Re: ЛЕ: Верис (Кишинев) - Литекс - 0:0 FT
Мнениеот hristo1306 на 03 Юли 2014 17:40
Феновете на "Литекс" да свикват.Това ги чака при Бала-мангала. Грозен футбол, игра за 0 : 0 и минимална победа с 1 : 0 над "грандовете" "Марек" и "Хасково". Не очаквайте налагане на млади таланти, ще си докара 35 - 36 годишни пенсионери и ще бъдат налагани, за сметка на местни талантливи юноши. Ще му плащате сутришното кафе, вестниците, рожденните му дни, дори и таксата за тоалетна. Той пари за нищо не дава, а само иска ! Дано ГГ го усети навреме ! Защо ли го взе този доказан некадърник, като си имате Ферарио Спасов ???? Там където мине този "специалист" трева не никне ! Чакайте съдбата на "Черноморец" и другите отбори в които е работил - "Кайзерслаутерн", "Хайдук", остави непоправима диря дори и в Швейцария ! Както казва един"корифей" във форума - ФАКТ !!!!
Аватар
hristo1306
ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 17.07 | 20:45
Такива са възможностите. Само проекта може да играе като хората.
- hristo1306
- Контакти:
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 17.07 | 20:45
"Специалиста" от Хотница успя да ликвидира Нафтата, загроби до живот "Черноморец", унищожи и този от Поморие ! Същото чака и "Литекс" ! Дано ГГ се усети навреме !!! Да не споменавам и отбори от Европа - списъка става по - дълъг от автомагистрала "Тракия" !!!!! Вън за винаги на ГРОБОКОПАЧА не само на Бургаския, но и за Бг футбола !!!
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 0:2 FT
Слаби са ни футболистите за извън България. Това се отнася мисля и за всички български отбори, с изключение на Лудогорец.
Reckless написа:Слаби са ни футболистите за извън България. Това се отнася мисля и за всички български отбори, с изключение на Лудогорец.
Че сме ниво под средното европейско такова е факт. Без да омаловажавам унгарския тим "Дьор-нещо си" Литекс с нищо не е по-слаб отбор.
Та вие имате толкова перспективни и добри играчи, че акъл не ми го побира, как Косоко, Ваюши, Асприля, Джордан и сие изглеждаха толкова нелепо снощи. Всъщност - не се чудя. Балъков практикува страхлив футбол. Отборите му играят скучно, затворено и за...0-0. Ако падне гол - ще да е плод на някаква случайност. В следващия мач очаквайте да играете с един нападател. Балъков не мисли, как отборът му да вкарва, а как да не допуска голове.
Дано на реванша ме опровергае, но вярвайте - с него много точки, нерви и време ще губите. Гришата да се взима в ръце...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Оф.. тия унгарци не са нищо особено, ама нищичко. Мисля, че Литекс имаше шансове да им вкара и мача да тръгне по друг начин, но.. не можаха, толкоз си могат. Унгарците просто изиграха мача спокойно, тук-там извадиха късмет и когато можеха - вкарваха. Слаби са, но играят практично и тактиката им е базирана на реалните им възможности.
Това 0:2 почти класира унгарците. Макар и горе-долу слаб отбор те имат нужните сили да опазят като домакини тази преднина, която имат и дори накрая да прекършат Литекс и там. Нещо тип Дебрецен.. както един друг форумец тук направи сравнението.
При това положение само немалко късмет, пълна мобилизация и издънка на унгарците може да спаси Литекс. Само дето не ми се вярва да се случи и България остава с 1 отбор по-малко в ЕКТ.
Това 0:2 почти класира унгарците. Макар и горе-долу слаб отбор те имат нужните сили да опазят като домакини тази преднина, която имат и дори накрая да прекършат Литекс и там. Нещо тип Дебрецен.. както един друг форумец тук направи сравнението.
При това положение само немалко късмет, пълна мобилизация и издънка на унгарците може да спаси Литекс. Само дето не ми се вярва да се случи и България остава с 1 отбор по-малко в ЕКТ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Логичен резултат с оглед на показаното на терена. Унгарците си играха на контра и си биха резонно, слаб мач на Литекс, особено на Баривиера
Предимно ЦСКА гледах, но колко и пъти да пусках, все онези атакуваха и то доста опасно ... Доколкото гледах, добре, че не ни се паднаха на нас

Леевски, оле

Алчния Черньо , ги почна и в Ловеч .
Ловеч играеха доста приятен футбол при Загорчич и затова ми беше чудно защо го смениха с този самозван "генерал" Йешич.
Със следващия си треньор те направо улучиха в десетката на некадърноста - Черен алчен БАЛЪК.
В сравнение с този кореняк "германец , треньори като - Вили Вуцов ,Сухия,Жадното, Лаптопа , изглеждат като Ван Гаал.
Ловеч играеха доста приятен футбол при Загорчич и затова ми беше чудно защо го смениха с този самозван "генерал" Йешич.
Със следващия си треньор те направо улучиха в десетката на некадърноста - Черен алчен БАЛЪК.
В сравнение с този кореняк "германец , треньори като - Вили Вуцов ,Сухия,Жадното, Лаптопа , изглеждат като Ван Гаал.
ntodorov написа:Reckless написа:Слаби са ни футболистите за извън България. Това се отнася мисля и за всички български отбори, с изключение на Лудогорец.
Че сме ниво под средното европейско такова е факт. Без да омаловажавам унгарския тим "Дьор-нещо си" Литекс с нищо не е по-слаб отбор.
Та вие имате толкова перспективни и добри играчи, че акъл не ми го побира, как Косоко, Ваюши, Асприля, Джордан и сие изглеждаха толкова нелепо снощи. Всъщност - не се чудя. Балъков практикува страхлив футбол. Отборите му играят скучно, затворено и за...0-0. Ако падне гол - ще да е плод на някаква случайност. В следващия мач очаквайте да играете с един нападател. Балъков не мисли, как отборът му да вкарва, а как да не допуска голове.
Дано на реванша ме опровергае, но вярвайте - с него много точки, нерви и време ще губите. Гришата да се взима в ръце...
+ 1
Половината от головете на Бургаските акули по времето на "българския Льов" бяха от статични положения .
Лошото е че във Литекс тръгнаха с големи надежди и уверения че едва ли не маджарите са слаби....не знам колко от вас им гледаха головете и разиграванията във предните им мачове.Има ги тук във темата някои си бе направил труда да ги покаже.Те пък от своя страна си доидоха кротко и тихо без да се изхвърлят много много и си чакат следващият противник вече.И във следващият мач ще си проличи колко са грамотни и добри.Явно тактически сме много далеч от реалният футбол...Какво му трябваше на ганчев да се прави на велик и да маха Загорчич....