Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Мнениеот 1Neutralen » 28 ное 2014 18:51

CSKA 78 написа:
1Neutralen написа:И защо трябва да ти вярвам? Още малко ще кажеш че си роднина на Барак Обама. Нека видим документи които доказват че си кореняк Софиянец.

А,пари за аборт на приятелката ти не щеш ли?! :mrgreen:

ПП Въобще не ме интересува дали ти или някой друг ми вярва! Като си толкова отворен покажи си твоите документи! ;)

Аз не твърдя че съм кореняк Софиянец, така че няма какво аз да доказвам. Ти си този който се мисли за такъв. Поне бъди мъж и покажи какъв си.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2014 18:52

1Neutralen написа:
А какво ще кажеш за ЦСКА, които жънеха успехи в миналто с парите на цяла България? Нека не бъдем нагли...

Колегата е левскар, а парите на Чорни и Батков са кристално чисти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 28 ное 2014 18:54

kefeshtse написа:
Какви останали отбори?
В темата Лудогорец се съпоставя единствено с Динамо З, а пък до момента нито един техен фен не се изказал...
аз не съм имал предвид никой друг отбор 8-)

Смисъл, че хората може би се дразнят... Ти може и да не си споменал другите отбори, но излиза, че хвалиш Лудогорец, а това не се приема добре както виждаш...
На мен не ми пречи, но освен подигравки какво друго докара на Лудогорец с тая тема??? 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 28 ное 2014 18:56

Кашчей написа:
1Neutralen написа:
А какво ще кажеш за ЦСКА, които жънеха успехи в миналто с парите на цяла България? Нека не бъдем нагли...

Колегата е левскар, а парите на Чорни и Батков са кристално чисти.

Колеги са ти само тези в помещенията малко след хотел Плиска в посока Младост. :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 28 ное 2014 18:58

Перловски написа:
Ти имаш ли връзка със себе си? :lol:
Сам повдига въпроса , а като го "сгащиха" , че е неподготвен и пише г(упости-"не ми се говори..."
Такива сте сите дето сега злобеете срещу софийските отбори и се тупате по гърдите с успехите на един отбор на мутропартиен бизнесмен с крадени пари.
Но ще дойде ден и пак ще се сврете в мишите дупки, откъдето изпълзяхте на припек. :mrgreen:

Пич какво са ме сгащили? Преди комунизма
Славия има 6 шампионски титли
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
Аз не съм фен на Лудогорец. Моят отбор в момента си е във В група и доволно си събира по 1000-1500 души на домакински мач, а на гостувания отива с поне 50-ина фена и доволно ми доставя удоволствие да си гледам нашите юноши да защитават фланелката на любимия си отбор. Нещо с което 80% от отборите в А група не могат да се похвалят.
Домуса е мутра дотолкова доколкото такива са и шефа на Мултигруп, шефа Мобилтел, Божков, Томов, Гърнето от Титан, Мустака, Гигов, бат Венци, Чорни, Гришата, шефа на ВИС....
Сумарно погледнато софийските "грандове" са имали повече мутро-партийните босове и спонсори от всички провинциални отбори взети заедно.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2014 19:04

bobo_13 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
bobo_13 написа:....За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.
Аз не твърдя, че само през комунизма и двата отбора са били подкрепяни от държавата. Същото се случва и през демокрацията. Най-големите партийни бизнесмени бяха изпратени в ЦСКА, че накрая се наложи след фалита на отбора при Томов, служебно да пращат Титан.
За Левски има ли смисъл да се говори???? Мобилтел, Чорни....че даже преди месец Батков сам си призна, че ББ е помагал и помага на отбора.....

Нормално е, страната и икономиката ни е такава, че паричните потоци и бизнеса е съсредоточен в СОфия. В един град като Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Габрово, Перник, Враца ит.н. кой ще извади милиони да издържа 1 отбор и да го направи конкурентен? Няма кой.

1. Пак се изказваш неподготвен! :lol: Вземи и се поинтересувай, по каква система се е провеждало държавното първенство преди 09.09.1944 г. Тогава "Левски" и "Славия" са се срещали в рамките на столичното първенство. Равносметката е 16 победи за "Левски", 18 победи за "Славия" и 8 равни срещи при голова разлика 72:68 (+4) в полза на "Левски". :) Май съперничеството е доста равностойно. ;)

http://levskisofia.info/teams/1001-stol ... arvenstvo/

2. Значи, в Ловеч и Разград може, а във Варна, Бургас, Плевен и т.н. няма кой да извади милионите... :roll: Добре!... :lol:

Не ми се говоро за преди войната, защото тогава силни са били варненските отбори. Колкото до Гришата и Домуса.....ами всичко е стечение на обстоятелствата.....

1. Силни, ами колко да са били силни - от 18 първенства преди 09.09.1944 г. имат 5 титли (3 за "Владислав", 1 за "Тича" и 1 за "Шипченски сокол" - Варна). Една титла има "Ботев" - Пловдив и останалите 12 отиват в София (София - провинция две към едно)... 8-)
2. Ами то всичко е "стечение на обстоятелствата", дори и това че си губя времето да те образовам безплатно... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 28 ное 2014 19:13

bobo_13 написа:
Перловски написа:
Ти имаш ли връзка със себе си? :lol:
Сам повдига въпроса , а като го "сгащиха" , че е неподготвен и пише г(упости-"не ми се говори..."
Такива сте сите дето сега злобеете срещу софийските отбори и се тупате по гърдите с успехите на един отбор на мутропартиен бизнесмен с крадени пари.
Но ще дойде ден и пак ще се сврете в мишите дупки, откъдето изпълзяхте на припек. :mrgreen:

Пич какво са ме сгащили? Преди комунизма
Славия има 6 шампионски титли
Левски - 3
Кое ми е сгащеното?
Аз не съм фен на Лудогорец. Моят отбор в момента си е във В група и доволно си събира по 1000-1500 души на домакински мач, а на гостувания отива с поне 50-ина фена и доволно ми доставя удоволствие да си гледам нашите юноши да защитават фланелката на любимия си отбор. Нещо с което 80% от отборите в А група не могат да се похвалят.
Домуса е мутра дотолкова доколкото такива са и шефа на Мултигруп, шефа Мобилтел, Божков, Томов, Гърнето от Титан, Мустака, Гигов, бат Венци, Чорни, Гришата, шефа на ВИС....
Сумарно погледнато софийските "грандове" са имали повече мутро-партийните босове и спонсори от всички провинциални отбори взети заедно.

Верно ли Томов е мутра? :o Умен си... :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 ное 2014 19:14

1Neutralen написа:Аз не твърдя че съм кореняк Софиянец, така че няма какво аз да доказвам.

А,какъв твърдиш,че си?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 ное 2014 19:15

CSKA 78 написа:
molteni написа:Кои сме НИЕ? Аз съм роден в София. Излишно е да казвам на кой отбор съм привърженик. 8-)

Кои сте вие? Елементарно, вие сте феновете на кренвиршите! 8-) :mrgreen:

А ти си фен на свинята. :lol: Да не говорим колко си комплексиран от Лудогорец. Още дълги години ще ви мачкат.

haha

Мнениеот haha » 28 ное 2014 19:17

"Шегата" с кренвиршите е толкова тъпа, че само някакви олигофрени и се радват.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”