КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 11:18

dvdvd написа:http://www.youtube.com/watch?v=sJNITm0Oe7c

Този клип от колко отдавна го търся :lol: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sJNITm0Oe7c[/youtube]
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 25 окт 2014 11:29

El Commandante написа:
smurfcho написа:Докога ще прехвърляте проблема от болната на здравата глава?!

Колкото искате билети ни отпускайте,все ми е тая,в тоя клинч вие и толко нема да съберете,отново ще бъдете надвикани и за пореден път ше организирате

ludo_kanarche wrote:
Много срамна постъпка със това нахлуване и ония на всичкото отгоре ни наричат селяни

Аз също не съм привърженик на такива действия, но извинявай факторите да се случи бяха много: поръчков съдия за пореден път, брутално лоша организация от страна на домакините - сложили 5 стюарда пред почти пълен сектор. Това беше безумна работа, отделно, че един от въпросните стюарди дойде след като хората протестираха за неотсъдената 1000%-ова дузпа и извади палка, което вече отключи агресията. Монетата винаги има две страни и тъпото е, че знаем и очакваме да ни провокират и се поддаваме, но в същото време никой не иска да търпи такива гаври.
Колкото до мача за мен лично разковничето беше неотсъдената дузпа. Кой както иска да го приема и разбира. За мен нито локо сф ни надиграха сериозно, нито ние бяхме толкова жалки. Ако съдията ни беше оставил да играем можеше да паднем, но далеч нямаше да сме толкова недоволни. Като не визирам само неотсъдената дузпа.
Колкото за хората на трибуната - пичове положението е критично. Предпочитам да ходим по-малко, но да се пее и да има подкрепа. Ние бяхме пълен, ама пълен ташак. По никакъв начин не подкрепихме момчетата! Да не говорим, че имаше някви тотални селяци - имаше един индивит, който го бяха взели явно от полето на тръгване за мача. Нямам нищо против хората, които бачкат на полето, но като ходят някъде поне да си пускат по едно душче."

Това с надвикването май е някаква шега? Виж какви работи пишете в помашкия форум, след загубата от Локо Сф!!!! Добре е, че поне сред вас си признавате, че сте пародия на публика!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 25 окт 2014 11:31

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 25 окт 2014 11:34

И сбирщайн от селяци!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... a329fc61e6

Доволен съм, че най-после някой, защити интересите на Локомотивската общност и се отнесе подобаващо с орките! За всичките им гнусотии на мача на Националния стадион!

За резултата. Ще видим, но момчетата са спокойни за разлика от мача миналия месец на крайпътния бордей.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 11:35

Те си знаят, че са цигани и селяндури... защо се пънат да доказват обратното аз не разбирам? Знаят си, че ДПС им е спонсор ама официално го отричат до последно :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 окт 2014 11:44

fena написа:Изображение

Изображение

В книгата за Атанас Буров се разясняват не една и две негови далавери, спекулации, подкупи, шантаж! Ако не бяха написали РОДОЛЮБЦИ щеше да е една достойна постъпка на жълтите, да признаят как действа и Цецо Василев!!!

п.п. другият на плаката е Буров.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 11:48

Внимавайте, защото и 600 жълти ще ни надвикат, набият и заразят с хепатит и ебола :mrgreen:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 окт 2014 12:27

годините без победа срещу Ботев си казват думата.колко станаха вече 5-6 8-) не само нямате победа а в повечето мачове бяхте тотално надиграни както на терена така и по трибуните.факт.тая тенденция вероятно ще се запази,футболните аргументи са на наша страна.единствения ви коз е лошото време и калния терен който ще поизравни силите.иначе както вече казах малкия ви стадион отново ще е полупразен както досега.ще ми е интересно някой локомотивец да обесни неговата гледна точка защо публиката ви не посещава вашите мачове,щото аз немога да си го обесня.коплкото и да ви се стопи публиката последните няколко години не вярвам локомотивци да сте останали едва две три хиляди човека колкото ви ходят на по интересните срещи :roll: питам съвсем сериозно някой ако може да обесни
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 25 окт 2014 12:33

mark1926 написа:Христо Бонев, помагащ по всякакъв начин на Локомотив и едно от лицата му, Христо Колев- старши треньор, Мартин Камбуров, играеща легенда с вече 103 гола за Локомотив, съвсем скоро ще има снимка на Марто с Гочето Василев, като последния го поздравява , че Марто го задминава по голове. Треньор на вратарите- шампионът с Локо Васко Камбуров, забил черно-бяло знаме на центъра на жълтия стадион, Карагерен, наложен наш юноша в първия отбор, Кики, БРУТАЛНО забил лика на Император ХРИСТОЛОВ в центъра на терена на жълтите!!!

Ръководство на тима съставено от фенове, борещи се за честен футбол, за прозрачно управление, за доброто на Локомотив!

Сигурно съм изпуснал нещо, но това е нашият Локомотив! Заслужава подкрепа пълна!

Пожелавам и разбира се и по-скорошна развръзка за очаквания по-голям финансов поток от нов собственик.

Това е чест, това е гордост, това е слава!
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”