Ботев (Пловдив) - Левски (София)|0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ultrasbooks.com
- Контакти:
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)|23.11.2014г., 13:15ч.
Какви бяха тези Ботев, сега сериозно. Мача за Левски няма да е лесен, но не виждам защо да не победим, абе ние сме Левски и в криза пак сме фаворит за мача, 0-2 и това е положението!!!
Мисля, че поредицата от загуби ще продължи...
все пак е мач в битка за 6-цата 
На герена ги бихте с уникален късмет... време е за реванш

На герена ги бихте с уникален късмет... време е за реванш

- Kris_men2000
Само не мога да разбера защо овчата глава говори за война.Не било мач а щял да води война.Каква война бе Вуцов.Няма напрежение няма изхвърляния мача е умрял още в зародиш.Нещо като 3:0 за Ботев ще е мача.За Ботев това е мача на живота им.те само за това живеят и тренират да победят ЛЕВСКИ и да направят кефа на червените си господари по партийна линия.Бъдете хора и добри фенове на трибуните и нека по-добрият да победи с футбол а не с война.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
samatoranaga написа:При условие, че една трета от отбора на Левски е от освободени (не заради пари, а заради некадърност) играчи на Ботев мачът ще е интересен. Относно публиката незнам какво се оплаквате при условие, че предните ви две гостувания не можахте да си изкупите отпуснатите билети и двата пъти. Заприличвате на локото, които ревнаха, че им се отпускат само 600, а купиха по малко от 500. Че вие на Герена по толкова ходите последно време.

Бяха отпуснати само 400 и всички бяха изкупени.
Интересно как не сме могли ,а предния мач влезнахме с оградата вътре 2000 човека при пуснати 1000 на строежа.
Сега щеше да е същото,само където от вашето ръководство се молиха на полицията да ви пази от лошите буфИри и да не допуска пак да се случи същото

И за каква посещаемост говорите,след като Цецо сърбина спря кранчето не може да си напълните стадиончето

На гостувания сте по 50 човека

За мача най вероятния резултат в момента изглежда хикс 1-1
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Sinite ot Sofia написа:Левски не отстъпва на никой в А група, с изкл. на лудогорец
Тцъ - точно обратното:
Левски смачка Разград и изпусна да ги разгроми, защото лудогорци имаха късмет, който в последната минута им избяга. Другите победи ги взехме на мускули, със постна игра, но с късмет.
Много ми се иска по някакъв начин да ги бием,но няма да е никак лесно.Все пак 0:1 

- Синият Болярин
- Контакти:
Въобще ни ни трябва да сме в първата шестица. Нямаме играчи за челните места и е крайно време да се спре практиката със селекцията на парче. Във втората шестица ще може да се обиграе на спокойно отбора за догодина. Трябва всички усилия да се хвърлят за купата, защото има огромна вероятност да отпаднем още от Монтана. Гласувах за победа на Ботев и мисля, че така ще стане.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аййде сините
И аз се надявам на победа, но ще е мнооого трудна.
Дано Аниете и Бедоя имат ден, за Домо е ясно, той няма да има
П.С. мисля, че Цветков ще ни вкара гол.

И аз се надявам на победа, но ще е мнооого трудна.
Дано Аниете и Бедоя имат ден, за Домо е ясно, той няма да има

П.С. мисля, че Цветков ще ни вкара гол.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]