Обръщение на ПФК Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Re: Обръщение на ПФК Локомотив Пловдив

Мнениеот М Камбуров » 07 яну 2015 08:54

така като чета-тоя смешко се е правил на робокоп,изял е два шамара и накрая локото виновни :) язък,че е от Руската и срами училището

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Обръщение на ПФК Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 07 яну 2015 11:26

http://plovdivderby.com/homepage/2011-0 ... -simo.html

15-годишният Румен Койчев бе пребит жестоко преди броени дни. Младежът, който е фен на ЦСКА, пострада при засада, устроена от фенове на Локомотив на привърженици на Ботев. Инцидентът стана пред Клуб 8 в квартал Кичук Париж на 3 януари. Младежът по чудо се е разминал на косъм от смъртта, след като при един от ударите си е глътнал езика. По ирония на съдбата го спасява именно запаляно на Локомотив - 38-годишният Симеон Иванов, факт, който бе разкрит от спортния сайт PlovdivDerby.com. Бившият баскетболист на „Академик Пловдив" бил в клуба, когато видял през прозореца тийнейджъра, който лежал в несвяст на тротоара. Бързата му и адекватна реакция се оказала решаваща, преди пристигането на линейката. TrafficNews.bg откри Симо (както го знаят всички в квартала) . В интервю за читателите на TrafficNews.bg той разказва неговата версия за събитията и за отношенията между феновете на двата отбора.

-Как се оказахте в точното време на точното място?
- Минах през клуба да пия една бира. Вътре имаше петнайсетина младежи- момчета и момичета. Познавам повечето, от квартала са, фенове на Ботев. Пиеха бири, цъкаха си по телефоните. Имаше едно момче и с лаптоп. В един момент някакво момче мина отвън и някой извика „Ей, този е буфер гаден". Тогава всички скочиха и тръгнаха навън. Според мен с не много добри намерения. Заведението се опразни , а аз се преместих на бара. В един момент чух някакви викове , погледнах през прозореца и видях, че някакво момче лежи отвън. Скочих , излязох и видях , че си е глътнал езика и се дави. В същото време мина съсед от махалата и аз го извиках да му държи челюста, за да мога да му извадя езика. Успях в последния момент , преди да си затвори устата. Дойде в съзнание, искаше да става , но аз му казах да лежи. Наблизо стояха две момчета и две момичета, които бяха изпаднали в паника. Казах им да звънят за линейка и в полицията, вместо дасе мотаят. Дойде Бърза помощ и го взеха.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”