ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот Sagittarius » 05 юли 2009 23:31

А аз мисля,че БСП са неадекватни.Нито прецениха народната воля,нито прецениха последствията от коалиция с най-мразения човек в България-Ахмед Демир Духан,нито прецениха как да водят кампания и да правят закони в последния момент.Това е.Ще има трудни моменти,кризата идва,ще стегнем колана с още една дупка и ще я преживеем :lol: .Важното е да се спаси България,да се спаси Родината от турското домогване.Да се оправи изборния закон и тези 100 000 кирливи феса повече да не могат да гласиуват в моята държава.Това да направи Бойко,само това,ще го призная за най-българския политик от времето на прехода.Колкото до самото управление то ако няма опит и експерти,то Костов и СДС ги имат премного.

ПС:Обаче едно нещо би ме накефило адски....представете си Пламен Галев да стане областен на Кърджали :mrgreen: ,да пъха фесовете във фурните за хляб,да ги бие с пръчки по ходилата.....Ако назначат Пламен Галев за областен на Кърджали след 4 години там Духан ще има не повече от 10-15% :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 23:34

Никого не подценявам- точно това казах и аз- обаче не ме притеснява БСП, а Доган, защото това е най- големия политически играч, всъщност той е единствения политически играч. Червените сега ще се поскатаят няколко години, ще мине време, хората ще забравят какво е било при тях и пак ще излязат на сцената- това го могат най- добре.
Относно музикалните предпочитания на българина- изобщо не се шегувах- вие да сте чували за сърбин, грък или турчин, който да харесва бг. музика? Или пък такава на някой друг от съседните народи? Винаги ние сме се славили с нашата етническа толерантност, не случайно само ние и шведите( ако не ме лъже паметта) сме си спасили навремето евреите. Както и да е , навсякъде в Европа се наблюдава засилване на националистическия вот, което означава, че на хората им е дошло до гуша. Няма случай в световната история партия от типа на Атака да дойде на власт и да е последвало нещо добро. Както и да е, няма да се занимавам повече с тях- имат си привърженици и аз донякъде ги разбирам.
Важното е, това което каза Бойко преди малко, да го превърне наистина в дела, относно поставените мини- същата работа беше и 2001, когато Костов остави властта на жълтите.
На първо място трябва да се види откъде имат пари хора като Доган, Кръстева и всякакви такива новоизлюпени богаташчета.

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 23:38

Аз също се надявам да изпълни обещанията си и най-вече това за разследването на хора с криминални досиета и съмнителни сделки зад гърба си!!! :x :x
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 юли 2009 23:40

Видяхте ли обаче испанеца от Мадрид как с треперещ глас възмутено да говори за защита на частната собственост в правови държави и т.н. без никой да му е псотавял директно въпроса за откраднатите гори и имоти :lol: .Абе ще видим,много се краде последните 8 години,страшно много,ДПС да ги разледват денонощно 4 години няма да са достатъчни за разобличаване :shock:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 23:44

Знаете ли кое ме радва?!! Това, че въпреки всички опити на правителството да обезличи вота днес - имам в предвид първо че не послушаха ЕК да са на една и съща дата изборите за ЕП и НС, второ че направиха изборите по време на почивка и се надяваха на активност като тази по време на ЕВРО ИЗБОРИТЕ т.е. два пъти по-малка. А най ме радва, че успяхме да се обединим и да излезем всички днес заедно и да изметем компрометиралото се управление, както с това, че не усвоиха парите от ЕС както трябва(разбирай, че не са дошли в народа), така и с настървената си предизборна кампания срещу ГЕРБ и СК. :x :x :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 23:46

Вижте го СЕР ГЕЯ как говори пораженчески и не оставя време за въпроси :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 юли 2009 23:47

8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 юли 2009 23:48

niki_j написа:Вижте го СЕР ГЕЯ как говори пораженчески и не оставя време за въпроси :lol: :lol:

И на мен това ми направи впечатление :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 05 юли 2009 23:50

СерГея говори дървено-евтин монолог :lol: .Хаха попитаха го дали ще си подаде оставката и се задави :lol:
Изображение

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 23:51

При въпроса за отговорността направо стана червен и отвън :lol: :lol: :lol: За малко да се задави :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”