ЦСКА,Левски, Лудогорец?????
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА,Левски, Лудогорец?????
Е тука изби злобата на разградчани.Никому неизвестни викащи за двата гранда сега сте наи- великите и вижте ли ние сме наи- великият отбор и публика.Сега ви взе един софянец да направи отбор и не зада ни покаже как се ръководи,а заради бизнеса да му работите без пари и покраи отбора никои не гледа какво прави с фармацията.Пукаму за лудогорец и Разград,ако имаше завод в с.Шишковци и там щеше да направи отбор висока класа.Нека несе заблуждаваме отбор за прикритие и т.н.Но това на страна.Не показваите толкова злоба ,че тя се обръща срещу вас.Каква публика имате стадион В.Левски се пълни заради европеиските отбори,(за което моите адмирацйи),ако бяха ваши фенове щяхте да пълните стадионите по цяла България.Ходите на мачове когато е аванта.Боготворите домуса защото даде хляб на много ви.Ако се махне и затрие отбора тогава за кого ще викате????. Извинявам се ,ако имам грешки ,но пиша от тела с моите дебели пръсти.И последно 15-20 човека постоянни не правят България.
А и последно защо Домуса не направи стадиона за груповите фази а само пред груповите нали е юклия.Аз ще ви кажа - защото няма да имате тази посещаемост и ще го гепи срам отбора на нова България ,а няма публика.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
gergin написа:А и последно защо Домуса не направи стадиона за груповите фази а само пред груповите нали е юклия.Аз ще ви кажа - защото няма да имате тази посещаемост и ще го гепи срам отбора на нова България ,а няма публика.![]()
Абе като говорите така сте много забавни. Как ще има посещаемост като на Васил Левски, като то населението на Разград е я има я няма 25 000 души? Честно казано в подобен град и 12 000 стадион трудно ще се напълни, за целта трябва половината град да се изсипе на него.
Всички знаем, че феновете на Лудогорец са малко. Но нека не забравяме, че от град с толкова население.. няма как да са и повече.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:gergin написа:А и последно защо Домуса не направи стадиона за груповите фази а само пред груповите нали е юклия.Аз ще ви кажа - защото няма да имате тази посещаемост и ще го гепи срам отбора на нова България ,а няма публика.![]()
Абе като говорите така сте много забавни. Как ще има посещаемост като на Васил Левски, като то населението на Разград е я има я няма 25 000 души? Честно казано в подобен град и 12 000 стадион трудно ще се напълни, за целта трябва половината град да се изсипе на него.
Всички знаем, че феновете на Лудогорец са малко. Но нека не забравяме, че от град с толкова население.. няма как да са и повече.
Това само издава забавеният мисловен процес на феновете, които само с численост могат да се противопоставят на Лудогорец засега
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:gergin написа:А и последно защо Домуса не направи стадиона за груповите фази а само пред груповите нали е юклия.Аз ще ви кажа - защото няма да имате тази посещаемост и ще го гепи срам отбора на нова България ,а няма публика.![]()
Това само издава забавеният мисловен процес на феновете, които само с численост могат да се противопоставят на Лудогорец засега
А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:gergin написа:А и последно защо Домуса не направи стадиона за груповите фази а само пред груповите нали е юклия.Аз ще ви кажа - защото няма да имате тази посещаемост и ще го гепи срам отбора на нова България ,а няма публика.![]()
А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
Това е свръх силите им за проумяване. Процентното количество, отнесено към две различни числа, е понятие непосилно за "яките " фенове.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
Това е свръх силите им за проумяване. Процентното количество, отнесено към две различни числа, е понятие непосилно за "яките " фенове.
Само че в случая една единица в по-малкото число има по-голямо влияние отколкото същата единица в по-голямото число. Закон за големите числа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
Само че в случая една единица в по-малкото число има по-голямо влияние отколкото същата единица в по-голямото число. Закон за големите числа.
Нещо различно ли съм написал?
Разград е малък град и количеството, примерно 4 000 зрители, за тях е процентно повече, отколкото са 4 000 зрители в София, сравнено по броят на жителите на двата града. Дори е повече и от 40 000.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
Разград е малък град и количеството, примерно 4 000 зрители, за тях е процентно повече, отколкото са 4 000 зрители в София, сравнено по броят на жителите на двата града. Дори е повече и от 40 000.
В контекста на цитираното мнение го сметнах за по-различно. Betchualeng Arnaikem се опитва да изкара, че разградчаните ходят повече на мачове, отколкото софиянците, защото процентно били повече.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:А още по-смешното е, че ако разберат какво написах (и не само аз) ще се усетят, каква част от хората в Разград ходят на мачове на Лудогорец и колко хора от София ходят на мачове на КОЙТО И ДА Е отбор. Нали.. щото все пак тук в А група си имаме 4, та затова общо ги броя.
В контекста на цитираното мнение го сметнах за по-различно. Betchualeng Arnaikem се опитва да изкара, че разградчаните ходят повече на мачове, отколкото софиянците, защото процентно били повече.
А ти как мислиш:
-ако на мач в града, от който е отборът, отидат повече от 10 % от всичките му жители (смятай колко са активните и вълнуващи се от футбол), а в друг град отидат по-малко от 0.1% ..кои ходят повече?
Напълно разбираемо е, че София няма нужда от по-голям стадион, защото и този не може да напълни, но да се подигравате на град, който е по-малък от половин софийски квартал е ...смешно(за да не използвам по-силна, но и по-вярна дума).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Върни се в “Футбол - България”