Noname написа:Много рядко пиша тук. Не съм по анализите, не съм по шума и прогнозите... Обикновено чета, какви са настроенията на хората, с които животът ни е свързал по този странен начин да имаме сърце за един и същ клуб. Не очаквам да науча някакви истини за него, просто... този форум е една гледна точка към нещо, от което съм част по необясним начин. Болезнено силно, независимо за добро или лошо. Сякаш по рождение...
Прочетох предните мнения. Както и много други от тук-там. Има логика в тези, които гледат положително на това решение, с което може да се помогне на "Левски", има някаква логика и в противните мнения. Мога да кажа едно единствено нещо - когато човек обича, логиката се изпарява като априлски сняг.
Не очаквам и нямам желание акциите, които ще получа някога да ми донесат печалба. Те не са вложение за мен от финансова гледна точка. Ще даря пари срещу акции без да анализирам вероятността за успех на начинанието или вероятността да бъда измамен. Не мога да дам много. Най-вероятно един пакет за 100лв от мое име и ако е възможно, един пакет от името на сина ми, който след 20-на дни ще стане на три години. Моето вложение няма да е финансово, нито ще е направено с вяра, че това е пътя за решаване на всички проблеми в любимия ми клуб. Моето вложение е вложение в самия мен и в сина ми. В тази част у нас, която утре ще се гордее, ще изпада във възторг или ще изпитва тъга гледайки "Левски", от който ще сме част с или без акции. Тази част у мен ми казва "Направи го, защото обичаш тази идея и защото искаш синът ти също да я носи у себе си. Направи го, защото това е опит да помогнеш на един идеал, а идеалите никога не се боят от неуспех!"
В един по-близък или по-далечен ден ще разберем дали сме помогнали на клуба. Днес просто ще направя това, което сърцето ми иска да направя. Без да разгръща Търговския закон, без да разгръща История на конспирациите, без да се поддава на каквото и да е било друго освен на мечтата си за идеал. Просто така - наивно по детски, както мечтаеше, когато на обикновена, смотана тениска зашиваше голямо синьо "Л" и тази тениска дълго беше най-ценното което има...
Когато човек обича и има идеал, той няма избор между това да вярва или не. Просто постъпва според сърцето си!
Успех на всички
Не знам какво да кажа.Респект!