2012-та година преди мача в който ви рязаха пръстите и ви чупеха носовете . Тогава ви писах във форума ви към официалния ви сайт , но естествено никой не ми повярва .. и стана следното , ако не помните :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wtAJOScbw4M[/youtube]
ceBep написа:А пък аз информативно казвам,че още нямаш лична карта.
Дори няма да си направя труда да ти отговоря момче . Когато достигнеш годините ми , тогава ще си пишем . Жив и здрав да си .
MASTER_COOL написа:Кой сте тръгнали да заплашвате, АЛооооо малобройните !
Ще ви изринем стадиончето, със все селото и със все вас утрепки !
Ако пожелаем Разград няма да го има след 4-ти !
Просто имам информация и я споделям . Казвам ви го като човек , а не като фен . Не приемайте нещата като заплаха , а просто като полезна информация . На мач трябва да се ходи , за да се наслади човек на играта .. а не за да се бие , да псува и да заплашва .
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ясно е само едно. Ще ви счупиме селото на 4-ти 
Според мен Вас трябва да ви е страх да ходите на този мач.
Какво е чувството Домакина, да се притеснява да си покани Гости вкъщи !
Не е особено приятно !

Не е особено приятно !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
@PFCLudogorets
Винаги съм презирал мутрите и техните подлоги.За това ме е гнус от хора като теб.Вместо да скочи на Домусчиев,че наема мутри,той ходи да заплашва с тях феновете по форумите.Ако наистина не си тинейджър който не осъзнава колко мерзко е това което прави Домусчиев,то толкова по-зле за теб.Мутрите са зло за България и Лудогорец е техния флагман.Пълна подкрепа за феновете на ЦСКА в борбата им срещу злото!Вън мутрите от българският футбол!

Винаги съм презирал мутрите и техните подлоги.За това ме е гнус от хора като теб.Вместо да скочи на Домусчиев,че наема мутри,той ходи да заплашва с тях феновете по форумите.Ако наистина не си тинейджър който не осъзнава колко мерзко е това което прави Домусчиев,то толкова по-зле за теб.Мутрите са зло за България и Лудогорец е техния флагман.Пълна подкрепа за феновете на ЦСКА в борбата им срещу злото!Вън мутрите от българският футбол!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
MASTER_COOL написа:Ясно е само едно. Ще ви счупиме селото на 4-ти
Не е особено приятно !
Момче казвам ти за пореден път - карай го по спокойно. Не си мисли че сте безсмъртни защото ги виждам филмарчетата по стадионите и от вашият отбор и от моят (Левски). Всички сте силни само по скапаните форуми. Можете да хвърляте и да се биете с ушеф или който и да е друг само с павета, мачете и палки! Всички филмарчета можете да убивате и рушите само в интернет където сте анонимни!
За мача мисля си че отбора на домус ага ще бие с 1-2:0. Въпреки че е време и вие да ги биете! Но ако играете като предишните мачове нищо добро не ви чака. Ако загубите мача титлата е ясна на 95%!
Май станаха прогнозите 30:0 вече... е така най-обичам.. надъхвайте се Делиорманци! 

-
- Контакти:
quote="alexpetrof"]

Закриваме ги в събота[/quote]
Вижте ги тия двама убавци какво си гукат в тяхната тема за мача.Volf е баданарка минала през Черноморец,Левски,ЦСКА ..,сега лиже на Лудогорец или както той с гордост съобщава-"аз съм за добрия футбол"
.Другия Alexpetrof е "само" бивш левскар,но пък с потенциал да надмине ментора си и вероятно интимен спътник
Та тия си правят ми-ми
пред целия форум и като им предложих да си вземат стая
ме изтриха.
Моята прогноза:
любители на насипен хот-дог 0-2 Горди Армейци!
volf написа: На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!

Закриваме ги в събота[/quote]
Вижте ги тия двама убавци какво си гукат в тяхната тема за мача.Volf е баданарка минала през Черноморец,Левски,ЦСКА ..,сега лиже на Лудогорец или както той с гордост съобщава-"аз съм за добрия футбол"

Моята прогноза:
любители на насипен хот-дог 0-2 Горди Армейци!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"