Captain Stottlemeyer написа:Възрастен написа:Captain Stottlemeyer написа:костенурк написа:...ЦСКА от 68 ма до 89 ощетяваше Ботев,като отмъкваше най-добрите ни футболисти без пари и ни караше да не се напъваме срещу тях,да не би да ги изтупаме както правехме редовно в Пловдив с другия комунистически мастодонт....
За сметка на това, когато гостувахте в София на "другия комунистически мастодонт", пълнехте гащите още при Ихтиман...
Имаме новина, дами и господа! Капитанът припозна отбора си като "другия комунистически мастодонт". Браво, похвално... И повече никакви приказки срещу розовите - видя се, че сте от един дол дренки.
Аз неслучайно съм поставил "другия комунистически мастодонт" в кавички, но ти очевидно не си достатъчно интелигентен и образован, за да знаеш тяхното значение. Ти си много "умен".Затова считам за излишно да ти обяснявам за разликите между един клуб, създаден от ученици през далечната 1914 година и един клуб, създаден след 9 септември 1944 година от БКП, по образ и подобие на по-големия си московски събрат, на когото е взел даже името...
Мили ми Капитане, колко съм "интелигентен и образован" ще решават други, не ти! Аз също съм превърженик на отбор, съставен от ученици, но през далечната 1912 година. А и вашите гащи се пълнеха преди Ихтиман, в посока Пловдив. Малък ли си или мразиш да помниш?